onsdag den 30. september 2015

Fotografisk baggrundssystem til stof eller papir...


Fotografisk baggrundssystem til stof eller papir...

Her det direkte link...

Fotoringens baggrundssystem består af to stativer og en overlægger, segmenterne sættes sammen i den ønskede længde. Der er også en bærepose det til denne professionel model. Denne er velegnet til standard papir og Fotoringens letvægtsstoffer.

Baggrundens højde kan justeres fra 105 til 280 cm, og længden fra 2,10, 3,25 til 4,20. Overlæggerens diameter er 32mm.

Leveres med taske.

Panasonic Zoom 45-200mm med MEGA OIS







Panasonic Zoom 45-200mm med MEGA OIS

MicroFourThirds udskifteligt objektiv (H-FS045200)

Her det direkte link...

- Baseret på Micro Four Thirds System standard
- MEGA O.I.S. - Panasonics avancerede håndrystelser korrektion teknologi
- 3 ED linser til en fremragende optisk ydeevne
- Contrast AF-system support
- Syv bladet cirkulær blænde
- Multi-coated objektivelementer, der reducerer ghosting og flare

En telezoom udskifteligt objektiv designet specielt til kameraer, der er kompatible med Micro Four Thirds System standarden. Dækker 90-400 mm (35 mm ækvivalent), dette telezoomobjektiv lader dig optage skarpe billeder, uden slør, når du optager sportsbegivenheder og andre fjerne motiver. Objektivet opnår minimal aberration ved alle brændvidde, høj kontrast repræsentation og høj farvegengivelse ved at anvende hele 3 ED linseelementer.

Objektivet er udstyret med Panasonics MEGA O.I.S. optisk billedstabilisator, hvilket gør det nemt at skyde super klare billeder selv under dårlige lysforhold ved at modvirke sløring forårsaget af en hånd ryste.

Når objektivet er monteret på Lumix G Micro System DMC-G1 og DMC-G2 kamera, kan du bruge kontrast AF-system, som er implementeret i DMC-G1 og DMC-G2 til at tilbyde en bred vifte af praktiske funktioner.

Med sit fokus afstand på 1 m selv ved fuld zoom minimum, objektivet giver en maksimal fotografisk forstørrelse på 0.38x (svarende til 35mm).

Syv blænderblade giver blænden en rund form, at når skyde på større blænde, og producerer en attraktiv glathed i out-of-fokus områder.


Optiktypen: Linse til Compact System kameraer CSC
Filter størrelse (mm): 52
35mm Tilsvarende Brændvidde: 90-400
Stabilisator: Ja
Luminous Intensity: 4, 0 - 5,6
Type sensor: Micro FourThirds
Digital Brændvidde (mm): 45-200
Minimum Fokus (cm): 100
Modlysblænde: Ja
Montering: Micro FourThirds

Generelt
Farve: Sort
Vægt (g): 380
Længde (mm): 100

VANGUARD kuglehoved GH -200



VANGUARD kuglehoved GH -200 får opmærksomhed som få, og erstatter den prisbelønnede søster GH -100. GH -200 understøtter standard og store zoom-objektiver med imponerende sikkerhed.

Her det direkte link...

Dens hurtige sko plade med klemmer giver konfigurationer med stor teleobjektiv mulighed for at skabe et mere stabil center for tyngdekraft støtte og forebyggelse af utilsigtet bevægelser.
features:

• Universal hurtig sko -system
• Understøtter store zoomobjektiver
• Ekstremt ergonomiske håndtag
• Muliggør mere perfekt panorama fotografering
• FCS - Friktions Control System

