mandag den 31. oktober 2011

NYHED! - MINOX BV 10x42 Artic Hunter


MINOX BV 10 x 42 Arktis Hunter, tåle ekstreme temperaturændringer og mere fysisk misbrug end en gennemsnitlig kikkert. Den BV 10x42 BR Arktis Hunter er designet til brug i ekstraordinære situationer. Ud over at gøre det interne optiske system egnet til ekstreme forhold, er de eksterne funktioner også blevet stylet - det arktiske Sne camouflage design efterlader ingen tvivl om hvor den har hjemme. Selve huset og alt det mekaniske gør det stødsikker i overensstemmelse med DIN ISO 10109-4 standard. Alle smøremidler er nu blevet udviklet til temperaturer fra -22 ° F til 140 ° F (-30 ° C ned til -60 ° C). Den stødsikre gummi armering beskytter præcisionsoptikken maksimalt.

Super skridsikker overflade, sikre optimalt greb. En innovativ forseglings teknologi beskytter de nye BV kikkerten mod indtrængning af støv og vand op til et tryk på 0,5 bar og en vanddybde på 5 meter. Kvælstof Gasfyldning derudover giver permanent beskyttelse mod korrosion og forhindrer dug.

Letvægt, robust og let håndterbar med multi-coatede linser som sikre det naturtro billede - rig på kontrast selv i svag belysning.


Forstørrelse 10x
Indgangspupil 42 mm
Udgangspupil 5,25 mm
Synsfeldt 113 m på 1.000 m 7,4°
Nærgrænse 1,2 m
Pupiludsnit 18,0 mm
Dioptrien ±4 dpt
Dæmningstal 17,6
Funktionstemperatur -10° til +50° C
Vandtæt til 3m
Vægt ca: ca. 780 g
Mål (HxBxD) 140 x 127x 51 mm
Vægt, ca. 780 g

Design VOLKSWAGEN DESIGN

Søndag den 6. november kl. 10:00 starter Hubertusjagten i Dyrehaven


Søndag den 6. november kl. 10:00 starter Hubertusjagten i Dyrehaven nord for København. En absolut oplagt mulighed for gode billeder og oplevelser. Det kan godt anbefales at komme i god tid - for der kommer mange...

Så husk kamera, kikkert og muligvis noget at drikke og spise...


Første søndag i november starter som altid årets Hubertusjagt fra Peter Lieps hus, der ligger ved Dyrehavsbakken.

I luften og til vands
Jagten er ca. 13 km lang og tager 1½ time. Undervejs skal rytterne ud i Ulvedalene, have et udspring ved Sandskredet, der ligger på den lige vej mellem Emitageslottet og Peter Liebs hus. Ikke alene giver det et sus i rytterne, men publikum mærker også suset.

Waterloo
Ca. kl. 11.20 skal rytterne igennem Magasindammen.

Opløb
Ca. kl. 11.30 er der opløb med mange dygtige og hurtige heste.

Program
Start på 1. etape kl. 10.00.
Pause efter 1. etape ca. kl. 10.50 - 15 min. hvil ved Eremitageslottet.

Start på 2. etape kl. 11.05.

Opløbet for de kvalificerede i hovedfeltet ca. 11.40. Præmieuddelingen finder sted ved slottet straks efter opløbet.

Ponyopløbet finder sted ca. kl. 11.50.

Vinderen af Hubertusjagten tildeles:

Hans Kongelige Højhed Prins Henriks Ærespræmie.

Sportsrideklubbens jagtledelse står som sædvanlig for arrangementet.

Her det direkte link til programmet...

Fotoringen ønsker alle "knæk og bræk"...

Hubertus og historien…


Så er der snart Hubertus jagt og hvad er så det...

Den jagtridning vi kender i dag, nedstammer fra omkring 600 før Kristus, men det er først i år 825, hvor Paven ophøjer Biskop Hubert til helgenen Skt. Hubert, der døde 3. november 728, at den fest og ånd der er forbundet med jagtridning bliver kendt i hele Europa.

I de fleste lande har man dyrket denne rigmand sport som egentlig kun var forbeholdt adelen eller stammeledere. Alle steder hersker der en særlig ånd som kan beskrives ved "Wein, Weib und Gesang” oversat til "Liv og glade dage"

Det er ånden, der får rytterne til at ride ud i flok, her er ingen helte og ingen tabere og samtidig har vi en fællesfølelse.

I 1401 rider vi jagt i Dyrehaven for første gang, efter at kongen havde prøvet at ride jagt i Paris.

I 1670 efter 269 års jagtridning i Dyrehaven, laves hele skoven om, så kongen, med udgangs punkt fra Eremitagen kunne ride hen til et indfanget dyr, og give det et stik i hjertet med en hirschfænger.

Omlægningen betød, at flere landsbyer blev nedlagt og fordrevet og hele Dyrehaven og lidt til, blev indhegnet.

I 1735 byggede man Hubertushuset, som siden blev kaldt Eremitageslottet.

søndag den 30. oktober 2011

Kodak C310 har vundet stor hæder i fagpressen!


Leder du efter en overkommelig, brugervenlig alt-i-én printer, der tilbyder høj kvalitet, billige blækpatroner og med WiFi?

Så er KODAK ESP C310 All-in-One Printeren et rigtigt godt valg. C310 er udstyret med papir kassette bageste og har tillige manuel papirbakke. Den har et 3,8 cm (1,5 tommer) LCD-display som sikre at du altid ved hvad den gør. farveskærm og medier card slot. Den C310 arbejder med vores udvidede sortiment af KODAK pigmentbaseret 30-serien blæk. KODAK pigmentbaseret blæk fortsætte med at tilbyde de laveste blækket genanskaffelsesomkostninger i branchen. Som alle KODAK All-in-One-printere, leverer C310 knivskarpe tekstdokumenter, fantastisk grafik, og KODAK fotos i professionel kvalitet, der tørrer med det samme og varer hele livet. Med Kodak har det aldrig været nemmere at opnå høj kvalitet i udskrifter.

Kodak C310 har vundet stor hæder i fagpressen!

NB! Det direkte link er her....

Fotos og dokumenter i høj kvalitet!

- Udskriv dine KODAK fotos i professionel kvalitet, der holder hele livet
- Print skarp sort tekst og strålende farver dokumenter
- Perfect Page Teknologi-forbedrer kvaliteten af dit scannede dokument, selv når originalen er mindre end perfekt
- Kvalitet, hastighed og holdbarhed i ét print system-uden kompromis
- Lave omkostninger
- KODAK Inkjet teknologi betyder at dine udskrifter tørrer med det samme, er vandfaste og lysægte
- Med KODAK All-in-One Home Center-softwaren kan du med lethed redigere og reducere røde øjne, rette pletter og hudtoner, eller endda gendanne farve - Alt med intuitiv nem at bruge funktioner

Scan flere billeder samtidigt-software skaber separate filer automatisk

Bruger den nye slags funktion til nemt at finde og se billeder på hukommelseskortet efter måned, dag eller år på printerens LCD
Bageste papirbakke indeholder op til 100 ark dokumenteter/papirark eller 20 ark fotopapir til kontinuerlig, problemfri udskrift
Intelligent papirsensor justerer automatisk printerindstillingerne baseret på papirtype, så du får den rigtige udskrive den første gang
Tilslut til en pc via USB-kabel med den indbyggede bageste USB-port

Fremragende tilslutningsmuligheder

Nem Wi-Fi-setup til at oprette forbindelse til dit trådløse hjemmenetværk, Wi-Fi 802.11. Forbind til PC via USB-kabel med den indbyggede bageste USB-port.
Print fotos i flere størrelser direkte fra din iPhone, iPad, iPod touch eller BlackBerry-enhed med de KODAK Pic Flick App [11] -download gratis på www.kodak.com/go/picflick

Mere kontrol

One-touch print, kopiering, scanning-funktionalitet
Vis og udskriv fotos uden en computer via den 3,8 cm (1,5 tommer) farveskærm og medier card slot-understøtter SD / SDHC, MMC og Memory Stick
Nem adgang til printable skabelondesigns lige fra kontrolpanelet herunder millimeterpapir, linje papir (smal eller bred), tic-tac-toe, huskeseddel, indkøbsliste og noder (portræt og landskab)

Data:

Printer Ja
Scanner Ja
Fotokopiering Machine Ja

Udstyr Printer
Udskrivning Metode Inkjet Printer
Printopløsning farve (dpi) 1,200 x 1,200
Max. Printhastighed farve (ppm) 20
Max. Printhastighed Monokrom (ppm) 20
PictBridge (direkte print uden pc) Ja

Udskriftsstørrelse
DIN A4 (210 x 297 mm) Ja
10 x 15 cm Ja
13 x 18 cm Ja
15 x 20 cm Ja
20 x 25 cm Ja
Executive (184 x 267 mm) Ja
Letter (216 x 279 mm) Ja
Legal (216 x 356 mm) Ja

Scanner Udstyr
Optisk opløsning 1,200

Grænseflade
USB 2,0
Memory Card Slot Ja
WLAN Ingen

Operativsystem
Windows XP Ja
Windows Vista Ja
Windows 7 Ja

Generelt
Farve Sort
Bredde (mm) 419
Højde (mm) 173
Dybde (mm) 312
Vægt (kg) 5,4

Europæisk manual!

NB! Det direkte link til printeren er her....

Link til Kodak Sort Blækpatron 30 XL

Link til Kodak Farve Blækpatron 30 XL









Se filmen her..

lørdag den 29. oktober 2011

FinePix X100 Firmware Update Ver.1.11

Firmwareopdateringen Ver.1.11 til Fujifilm X100 indeholder løsninger på følgende problemer.

1.Performance af autofokus på nær afstand er blevet forbedret.

2.Når "SHADW TONE" er indstillet til "Medium Blød" eller "blød", kan live-visning i LCD kan display forekomme med unormale mønster (såkaldte "solarisation"), lige efter at man har trykke udløseren halvt ned. Denne opdatering forbedrer fænomener.

3.Når selvudløsertilstand er valgt, er fokus og eksponering (AE / AF) der ligger lige efter du har trykket på udløserknappen, er disse indstillinger stadig endelige for lukker frigivelse.


Her er det direkte link...

Vi har set nærmere på Canon G12, Nikon P7100 og Fujifilm FinePix X10


Her har vi set nærmere på Canon G12, Nikon P7100 og Fujifilm X10.

Det ældste kamera er Canon G12, med lidt over et år på bagen, derefter Nikon P7100
og nyest er Fujifilm. Ved første øjekast kunne det næsten se ud som om Canon og Nikon kom fra samme fabrik, men det gør de ikke! Fujifilm X10 er designmæssigt ovre i Leica gaden!

Der er ingen tvivl om at Canon og Nikon i deres funktioner og væremåde ligger utroligt tæt på deres spejlrefleks kameraer, hvor Fujifilm kameraet minder mere om et kompakt Leica kamera, Så ud fra ”look and feel” vil DSLR brugere nok i første omgang hælde til Canon og Nikon, når de skal på ferie, uden at slæbe for mange kg udstyr med på rejsen.

Nu skal vi så se hvad de kan…

Fujifilm X10 er en anelse større og er er ingen flip-ud skærm. Nikon’s skærm kan vippes ud, op/ned hvor Canon’s kan svinges, drejes og twistes.. Cool!

Der er mulighed for ekstern blitz på alle modeller! Fujifilm optager video i Full HD og har stereo mikrofon det gør/har hverken Canon eller Nikon.

Zoom, her virker Canon og Nikon som almindelige kompakt kameraer hvor der er mere ”fine smecker” over X10’eren, og så er den manuel, og den virker utroligt lækkert. Desværre kan man ikke direkte på Canon og Nikon montere et beskyttende UV filter, det kan man derimod på Fujifilm kameraet. Canon’s autofokussystem er det ældste og det mærker klart, men det virker naturligvis. Nikon’s er der ikke noget at udsætte på den virker bare og er efter vores mening det hurtigste!
X10’eren anvender lidt mere tid på at optage billedet. Alle kameraerne er spækket med elektronik af højeste karat, og gør alt for at du kan få det bedste ud af dine optagelser.

Alle tre ligger i samme prisklasse inden for en heste-sko, og alle kameraer henvender sig til publikum der vil lidt mere, og hvor det ikke gør noget at det er lækkert at arbejde med - kunder som sætter pris på billeder i høj kvalitet. Ingen af kameraerne er dårlige. En ting som virkelig gik op for os da vi sad og snakkede om denne artikel var at vi havde en Canon og en Nikon SDLR freek, som begge havde det ganske svært med X10’eren fordi de ikke rigtigt vidste hvor de skulle placere den, ud over at på papiret er X10’eren ganske enkelt et bedre kamera.

Årsagen er som med biler, køre du Ford eller Opel, ja så har du naturligvis en forkærlighed for dem. Og denne sammenhæng virker X10 mere som en Jaguar, det vil sige eksotisk i black læder-look, hvor Canon og Nikon er bygget af pænt plastik.

Link til Canon PowerShot G12
Link til Nikon CoolPix P7100
Link til Fujifilm FinePix X10

Dpreview.com's hands-on preview af Fujifilm X10


Fujifilm FinePix X10 kommer tættere og tættere på... Som for X100, har der været en del omtale af dette lille nye high-end kompakt kamera. Her kan du se Dpreview.com's hands-on preview af Fujifilm X10, få timer gammel....