GH -200 giver jævn bevægelse med ekstremt imponerende ergonomisk kontrol. Dette velkonstruerede kuglehoved har Grip Position Release System med et brancheførende pistolgreb -sil håndtag , der roterer 360 grader og giver dig mulighed for at låse op, flytte og låse gear på plads med lethed. Dens én hånd, bekvem betjening frigør din anden hånd til at fortage zoom justeringer. Du kan placere håndtaget i enhver vinkel, også for maksimal komfort. Frigørelse af håndtaget giver 360 - graders panorering bevægelse og -32 til +90- grader fra side -til- side tilt og -8 til +90- grader tilbage til forsiden tilt bevægelse hele vejen rundt. Det øjeblikkeligt fast-lock frigivelse af håndtaget er en drøm at arbejde med. Andre imponerende funktioner omfatter dens Friktion Control System, som giver dig mulighed for at ændre niveauet for friktion på kuglen for at imødekomme skiftende udstyrs vægt såsom at skifte til tungere objektiver.

Anodiseret center kugle giver mulighed for ekstremt flydende bevægelse uden at ofre præcis kontrol. Det har også et vaterpas placeret ved siden af ​​”hurtig sko pladen” for balance. Andre bemærkelsesværdige funktioner omfatter et og 72- click point panorama, der tilbyder 72 -punkts rotation med klik - på -plads positionering, der flytter kameraet 5 grader per klik og forhindrer spring i skud for at sikre en perfekt 360 graders panorama optagelse. GH -200 giver imponerende alsidighed i positionering med 360-graders vandret bevægelse og 90 - vinkel hældning.

Se filmen her…



Data:

 Max. Load Ball Head (kg): 6
 Højde (mm): 115
 Vægt (g): 805

Olympus 8 x 42 EXWP l

Olympus 8 x 42 EXWP l er en absolut high-end kikkert udført i de bedste materialer og henvender sig til jægere og naturelskere som ønsker det bedste af det bedste. Kikkerten kan dobbelthånds og enkelthåndsbetjenes og er forsynet men en solid gummiarmering som beskytter den mode stød og slag. Naturligvis er de vandtæt og nitrogenfyldt så den ikke dugger.

Her det direkte link...

Se filmen her...



Olympus Professionel kikkert

* 8x forstørrelse
* Nitrogen fyldt for vandtæt / fogproof / dirtproof
* High indeks Bak-4 prismer for lyse, sprød, kant-til-kant billeder
* Slim & stilfuldt ergonomisk design
* Fuldt multi-coated linser for maksimal billede lysstyrke og kontrast
* Fase & UV coating
* Long eye-relief med twist-up/down okularer
* Stort center-focus knappen for hurtig og nem fokus
* Indbygget dioptrisk tilpasser sig individuelle syn
* Størrelse B x H x D (mm): 129 x 145 x 53
* Vægt: 650 g

RØDE NT1-A

RØDE NT1-A. En super lækker "KOMPLET-ALT-I-BOX" kondensator- studiemikrofon med en 1" stor membran. RØDE NT1-A leveres i box med POP-filter, gummiophæng, etui, kvalitetskabel og instruktions-DVD spækket med tekniske tips til dine optagelser.

Her det direkte link...

Dette er ”sound-equipment” i high-end klassen - Med en egenstøj på kun 5db er denne mikrofon anerkendt verden over som verdens mest støjfrie studiemikrofon.

Den 1" store membran giver et stort dynamikområde og en klar og varm lyd.

Den er derfor ikke alene velegnet til professionelle studio og vokaloptagelser, voice-overs men også til fx. naturoptagelser.

Mikrofonen leverer en frekvensgang fra 35-20.000Hz og kan håntere lytryk på helt op til 137db.




Tekniske detaljer:

karakteristik: Nyre
Max SPL: 137 dB
Egenstøj: 5 dBA
Signal/støjforhold: 88 db
Frekvensområde: 20 Hz - 20 kHz
Følsomhed: 25 mV / Pa
Max Output Level: 13,7 dBu
Dynamic range: 132 dB
Udgangsimpedans: 100 Ω
Power Krav: Phantom power 24 V/48 V
Elektronik: Aktiv elektronik med JFET drivertrin

XLR Plug
Vægt: 326 g

"Tiltall" MP 284 monopod


"Tiltall" MP 284 monopod

(pn. 6060)

Her det direkte link...