Fujifilm FinePix X10 kan forudbestilles her...


fredag den 28. oktober 2011

Canon Japan EOS-1D X "The Birth of a new Flagship"

Se filmen her fra Canon Japan, hvor de beskriver Canons nye flagskib, EOS-1D X...

Er man i markedet efter det sublime, skal man vente til det kommer i foråret 2012...

Se filmen her, den er på Japansk men med UK undertekster...

Hands-on på Nikon 1

Digital Photography Review har lavet denne lille video der beskriver det nye system...

Vi anbefaler også at se denne test, der viser udfordringer omkring billedekvaliteten! Nikon 1

Olympus E-P3 Firmwareopdatering version 1.1

Olympus har opdateret firmwaren til top modellen PEN E-P3. Firmware v1.1 retter en fejl, hvor knapperne holdt med at virke, hvis den berøringsfølsomme skærm blev aktiveret, når en elektronisk søger benyttes. Der er også korrigerer en fejl, hvormed AF-punkter ikke blev vist, når kameraet bruges med et Eye-Fi-kort. Brugerne skal hente Olympus Digital Camera Updater-software for at kunne anvende opdateringen.

Det direkte link er her...

Canon PowerShot G12



PowerShot G12 giver fantastiske billeder med HS System og et førsteklasses Canon-vidvinkelobjektiv. Fuldstændig manuel tilstand, RAW, Front Dial og valgfri objektivfilteradapter giver mulighed for professionelle niveauer af kontrol.

Features

HS System
10 MP CCD-præcisionssensor
28 mm, 5x zoomobjektiv, Hybrid IS
7,0 cm (2,8") LCD-skærm med variabel vinkel, Electronic Level og OVF
Front Dial, fuld manuel kontrol og RAW
HD-film, HDMI
Højt dynamikområde
Smart Auto
Optagelse med flere aspekter
Omfattende tilbehørssystem

Standarden

HS System med høj følsomhed 10 MP CCD og DIGIC 4
HS System er en kraftfuld kombination af højfølsom sensor og DIGIC 4-processor – og giver fremragende optagelsesmuligheder i svag belysning. En højere ISO reducerer behovet for flash og giver mulighed for kortere lukkertider for at reducere slør, når motivet er i bevægelse.

28 mm, 5x zoomobjektiv med Hybrid IS
Et ægte Canon-objektiv af høj kvalitet, som dækker 28-140 mm (35 mm ækvivalent), giver fleksibilitet og skarphed. Den optiske billedstabilisator korrigerer kamerarystelser i op til 4 trin, mens Hybrid IS giver skarpe resultater ved makrooptagelser.

7,0 cm (2,8") LCD-skærm med variabel vinkel, Electronic Level og OVF
PureColor II VA LCD med variabel vinkel giver super farvegengivelse og kontrast og kan justeres til optagelse i skæve vinkler. Electronic Level-visning viser en vaterpasindikator på skærmen til kontrol af, at kameraet er vandret, mens en optisk søger giver brugeren mulighed for at komponere billedet i sin egen fotostil.

Få fuld kontrol
PowerShot G12 har en fuldstændig manuel tilstand med RAW-format, som giver brugeren fuldstændig kontrol under efterredigering; og med understøttelse af Canons Digital Photo Professional-software (DPP) kan brugere af digitale spejlreflekskameraer integrere PowerShot G12 i deres arbejdsgang.

HD-film og HDMI
Ud over stillbilleder i høj kvalitet kan PowerShot G12 også optage 720p HD-film med stereolyd. Optagelser kan afspilles via HDMI-stikket uden forringelse af kvaliteten.

Højt dynamikområde
I scener med høj kontrast kan et traditionelt kamera have vanskeligt ved at indfange detaljerne i skygger og lyse områder. Ved placering på stativ tager tilstanden Højt dynamikområde flere billeder af den samme scene og kombinerer dem i kameraet med henblik på at indfange en scene med høj kontrast i detaljer.

Smart Auto
Smart Auto anvender Scene Detection-teknologi til at registrere en passende scene blandt 28 mulige med henblik på at opnå det bedste resultat. Smart Flash Exposure styrer energien og brugen af flashen på intelligent vis.

Optagelse med flere aspekter
Brugeren kan optage billeder i en række formater herunder 3:2, 1:1, 16:9 og 4:5, hvilket giver mulighed for perfekt komposition i optagelsesøjeblikket uden behov for efterbehandling.

Omfattende tilbehørssystem
PowerShot G12 understøtter en række tilbehør herunder en objektivfilteradapter, som giver mulighed for brug af 58 mm filtre. En hotshoe giver mulighed for brug af Canon Speedlite flash, mens et vandtæt etui giver brugeren mulighed for at bruge kameraet i vand ned til 40 meters dybde.

Se filmen her...

Nikon COOLPIX P7100



Et utroligt godt high-end kompakt kamera. Vil du rejse let, og alligevel have fuld kontrol over dine optagelser, er P7100 et rigtigt godt valg.

Den store 10 megapixel billedsensor og hurtige billedbehandlingsenhed giver klare, detaljerede billeder, uanset om du optager med høj eller lav følsomhed. LCD-vippeskærmen giver dig mulighed for at optage fra usædvanlige vinkler, og de avancerede videofaciliteter giver dig blandt andet mulighed for at vælge og låse den foretrukne automatiske eksponering.

COOLPIX P7100 - Total kontrol og en sensationel ydelse
NIKKOR vidvinkelobjektiv med 7,1x zoom
Stor CCD-billedsensor med 10 megapixel
7,5 cm (3") LCD-vippeskærm med 921.000 punkter
Hurtig EXPEED C2-billedbehandling

Se filmen her...




Stor 1/1,7" 10 megapixel CCD-billedsensor gør det muligt at tage billeder med utrolig mange detaljer, beskære på en kreativ måde og lave forbløffende skarpe forstørrelser i plakatstørrelse.

7,5 cm (3") LCD-vippeskærm med høj opløsning, LCD-skærm med 921.000 pixel giver dig mulighed for at optage fra usædvanlige vinkler og vanskelige steder i højden. Har 100% RGB-farvegengivelse og et stort kontrastforhold. Kameraet er udstyret med Nikons Clear Color Display-teknologi, der minimerer skærmens refleksioner selv i skarpt sollys.

NIKKOR-vidvinkelobjektiv med 7,1x zoom og ED-glaselementer, som minimerer kromatisk aberration, og et gråfilter, der giver en bedre eksponeringskontrol. Enestående præcision, skarp opløsning og suveræn kontrast selv i dårlig belysning. (I 35 mm formatet svarende til 28-200 mm).