Kompakt og robust monopod af flyaluminium (for kulfiber version se 6061 ). Hurtig opsætning ved samtidig åbning af alle tre twist låse. Fire sektioner med anti-twist beskyttelse, gummifod med optrækkeligt metal spike, skumgummi på øverste ben giver et godt greb og beskytter mod kulde når det er koldt, håndledsstrop. Carry taske medfølger.

Data:

Max. Højde: 162 cm (63,8 tommer)
Transportstørrelse / min. Højde: 51 cm (20,1 tommer)
Std. Kameragevind - Udskiftelige: B ¼” / B 3/8”
Max. belastning: 11 kg (24,3 lbs.)
Vægt: 490 g (1,08 lbs)

tirsdag den 29. september 2015

Flyvning med Drone

Flyvning med DroneDet er bare utrolige optagelser man kan lave, og en helt utrolig hobby. Her optagelser, meget...

Posted by Fotoringen.dk on 28. september 2015

Kaiser "studiolight E70 Kit" Lighting kit



Kaiser "studiolight E70 Kit" Lighting kit

Bærbar belysningssystem med foldbare softbokse. Til produktoptagelser, portrætter, video og film optagelser. Dette sæt arbejder fuldstændigt lydløst og er utroligt kompakt, hvilket går at sættet egner sig til on-location optagelser. Softboksene giver et dejligt blødt lys at arbejde med, og derved bløde skygger. Ønsker man mere dramatiske billeder kan front diffusoren nemt fjernes og du har et hårdt lys, for mere dramatiske skygger.

Lys udbyttet med de medfølgende lyskilder ligger hele 325-350 Watt svarende til traditionelle tungstenlamper, pr. softboks altså ca. 700 watt totalt! Og bedst af alt er at du som fotograf får nøjagtigt det du ser i søgeren, og ved at skifte til andre lyskilder kan man forøge effekten eller reducere effekten.

Et helt igennem gennemført belysningssæt der leveres i taske, og man kan vælge mange forskellige lyskilder, dog er sættet ikke egnet til tungsten.



Indeholder:

To 50 x 50 cm (20 x 20 in.) softbokse, hver med paraply mekanisme for enkel og hurtig opsætning,
E27 fatning til kompakte fluorescent (energisparepærer) op til 200 watt med max. 31 cm (12.2 in.) Samlet længde (ikke egnet til glødepærer / wolfram lamper)
Drejeled, der kan også være fastgjort drejet 90 °
2,8 m (. 9,2 ft) netledning med kabel switch
Aftagelig forreste diffusor.

To dagslys photofloods 65 W, 5500 K, 3900 lm, E27.

To lysstande med 16 mm standard studs og 1/4 "stativ gevind, indstilling højde 70-190 cm (27,6 -. 74.8 i).

I en polstret bæretaske med håndtag og aftagelig skulderrem med skulderpude.

Taske dimensioner: ca. 71 x 24 x 24 cm (28 x 9,4 x 9,4 in.)



NB! Dette produkt markedsføres med det primære formål med belysning for billede, video og film optagelse. Det er ikke beregnet til husholdningsbrugsbelysning.


M-ROCK Zion Rygsæk


M-ROCK Zion Rygsæk - Tracking versioen af M-ROCK's to store rygsække. Zion leveres med yderligere sikkerhed og plads til en stor laptop i det bagerste rum. Der er to stærke rygsæk stropper og solid polstring dækket af blød og åndbart stof på bagsiden. M-ROCKs Modul-bælte kan monteret på den nederste del af bagsiden på rygsækken Zion gennem bælte-spændet hvis der er behov for ekstra støtte. 