Hurtig EXPEED C2-billedbehandlingssystem, der forbedrer billedkvaliteten og videooptagelsen, og giver stor følsomhed med reduceret støj, selv ved høj ISO.

Hurtig reaktion, så optagelserne sker flydende og uden stress. Skifter hurtigt mellem funktionerne og giver en næsten øjeblikkelig opstartstid, imponerende AF-hastighed og kort udløserforsinkelse.

Avancerede HD-videofaciliteter (720p): optisk zoom og autofokus er tilgængelige, mens du optager, med en hastighed på 24 bps. Du kan indstille hvidbalancen inden optagelsen, og en AE-lås (autoeksponering) gør det muligt at vælge den foretrukne autoeksponering, når du vil. Understøtter brugen af ekstern mikrofon og har et indbygget HDMI-stik, der understøtter HDMI-CEC til udgang til et HDTV.

Anti-rystelsesteknologi modvirker automatisk uskarpe billeder på fire forskellige måder. Objektivforskydnings-VR (modvirkelse af rystelser) reducerer virkningen af kamerarystelse. Høj ISO-lysfølsomhed (op til 3200 og 12800 ved aftenindstilling med lav støj) reducerer risikoen for uskarpe billeder af motiver i hurtig bevægelse eller i svagt lys. Bevægelsesregistrering kompenserer for kamera- og motivbevægelser. Best Shot Selector (BSS) vælger automatisk det skarpeste billede i en sekvens på op til 10 billeder.

Primært og sekundært kommandohjul giver nem adgang til vigtige kameraindstillinger og problemfri manuel betjening.

Optagelse i RAW-format: Billeder kan tages og gemmes i NRW-format i høj kvalitet selv ved brug af indbyggede funktioner som f.eks. kontinuerlig optagelse og Picture Control.

Optageindstilling med specialeffekter. Gør det nemt at optage stillbilleder eller videoer med en specialeffekt, f.eks.: krydsbehandling, der behandler billederne, så de får dramatiske farveskift, samt øget kontrast og farvemætning. Selektiv farve, så du kan fremhæve en farve efter eget valg, og ændre resten af billedet til monokrom. Du kan få den valgte effekt vist på LCD-skærmen, inden du optager.

Fuldstændig manuel kontrol: f.eks. en zoomhukommelse, der kan tilpasses, så du kan forudindstille op til seks forskellige brændvidder, der hurtigt kan skiftes imellem, lige som du skifter objektiv.

Virtuel horisont: Vises på billedet på LCD-skærmen, så du kan kontrollere kameraets position i forhold til det vandrette plan i realtid.

Kompatibelt med Eye-Fi-kort til direkte overførsel til smart phones og SD-, SDHC-, SDXC- og UHS-1-hukommelseskort.

torsdag den 27. oktober 2011

NYHED! - Daylight Magic 250 - 70 x 50 cm Softboks



En enestående nyhed!

En softboks to hele 70 x 50 cm med en effekt på hele 250 watt! Kun ved brug af en specielt designet dagslys lyskilde der kun anvender 50 watt.

Daylight Magic 250 er en yderst vellykket kombination af en softboks med konstantlys.

Det er enkelt at afmontere den forreste diffusor således at sølv overfladen i softboksen fungerer som en reflektor der giver en direkte og høj kontrast belysning. Kompletmonteret gives et blødt lys med en ensartet overflade.

Med energibesparende lampe - En speciel designet spirallampe har et strømforbrug på kun 50 watt, men udstråler et lys som en konventionelle 250 watt glødelampe.


Lampen bliver derfor kun lidt varm, specielt vigtigt for optagelser af varmefølsomme genstande. Den har en brændtid på omkring 6000 timer. Lampen fungerer lydløst og er velegnet til video og filmoptagelser.

Med stativmontering til 16 mm spigot passer lampen på ethvert lysstativ.

Der medfølger "tilthoved", diffusor, strømkabel på 2,80 m med kontakt og fotolampe

Og så er den utrolig enkelt og kompakt opbygget, en drøm at arbejde med.

Se filmen her...



Tilbehør

Ekstra 50 watt dagslyslampe...

”The Eagle has landed” og “Apollo 13”

Gene Krantz, tidligere NASA flight director fortæller her om to epokegørende NASA missioner, den første månelanding og Apollo 13, hvor han stod i spidsen for de nok mest dramatiske opgaver i menneskehedens historie omkring rumflyvning. Og navnlig var det hans lederskab der skabte historie, da hele verden bare så på, og hans lederskab i samarbejde dygtige medarbejdere skabte historien som vi kender den i dag.

Se beretningen her…

onsdag den 26. oktober 2011

NYHED! - JVC GY-HM750


JVC GY-HM750 giver helt nye muligheder for “file based” broadcast, ENG og Movie making.

Dette stykke sublime videoværktøj, er specielt designet til skulderbåren opgaver som on-location. Naturligvis er MW oplink moduler tilbehør til OB vognen eller kontrolrum, eller du kan køre kabel eller file-based.

Om du anvender Sony VEGAS pro eller Final Cut, betyder ikke og dette betyder bl.a. at den har et naturligt forhold til MP4 eller MOV formatet.

Kontakt vores professionelle afdeling www.danish1.dk for yderligere oplysninger også omkring leje eller anden finansiering.

Se filmen her…



DATA:

3-CCD Full HD
High performance Canon 14:1 objektiv
Records i dual hot swappable SDHC memory cards eller optional SxS adapter
20 second Pre Rec (retro cache)
Professional recording I op til 35Mbps
1920 x 1080 (1080p24/p25/p30, 1080i60/i50)
1280 x 720P (p60/p50/p30/p25/p24)
720 x 480i (SD)
Native .mov file format
Edit immediately i Final Cut Pro™ or Premiere™ MP4 file format
XDCAM EX™ recording
HDSDI output
Can also provide downconverted SDI output—live or playback.
ASI output med optional KA-AS790 module
Downconverted SD output (DV via IEEE-1394)
High resolution (1.22 million pixel) Liquid Crystal (LCOS) viewfinder
4.3” flip-out LCD monitor
Focus Assist function
Built-in clip viewer og management system
Uncompressed LPCM audio (2ch) recording
Manual level controls med audio meter

Brochuren finder du her…

Pentax Marine "Hydro" 7x50 orange til kun kr. 2.495,-


Den nye Pentax Marine er en robust og vandtæt kikkert med tagkantsprisme - specielt fremstillet til det krævende liv på en båd, men også ideel i andre sammenhænge, hvor præcision og holdbarhed er et must.