McKinley og Zion har identiske modulære systemer. Et vertikal rumdelersystem giver mulighed for opbevaring af et DSLR kamera med en 21,6 cm lang linsemonteret og med mulighed for yderligere 4 til 6 ekstra linser og kamera tilbehør.

Den øverste sektion består af en aftagelig taske som kan opbevare elektronisk tilbehør, Klatreudstyr eller andet personligt udstyr. Fjerne tasken og erstat den med de medfølgende ekstra rumdelere for at forøge kapacitet til fotoudstyret. En kamera rygsæk af bedste kvalitet fra M-ROCK!

Her det direkte link...

Se filmen her…




M-ROCK Zion Rygsæk

Fujifilm Instax SHARE SP-1



Fujifilm Instax SHARE SP-1

Her det direkte link...

Fujifilm Instax SHARE SP-1 er en genial lille batteridreven “lomme” fotoprinter som udskriver dine billeder trådløst via WiFi fra iPhone’s iPads, SmartPhones og Tablets. Del dine billeder  øjeblikkeligt i creditcard størrelse.

Instaler Appen her på siden, og tilføj templates (print masker) og effekter direkte, uden brug af computer.

Da printeren kan drives på det medfølgende indbyggede batteri, kan du udskrive dine billeder direkte hvor og når som helst, til familiefesten, på ferien, til eventen eller bare når du har lyst. Og så fylder den ingenting!

Dette er en helt ny måde at nyde og dele ægte fotografi på! Og dine billeder bliver originaler på stedet. Den bruger ikke toner eller andre forbrugsstoffer udover film materiale!

Og netop det at den ikke fylder meget og flot designet gør den til en naturlig følgesvend til en hver type af oplevelser, deraf navnet – SHARE = del og Instax = øjeblikkeligt!

Det eneste du har brug for er printeren og Instax mini film, så er du kørende…

Se filmen her…




Real Time Skabelon

Når du vælger " Real Time skabelon" og tage et billede, vil dato, sted, vejr, temperatur og luftfugtighed er angivet i rammen. Da du ikke kan lave en kopi med denne skabelon , vil billedet være den eneste i verden.

Limited Edition Skabelon

Hver udskrift er nummereret, så det ligner et begrænset oplagt. Et unikt print, som deles med de folk, der betyder mest for dig – en original!

SNS skabelon ( for Facebook og Instagram )

Skabelon til udskrivning af billeder uploadet til sociale netværk (SNS) service. Med profilen foto og antallet af folk, der er angivet - sjovt sammen med SNS.

Square Skabelon

Skabelon, der passer til billedet beskåret til en firkant . Det er muligt at skrive dine følelser og beskeder for at gøre hukommelsen mere levende.

Standardskabelon

Den enkle Instax ramme gør billedet skiller sig ud.

Flere funktioner i Instax SHARE App – Filtre

"Black & White" og " Sepia "

Image upload til sociale netværk (SNS) tjeneste

Det er muligt at uploade et indrammet foto til SNS efter udskrivning. (undtagen realtime skabelon fotos)


Specifikationer

Optagelse metode 3-farve (RGB) LED eksponering med liquidcrystal lukker
Film Fujifilm Instant Color Film "Instax mini"
Fotokapacitet 10 prints / pakke
Billedstørrelse 62mm x 46mm
Understøttet billedstørrelse 640 x 480 punkter
Udskrivning opløsning 10 dots / mm (254 dpi)
Udskrivning niveauer 256 niveauer per farve (RGB)
Grænseflade Standard overholdelse: IEEE802.11b / g, Operation frekvens: 2412MHz til 2462MHz (11ch), adgang metode: Infrastruktur
Understøttet billedformat JPEG
Udskrivning Billedkvalitet optagelse - foto output (ført ud): ca. 16 sek.
Udskrivning kapacitet (når der anvendes CR2 lithium-batterier) Ca.. 100 prints (baseret på vores Testkonditioner)
Strømforsyning To CR2/DL CR2 lithium-batterier, AC strømadapter
(sælges separat: AC-5VX)
Strømforbrug 2,5 W
Driftstemperatur +5 ° C til + 40 ° C (ingen kondensering)
Dimensioner 101.6mm x 42mm x 122.5mm
Vægt 253g (uden batteri og film pack)

Android ™-telefoner: Monteret med Android Ver. 2.3.3 eller nyere og Google Play.
iPhones ®: Monteret med iOS Ver. 5.1 eller senere.