- Linsetype: 7 elementer i 5 grupper
- Forstørrelse: 7X
- Antirefleksbehandlet linse
- Linsediameter: 50mm
- Type af prisme: BaK4
- Fokalafstand: 17,6mm
- Synsfelt @ 1000m: 116m
- Udgangspupil i diameter: 6,8mm
- Justeringsgrad af dioptri: /- 3
- Skarphedsgrænse: 3m - uendeligt
- Vandtæt, fugt- og stødsikret
- Gummifatning giver et sikkert greb
- Inbygget skala til afstandsbedømmelse
- Inbygget kompas (væskefyldt)

Manfrotto modosteady 585-1 til kun kr. 685,-


Manfrotto 585 Modosteady. Et unikt innovativt design, ergonomisk, multifunktionel stabilisator-system til videokamera. Den giver utrolige rolige billeder også ved brug af mindre DSLR kameraer.

ModoSteady 3 i 1:

Skulderstøtte, den flexible "fod" kan anvendes som skulderstøtte, så Modosteady bliver en forlængelse af kroppen.
Balancearm, med balancearmen kan man finde den perfekte balanceposition.
Bordsstativ, i sammenfoldet position kan stativet fungere som bordstativ.
Modosteady konceptet blev opfundet af design firmaet Sapio og udviklet af Manfrotto.

Se filmen her...




Vægt: 500gram
Load capacity: 700 gram
Fastgørelse: 1/4" skrue
Sammenfoldet længde: 19.0 cm
Farve: Sort
Material: technopolymer
Max Højde: 13.0 cm

tirsdag den 25. oktober 2011

JVC GC-PX10 det perfekte kamera til slowmotion!


Nye JVC Video / Still Hybrid kamera tilbyder Pro-Level ydeevne og funktioner.

Dette digitalem videokamera og kamera, anvender en ny højhastigheds billedbehandling CPU til at skyde både høj kvalitet digitale stillbilleder og imponerende video i Full HD. JVC GC-PX10 er et ægte hybrid kamera, der skyder 12 megapixel stillbilleder og Full HD 1920 x 1080/60p video. Desuden tilbyder det professionelle funktioner som 60 skud i sekundet stillbillede optagelse, 300 billeder pr sekund videooptagelse i høj kvalitet super-slow motion og evnen til at fange uberørte stillbilleder fra video.

Og så er den verdensmester i super-slow-motion optagelser. Her kan GC-PX10 optage video med 300 billeder pr sekund. Billedopløsningen er VGA (640 x 360), hvilket gør det mere end tilstrækkeligt til online udstationering og visning. Men endnu vigtigere, kan denne tilstand bruges til cirka to timer i træk. Så for at tilbyde et ekstremt eksempel, er det muligt at optage en hel fodboldkamp i super-slowmotion.

Se dette eksempel….

mandag den 24. oktober 2011

Skjult kamera om at tage feriebilleder...

Du kender det sikker godt... det med at få andre til at tage et feriebillede af dig til evigt minde om hvor du har været.

Det laves der sjov med her...

Miniferie - Ostsee Resort Damp

Her et lille rejsetip! Ca. en times kørsel syd for den danske grænse ligger denne lille perle af et feriested. Naturen er formidabel, så husk kamera og kikkert.

Ostsee Resort Damp, er stedet hvor du selv bestemmer hvor meget du vil forkæles, og oplagt for børnefamilier. Hotelværelse, eller feriehus bare for nogle dage. Her er vandland, minigolf, legeland og meget mere...

Se filmen her...

NYHED! - Blitz-sko adapter til 1/4" gevind



Et lille stykke super tilbehør der gør det muligt at montere eksempelvis en flash på et 1/4" gevind. Eksempelvis en flash på et alm. kamerastativ eller en kamera skinne.

Her det direkte link...

NYHED! - Universal flexarm med klemme


Universal flexarm med klemme til at holde effektfiltre, mini reflexskærme eller andre ting!

Monteres enkelt i blitz-skoen på kameraet!

Så har du nogensinde oplevet at du har brug for en ekstra hånd? Så er løsningen her...

Og her det direkte link...

søndag den 23. oktober 2011

Lastolite kicker - gulv softbox 90x120cm


KickerLite

KickerLite er en 90cm x 120cm gulv softboks med 35 grader vinkel.
Den er ideel til opspejlning, så detaljer i skyggepartier bliver udlyst,
som f. eks skygger under kinden og rundt om øjnene.

KickerLite er bygget op over en H-ramme, som er solid montageholder for
en studie flash. Herved er et ekstra stativ overflødigt.

Softboksens front diffusions stof giver et lystab på to blændetrin.
En indbygget baffle åbner mulighed for yderligere manipulation af lyset.

KickerLite kan også anvendes med batteriflash.

Til opbevaring og let transport kan softboksen foldes til 1/3 af dens originale størrelse.

Her det direkte link...

Se filmen her...

torsdag den 20. oktober 2011

Den nye Olympus PEN serie...

DSLR kvalitet og et kompakt design i kombination med nok det mest gennemtænkte udbud ad tilbehør!

Her det direkte link...

Se filmen her...

Tilbud - Olympus TG-310 Sølv - 14.0 MP, 3.6x wide Zoom



Super lækkert lille kamera til de aktive... Vandtæt ned til 3m, kuldesikkert og stødsikkert. Og ud over at tage gode billeder får du samtidig et rigtigt godt HD videokamera! De automatiske funktioner sikre at du altid får et sublimt resultat.

Olympus TG-310 i sølv, til kun kr. 1.385,-

14 Megapixels
3.6x Optisk Zoom + 4x Digital Zoom
Skærm 2.7" LCD
Vandtæt ned til 3m
Chocksikret ned fra 1.5m
Kuldesikret ned til -10°C
HD Video
3D billeder
Magic Filter,
Eye-Fi card compatibility
Panoramabilleder

Leveres med følgende tilbehør: USB kabel & oplader (F-2AC), instruktions manaual, IB software CD, Audio/ video kabel, håndledsrem, Lithium-Ion Batteri (LI-42B), garanti bevis

onsdag den 19. oktober 2011

NYHED! - Canon EOS 1D X


Det blev ikke en Mark V der for kort tid siden blev præsentere for verdenspressen, men derimod en 1D X. X'et står for, at det er 10. generation af Canons linje af EOS kameraer.

Den kommer dog først i slutningen marts 2012. En helt ny CMOS-sensor på 18 megapixels gør brug af store pixels - de er 1,25 microns større end dem i Canon EOS-1D Mark IV og 0,55 microns større end dem i Canon EOS 5D Mark II. Chippen skulle være ualmindelige støjsvag, oplyser Canon. ISO området når her nye højder, fra 100 til 51.200 ISO. Med mulighed for at udvide det op til 204.800 ISO.

Derudover får den et nyt autofokus-system kadlet "61-Point High Density Reticular AF"-system. Det skulle være det mest avanceret autofokus-system, som Canon til dato har udviklet.