MB! Nogle typer af telefoner, der opfylder ovennævnte betingelser, kan ikke være foreneligt med Instax SHARE selvom app'en er installeret.

Kaiser lystelt 75 x 75 cm



Kaiser lystelt 75 x 75 cm

Til optagelse af små og mindre genstande. Velegnet til produktfoto og internet billeder. Hvid halvgennemsigtigt stof sørge for jævn og blød belysning. "Flugenet" konstruktion gør set-up og fold-ned mere end almindeligt nemt.. Udstyret med "sne flaps" til udendørs brug, for at forhindre det i at flyde væk i stærk vind.

Her det direkte link...

Leveres med vendbar tekstil baggrund (blå og grå) og beskyttende hylster med bæreremme.

- Grundareal: 75 x 75 cm

Vanguard Espod CX 204AGH

Espod CX 204AGH

Her det direkte link...

Espod CX 204AGH vil helt sikkert fange din opmærksomhed ved første øjekast, og derefter imponere dig med sine muligheder. Espod CX 204 AGH har en imponerende maksimal belastning for sådan en kompakt stativ på hele 3,5 kg. Dens unikke revolver pistolgrebskuglehoved ikke kun ser cool at se på. Den giver også en god ergonomiske betjening - smidigt og nemt. Den øverste panorering sikrer panoramaudsigt bevægelse i et præcist plan.

- Innovativ pop & lock quick sko
- En stærk baldakin
- En central søjle anti-chok ring
- 4-delt ben
- Quick flip ben låse

Se filmen her...



Data

Udvidet højde (mm): 1550
Min.Extended Højde (mm): 1285
Foldet højde (mm): 540
Vægt (kg): 1.20
Maksimal lasteevne (kg): 3.5
Antal benafsnit: 4
Ben Diameter (mm): 20
Hoved specifikationer: GH-20
Vaterpas (stk): 1
Hurtig sko inkluderet: QS-29
Drejning: 360 °

Tilt:
-55 ° ~ 90 ° og -90 ° ~ 20 °

Fladhovedede bevægelser:

mandag den 28. september 2015

Måneformørkelse 28-09-2015

Måneformørkelse 28-09-2015Billeder optaget kl. 05.23 Zulu i KokkedalFørst et foto af månen som vi sagde "godnat" til...

Posted by Fotoringen.dk on 27. september 2015

Tiltall Travel Tripod 2 Go



Tiltall Travel Tripod 2 Go

her det direkte link...

Letvægts stativ med særligt kompakt pakkestørrelse. Tripod ben og center kolonne lavet af fly aluminium.

Fem-sektion stativ ben med anti-twist beskyttelse og twist låse til hurtig og nem betjening. Spredningsvinkel på benene kan justeres individuelt og låses i tre positioner, med udløserknap. 180 grader vendbare ben for reduceret pakningsstørrelse i transport position.

Anti-udskridning gummifødder.

Flytbar og udtræk midtersøjle med twist lås på midtersøjle og fjederbelastede krog. Vendbar midtersøjle til makrobilleder. Midtersøjle kan også fjernes for tæt på jordoverfladen-indstilling. 1/4 "-3/8" udskifteligt skrue til montering.

Alle stativets ben har benvarmere skumhåndtag der dækker den øverste del.

Et stativ ben er aftageligt og kan omdannes til en etbenet ved tilsætning af den aftagelige midterste kolonne.

Leveres med en polstret bæretaske med justerbar skulderrem og bærehåndtag.



Type TE-225
Materiale: Aluminium
Rør Ø max. (mm): 22
Max. højde (cm) 122
Højde (midtersøjle ikke udvidet) (cm) 97
Min. højde (cm) 12.5
Pakningsstørrelse (cm) 31,5
Monopod højde 49-125
Vægt (kg)   0,98
Max. belastning (kg)  7


Solar oplader til kameraudstyr, mobiltelefon, MP3/4, GPS udstyr…


Solar oplader til kameraudstyr, mobiltelefon, MP3/4, GPS udstyr…

Her det direkte link...

Med Free Loader er du uafhængig af stikdåsen, lad solen eller lyset oplade dine batterier eller dit elektroniske udstyr. Hvordan virker den så? Free Loaderen foldes ud som en sommerfugl og placeres dernæst på et egnet sted, så gemmer Free Loaderen strømmen indtil at der er behov for at oplade sit udstyr, og det bedste er at strømmen er gratis.

Free Loader er perfekt rejsen – til steder hvor strøm ikke er tilgængelig, eller bare til dagligt brug. Free Loader en ny måde at være miljøbevidst på og samtidig kan den spare dig for mange penge. Og så er den lille og let 123 x 62 x 17 mm 185g.

Til Free Loader tilbyder vi forskelligt ekstra udstyr, som transport taske, forskellige stik og batteriholdere til AA og AAA batterier. Den leveres med et kit på 11 stk. stik til gængse standarder. Free Loader er forsynet med et 1000 mAh Li-ION batteri.

Der medfølger stik til:
- LG Chocolate mobil telefoner - Motorola V66 serien og V3 mobiltelefoner - Alle Nokia mobiltelefoner også N serien - Samsung A288 og D800 serie mobiltelefoner - Sony Ericsson T28 og K750 mobiltelefoner - 4mm jack-stik til Sony PSP, Tom Tom sat nav, digital kameraer, PDA’er and two-way radioer - Mini USB til Blackberry Smart phones, Bluetooth headsets etc - USB 2.0 til iPod, iPod Shuffle, MP3 afspillere, smart phones, PDA’s, GPS plus, osv.. - Nintendo DS lite

Se filmen her...

Tiltall Bi-Pod BM-868C



Tiltall Bi-Pod BM-868C

Kode-nr .: 6062
Kompakt og robust monopod med stativ base for sikker stand, der gør at man også kan bruge den til fritstående kamera eller tilbehørsstativ. Utrolig kompakt og stabil!
Kan bruges som en konventionel monopod når stativ base afmonteres. Så får man en kompakt og robust monopod lavet af otte-lags carbon fiber. Hurtig opsætning ved samtidig åbning af alle tre twist låse. Fire sektioner med anti-twist beskyttelse, gummifod med optrækkeligt metal spike, skumgummi greb på øverste ben som giver et godt greb og varmere beskytter mod kulde, håndledsstrop.

Data for monopod:

Max. Højde: 162 cm (63,8 tommer)
Transportstørrelse / min. Højde: 51 cm (20,1 tommer)
Rør Ø max. (mm) 29 (1,1 in.)
4 sektioner
Std. Kamerageving - Udskiftelige B 1/4" / B 3/8"
Max. belastning: 12 kg (26,5 lbs)
Vægt: 380 g (0,84 lbs)

Men her får du meget mere med, 180 grader vendbart stativ base-ben til reduceret pakningsstørrelse. Vinkel på benene kan justeres og låses i tre positioner individuelt dækket låse med automatisk reset udløserknap, Stativ base-ben med skridsikre gummifødder.
Leveres med et polstret etui med justerbar skulderrem og bærehåndtag.

BM-868C

Materiale carnon for monopod
Stativ basen i aluminium
Ben rør stativ base, Ø (mm) 22 (0,9 in.)