Kameraet kan skyde 14 JPEG-billeder i sekundet - skyder man RAW eller RAW+JPEG med 12 billeder i sekundet. Det ny kamera kan naturligvis også optage HD-video og understøtter forskellige nye videoformater. Angiveligt skulle den ny CMOS-sensor også have mindre moiré end tidligere sensorer. Der er en manuel lyd-kontrol og indbygget vindfilter. Det eneste man kunne have ønsket var et XLR stik til lyden, men her findes der mange løsninger på markedet.

Både til video og stilbilleder er dette et genialt værktøj, prisen for selve huset forventes at ligge på små kr. 36.000,-. Og der vil nok blive rift om de første…

Canon har lyttet til de mange professionelle fotografer, og kameraet er udstyret med to CF slot og en indbygget gigabit LAN-port, hvilket betyder at du kan koble kameraet til din computer eller et netværk med et kabel og få overført bileder med høj hastighed.

Der er ikke indbygget WiFi eller GPS i det ny kamera – men det fås naturligvis tilbehør.

Plustek OpticFilm 7600i SE - Nok den bedste diascanner!

Plustek er absolut førende inden for scannere. Denne OpticFilm 7600i SE er en scanner med høj opløsning, forbedre kvalitet, i et mere strømbesparende og det miljøvenlige design.

Plustek OpticFilm 7600i SE er en dedikeret 7200 dpi film og dia scanner som gør dine scanninger mere effektive og lettere at udføre. Plustek's Multi-Sampling har elimineret lysniveauet meget effektivt og den enestående lysgengivelse gør objekterne mere levende og farvegengivelsen mere præcis.

Som bruger kan du drage stor nytte af SilverFast's intelligente og automatisk funktioner som forenkler processen med de mange justeringsmuligheder, SilverFast's Multi-Sampling som Eliminere fejl effektivt og de eksklusive iSRD funktioner til at fjerne støv og ridser med.

Opticfilm 7600i SE er ideel til fotografer, amatør fotografer og andre som kan arbejder med digitale billedprocesser.

SilverFast SE Plus(Multi-Exposure) Plustek OpticFilm 7600 kommer med programmet SilverFast 6.6 SEPlus (MultiExposure), der er blevet endnu bedre, Multi-Exposure, Automatisk Frame Detection, SilverFast-Basic, NegaFix, Selective Color Correction, Auto Adjust, USM og meget mere.

Se filmen her...

tirsdag den 18. oktober 2011

JVC GC-PX10


JVC GC-PX10 / Still Hybrid kamera tilbyder Pro-Level ydeevne og funktioner. Dette er et utroligt kamera, med et stykke fantastisk optik. Og billede kvaliteten - utrolig...

Dette digitalem videokamera og kamera, anvender en ny højhastigheds billedbehandling CPU til at skyde både høj kvalitet digitale stillbilleder og imponerende video i Full HD. JVC GC-PX10 er et ægte hybrid kamera, der skyder 12 megapixel stillbilleder og Full HD 1920 x 1080/60p video. Desuden tilbyder det professionelle funktioner som 60 skud i sekundet stillbillede optagelse, 300 billeder pr sekund videooptagelse i høj kvalitet super-slow motion og evnen til at fange uberørte stillbilleder fra video.

JVC GC-PX10 er et enestående godt video videokamera og prisen er kun kr. 6.995,-

I hjertet af GC-PX10 er JVCs nye FALCONBRID højhastigheds billedbehandlingsprocessor, første gang set i JVC Full HD 3D videokamera. FALCONBRID er en single-chip teknologi med regnekraft som tillader GC-PX10 at optage Full HD progressiv video med 36Mbps der giver utrolige detaljer i video. Desuden kan kameraet skyde 8,3 megapixel stillbilleder, mens du optager video i Full HD video!. Kameraets billedsensor er en 1/2.3 "12,75 megapixel back-Illuminated CMOS-sensor.

Digitale stillbilleder i realtid giver op til 12 megapixel opløsning (4000 x 3000). ISO går op til 6400 for øget følsomhed ved optagelse i mørke omgivelser. Rapid-fire stillbilleder på 8,3 megapixel (3840 x 2160) stills findes i 60 skud-per-sekund, op til 130 skud i alt pr sprænges, eller 12 megapixel stillbilleder på 30 billeder-pr-sekund. Dette overgår mulighederne for alle digitale SLR-kameraer p.t.



Ved super-slow-motion optagelser, kan GC-PX10 optage video med 300 billeder pr sekund. Billedopløsningen er VGA (640 x 360), hvilket gør det mere end tilstrækkeligt til online udstationering og visning. Men endnu vigtigere, kan denne tilstand bruges til cirka to timer i træk. Så for at tilbyde et ekstremt eksempel, er det muligt at optage en hel fodboldkamp i super-slowmotion.

Andre funktioner, der vil appellere til de alvorlige shooter omfatter optisk billedstabilisering med JVC Advanced Image Stabilizer, 10X optisk zoom og hele 19x Dynamisk zoom som ikke forringer billede kvaliteten. Indbygget videolys og flash!

KONICA MINOLTA HD OBJEKTIV, en funktionsvælgeren for både automatiske og manuelle indstillinger (hvid balance, blænde og lukkertid), mikrofon-udgang og hovedtelefon indgang.

Kameraet har 32 GB intern hukommelse, SDXC / SDHC-kort slot, vipbar tre-tommer touch-panel monitor, HDMI udgang og der medfølger LoiLoScope FX-software til Windows ®.


NYHED! - JVC GC-PX10 Hybrid Falconbrid HighSpeed


Vi så den første gang på CES her i foråret 2011. Men nu kommer den, et unikt Video/Still Hybrid kamera som giver dig alle videokameraets fordele og billeder i tæt på DSLR kvalitet.

Video i Full HD, og 12 megapixel stillbilleder!

Desuden tilbyder det professionelle funktioner som 60 skud i sekundet stillbillede optagelse, 300 billeder pr sekund videooptagelse i høj kvalitet super-slow motion og evnen til at fange uberørte stillbilleder fra video.

Honeycomb filtre til speedlight's


Honeycomb filter-sæt til Speedlight

Med hele 3 stk. honeycomb filtre med forskellig intensitet, samt sølvreflektor og diffusor. Passer stort set på alle Speedlights. En super elegant løsning!

Honeycomb filtre anvendes til at skabe blødt lys.

Passer direkte på Speedlight hovedet

Det direkte link er her...

mandag den 17. oktober 2011

NYHED! – Fotoringens egen pels til Olympus SEMA1 mikrofon




Olympus SEMA1 mikrofon er et perfekte stykke audio tilbehør til PEN kamera serien. Denne pels sikre optimale lydoptagelser under forhold som ellers ville være generet med vindsus i mikrofonen.

Pelsen trækkes hen over Olympus SEMA1 mikrofonen, og så har du den perfekte lyd!

Her det direkte link…

søndag den 16. oktober 2011

Nikon 1 får i test lammetæv af Olympus E-PL3…


Nikon 1 får lammetæv af Olympus E-PL3…

Mange havde nok forudset at Nikon’s nye ”1” serie af kompakte systemkameraer ville have haft en bedre billedkvalitet end den netop vist på dpreview.com. På deres berygtede standard testopstilling kommer ”1”eren til korte, både hvad angår skarphed og billedkvalitet. Dette er absolut skuffende men det virker som Nikon’s nye 'CX' format og den nyudviklede 10MP CMOS sensor har nogle grundlæggende udfordringer omkring billedekvaliteten.

Klik her for at se testbilledet, og bemærk at du kan flytte fokusområdet på billedet…
NB! Se specielt på Martini flasken, på både toppen af flasken og ned langs flasken.

Eller klik på billederne nedenfor....


lørdag den 15. oktober 2011

Kood’s filtersystem er 100% kombatibelt med LEE og Cokin


Kreative effekter direkte på linsen!

Med Kood’s filtersystem har man mulighed for direkte at skabe effekter på billeder. Det betyder at man har mulighed for at spare til i Photoshop og andre redigeringsprogrammer. Og for dig som fotograf, får du nøjagtigt hvad du ser!

Og ikke nok med det, Kood’s filtersystem er 100% kombatibelt med LEE og Cokin.

Se det brede udvalg her…

Her det direkte link...

Og se denne video...

Light Shaper 150


Kontinuerlig dagslys.

Et omkostningseffektiv studie kit bestående af to lamper, to stativer, to paraplyer og transporttaske. En effektiv løsning til video og fotografi.

Denne lampe giver optimal komfort og er en del af et helt system af lys-shapers. Alt tilbehør med bajonet S-Type kan andvendes på lampehovedet kan anvendes. Der findes meget tilbehør til disse lamper bl.a. softboxes, barndoors og skærme fås i mange variationer.

Den specielle spiral dagslyslampe har en effekt på 28 watt, men lyser som en kraftig lampe på 150 watt. Lyseffekten er specielt designet til digital fotografering.

Lampen er kun lunken, dvs. at en støjende ventilator er ikke nødvendig. Selve lyskildens liv er på omkring 5000 timer, og den kan brænde uden afbrydelse.

Med stativmount på 16 mm rør, vil lampen passer til enhver lys stand.

Light Shaper 150-kit

Data:

- Light Shaper 150 med reflektor og spiral energibesparende lampe
- Lyskilde 28 W, E 27 spirallampe fra 5.000-5.500 Kelvin
- S-bajonet (Bowens Kompatibel) for reflektor og Softboxes

Der medfølger:

2 x Studio Light FL-150
2 x 28 Watt Daylight Spirallampe
2 x folding stativ CF-102
2 x 75 cm hvide paraplyer
1 x polstret taske.


Ekstraudstyr:

60 x 60 softbox, her det direkte link...

Direkte link til tilbehør...











Direkte link til 45 x 45cm softbox

Direkte link til 40 x 60cm softbox

Direkte link til 60 x 90cm softbox

Direkte link til Ø 60cm softboks

Direkte limk til Bowens adapter













Direkte link til paraplyer...












Direkte link til stativer...


Link til Light Shaper 150-kit

fredag den 14. oktober 2011

NYHED! - PRO DSLR RIG med Mattebox og Soft Follow Fokus


High-end PRO DSLR RIG med Mattebox og Soft Follow Fokus

Udskiftelige Vendbar Følg Focus Komplet sæt er kompatibel med DSLR modeller som Nikon D90, D300s, og 7D, 5D MKII og 550D, og meget mere. Dette komplette rig sæt indeholder alle væsentlige elementer til at omdanne dit DSLR-kamera (som f.eks 5DMII) til en professionel HD-videokameraplatform.


Features: Robust, præcision, fleksibilitet fremstillet af aluminium, ABS og gummi. Helt tandhjulsdrevne design til slip-fri og præcise bevægelser i Soft Follow Fokus. Justerbart låsesystem Gear drev kan monteres fra begge sider (kan bruges til både højre- og venstre håndet) monteres på 15 mm Rod Support. Kompatibel med alle DSLR-kameraer, videokameraer Kompatibel med branchens standard 15 mm Stænger. Fit Rail Afstand: 60 mm mm.

Gearbæltet til alle objektiver af filter størrelse 52mm til 86mm.

Mattebox er højdejusterbar og passer til objektiver fra 43mm op til 77mm (bemærk: 82mm eller derover størrelse objektiver vil kræve black cover, dvs. anvendelsen af et sort stykke stof mellem objektiv og mattebox.

Kategori: professionelt videoudstyr

Kompatibel med DSLR modeller som Nikon D90, D300s, og 7D, 5D MKII og 550D, og flere. Kan også anvendes sammen med Olympus E-5 og PEN.

Med denne DSLR Rig Følger Soft Follow Fokus og komplet sæt Mattebox til Rail Rod System

Street shooting i Miami…

Blues

Fujifilm FinePix X100 Blues, fra Miami..

Vi mangler bare Humphrey bogart..

Street shooting i Miami…

Se filmen her,

PRO MULTI DSLR RIG

Her en lille demo af PRO MULTI DSLR RIG der viser hvor fleksibel den er...

NB! uden lyd!

torsdag den 13. oktober 2011

NYHED! - PRO MULTI DSLR RIG


PRO MULTI DSLR RIG til DSLR til ENG, Broadcast og MOVIE

Super fleksibel, stabil og kompakt. En drøm at arbejde med og nem at tilpasse den enkelte opgave, lige fra LOW angel shooting til skulderbåren shooting. På toppen af hvert håndgreb kan der i et ¼ gevind monteres videolys eller monitor. Med MULTI DSLR RIG får du en god og stabil platform til skulderbåren shooting. Optimal til professionel kameraføring i alle situationer. Low angel shooting eller follow the mouse, går som en leg.

PRO MULTI DSLR RIG koster kun kr. 1.295,-


NYHED! - Fujifilm FinePix F600EXR


Det ultimative kompakte rejsekamera!

16 megapixel EXR CMOS-sensor giver ultimativ billedkvalitet. FinePix F600EXR forhindrer slør med Motion Detection og indfanger lyst billede i mørke scene. Dette er ikke kun et forrygende high-end kompakt kamera men et ligeså forrygende Full HD videokamera med en enestående lydkvalitet. Og så fås der et undervandshus så man kan tage kameraet helt ned til 40m!

Og den kan mere end det! GPS tracking af dels hvor du er og hvor du har været samt give tips om hvad der kunne være af interesse at tage billeder af eller se – når man nu er der!

15x optisk zoom sikre at du altid kommer tæt på, og så kan du have kameraet i lommen!

Et rigtigt lækkert design, og et solidt metalhus pakker denne lækkerbisken perfekt ind! Dette er kameraet til fotografen – når han/hun er på ferie.

Billedkvaliteten er i absolut high-end klasse med muligheden for også at skyde i raw-format.

Det direkte link finder du her...


Data:

Antal effektive pixels * 1 16,0 millioner pixels
Billede sensor 1/2 tommer EXR CMOS med primær farvefilter
Lagringsmedier: SD / SDHC / SDXC (UHS-I)-hukommelseskort

Filformat stillbillede
JPEG (Exif Ver 2.3), RAW (RAF-format), RAW + JPEG
film H.264 (MOV)

Antal optagepixel Stillbillede
L: (4:3) 4608 x 3456 / (3:2) 4608 x 3072 / (16:9) 4608 x 2592
M: (4:3) 3264 x 2448 / (3:2) 3264 x 2176 / (16:9) 3264 x 1840
S: (4:3) 2304 x 1728 / (3:2) 2304 x 1536 / (16:9) 1920 x 1080

Motion Panorama
360 ° Lodret 11520 x 1624 Horisontal 11520 x 1080
180 ° Lodret 5760 x 1624 Horisontal 5760 x 1080
120 ° Lodret 3840 x 1624 Horisontal 3840 x 1080

Objektiv
Fujinon 15x optisk zoom 10 grupper 12 linser

brændvidde
f = 4,4 - 66mm, hvilket svarer til 24 - 360mm på et 35mm kamera
fuld blænde F3.5 (Wide) - F5.3 (telefoto)

Digital zoom EXR Auto mode: Intelligent digital zoom ca. 2x (med 15x optisk zoom, op til ca 30x.)
Andre end EXR Auto mode: Intelligent digital zoom ca. 3,4 x (med 15x optisk zoom, op til ca. 51x)

Fokus afstand

(fra objektivets overflade) Normal
Vidvinkel: Ca.. 45cm / 1,4 m til uendeligt
Telefoto: ca. 2,5 m / 8,2 m til uendeligt
Makro
Vidvinkel: Ca.. 5 cm - 3,0 m / 1,9 cm - 9,8 m
Telefoto: ca. 1,2 m - 3,0 m / 3,9 ft - 9,8 ft

Følsomhed Auto / Svarende til ISO 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400 / 12800

Eksponeringskontrol TTL 256-zoner måling, Multi, Spot, Gennemsnitlig
Eksponeringsindstilling Programmeret AE, Blændeprioriteret AE, Lukkerprioritet AE, Manuel

Optagemetoder SP
Naturligt lys, naturligt lys & med Flash, Portræt, Portræt forstærker, hund, kat, Landskab, Sport, Nat, Nat (stativ), Fyrværkeri, Solnedgang, Sne, Strand, Undervands, Fest, Flower, Tekst
Fokus Tilstand
Single AF / kontinuerlig AF (EXR AUTO, Film)
TTL kontrast AF, AF-hjælpelys til rådighed
AF-valg: Center, Multi, Tracking

Flashfunktioner Fjernelse af røde øjne OFF: Auto, tvungen blitz, undertrykt Flash, langsom synkro.
Fjernelse af røde øjne ON: Rød-øje reduktion Auto, Rød-øje-reduktion & Forced Flash, undertrykt Flash, rød-øje-reduktion og Langsom sync.

LCD-skærm 3,0-tommer, ca. 460.000 prikker, TFT farve-LCD-skærm, ca. 100% dækning
Movie-optagelse 1920 x 1080 pixels / 1280 x 720 pixels / 640 x 480 pixels (30 billeder / sek.) Med stereolyd.

Fotografi funktioner EXR-mode (EXR Auto / Opløsning prioritet / Høj ISO & Low noise prioritet / Dynamic range prioritet), ansigtsgenkendelse, Face Detection, automatisk fjernelse af røde øjne, Film simulation, Auto frigivelse, Framing guidline, strømstyring, Frame No hukommelse, Avanceret tilstand (Motion panorama360, Pro fokus, Pro svagt lys,), High Speed Movie (80 / 160 / 320 billeder / sek.), GPS måling, Advanced Anti Blur

Afspilningsfunktioner Face Detection, automatisk fjernelse af røde øjne, Multi-frame afspilning (med mikro thumbnail), Beskæring, Tilpas, diasshow, Billede rotere, Voice memo, Exposure advarsel, Roter automatisk afspilning, Fotobog hjælpe, Billedsøgning, Favoritter, Mark til upload , Panorama, Slet valgte rammer, Foto navigation, histogram display

Andre funktioner Landmark Navigator, PictBridge, Exif Print, 35 sprog, Tidsforskel, Lydløs

Terminal Videoudgang
NTSC / PAL kan vælges med monolyd
Digital grænseflade
USB 2.0 High-Speed
HDMI-udgang
HDMI Mini stik

Guide til antallet af tilgængelige billeder til batteridrift Ca. 300 frames (AUTO)

Tilbehør inkluderet

Li-ion batteri NP-50
Batterioplader BC-45W
Håndledsrem
USB kabel
A / V-kabel
CD-ROM
Brugsvejledning

Ekstra tilbehør:

Li-ion batteri NP-50
Vandtæt WP-FXF500

onsdag den 12. oktober 2011

Gense Apple Special Event — fra den 4. oktober 2011

Vi sendte live fra selve annonceringen den 4. oktober 2011, og har fået en del henvendelser omkring at gense denne event. Dette ønske efterlever vi gerne...

Gense Apple CEO Tim Cook fortælle om iPhone 4S og om Apple fra den 4. oktober 2011.

Se filmen her...

NYHED! - Bresser Nautic 8x42 Mono


Til det aktive liv på søen..

Monokular marinekikkert fra Bresser med 360° kompas og kraftig gummiarmering. Afbalanceret vægtfordeling og 8-dobbelt forstørrelse sikrer et stabilt billede selv under ugunstige vejrforhold. Leveres med kompas og stregplade til præcis dimensions- og afstandsberegninger.

Prisen er kun kr. 699,-

Data:

Optik: Bak4 porroprismer der sikrer en perfekt lysreflektion
Coating: Multicoating på alle luft-til-glasflader
Synsfelt på 1000 meter (m): 119
Nærfokus (meter): 13
Relative lysstyrke: 27.56
Dæmringstal: 18.33
Fokusering: Dioptri justering
Vandtæt/dugfri: Nitrogen gas påfyldt og o-ringsforseglet
Øjestykker: Foldbar gummi
Dimensioner (mm): 140x65x55
Vægt (gram): 348
Garanti (år): 2

Leveres inklusive håndledsrem, nylontaske og beskyttelsesdæksler.