Samlet Max. Højde (cm) 189 (74,4 in.)
Min. Højde (cm) 59 (23,2 in.)
Samlet foldede længde (cm)  54 (21,3 in.)
Samlet Max. belastning (kg) 8 (17,6 lbs)

Vægt (g)  860 (1,9 kg)

SEKONIC C700R SpectroMaster

SEKONIC C700R SpectroMasterSEKONIC SpectroMaster C-700R er designet til film og stillbilleder optagelser der skal...

Posted by Fotoringen.dk on 24. september 2015

National Geographic 8x42 WP

National Geographic 8x42 WP

Kvalitetskikkert fra National Geographic specielt designet til jagt, fritid og naturoplevelser i et kompakt og smukt, vejer lidt og levere skarpe og sprøde billeder. Lysstærke Bak4 prismer og multicoatet optik garanterer klare og kontrastrige billeder, selv under ugunstige lysforhold.

Det gummiarmeret hus er vandtæt og nitrogen fyldt, så linserne ikke dugger. En vandtæt kikkert er ikke kun beskyttet mod regn og fugt, men også mod støv og snavs. Det betyder at de indvendige optiske komponenter altid er rene og klare.

Twist-up øjestykkerne i høj kvalitet sikre at man nemt kan tilpasse kikkerten til brillebrugere.

Stort fokushjul sikre hurtig skarphedsindstilling, enkelt og nemt, en finger, hvilket sikre ”enhåndsbetjening” og hastighed, derudover sikre gummiarmeringen et rigtigt godt greb om kikkerten i alle situationer…


National Geographic yder 2 års garanti.

- Bak4 tagprismer med multicoating
- 8x forstørrelse og 42mm objektivdiameter
- Synsfelt på 109 meter på 1000 meter
- Vandtæt/dugfri konstruktion med nitrogen gas
- Nærfokus på 5 meter
- Mulighed for stativmontering
- Dimensioner: 150x130x55mm
- Vægt: 710 gram

- Der medfølgende tilbehør: taske, beskyttelsesdæksler og bærerem



søndag den 27. september 2015

Fotohandsker fra Kaiser…

Fotohandsker fra Kaiser…


Kombination af vanten og halv finger handsker for perfekt mobilitet, sikkert greb og ideel beskyttelse mod kulde. Mitten og tommelfinger cover kan foldes tilbage og fastgøres med et velcrobånd. Lavet af åndbart, hudvenligt fleece med anti-slip belægning på håndfladen.



Et genialt værktøj til den professionelle fotograf!



Farve: sort



Fås I følgende størrelser!



str. M 

str. L 

str. XL



NB! Husk at vælg størrelse!

Her det direkte link...

Se filmen her...


Hent programmet "OLYMPUS Viewer 3"

Hent programmet "OLYMPUS Viewer 3"OLYMPUS Viewer 3-softwaren kan importere billeder og videoer optaget med et digitalt...

Posted by Fotoringen.dk on 25. september 2015

Kaiser "TopTable" Add-On Glass Table



Kaiser "TopTable" Add-On Glass Table

"TopTable" Add-On Table

Kode nr.: 5933

Her det direkte link...

Product bord med klar glas plade, der eksempelvis kan placeres på Kaiser TopTable Fotobord 5931 eller bruges separat. Genialt hvis man skal skyde produkter der skal "svæve".

Mål (BxHxD): ca. 510 x 160 x 405 mm (20,1 x 6,3 x 15,9 tommer)

Plustek OpticFilm 8100 Diasscanner



Plustek OpticFilm 8100 Diasscanner

Direkte link...

Scanner dias og negativer i 7200 DPI (50 Megapixel) og flotte farver.

Plustek OpticFilm 8100 er en dedikeret og alsidig 35 mm dia- og filmscanner med høj (7200 dpi) optisk opløsning. To one-touch knapper i fronten på diasscanneren gør scanning nemmere og mere effektiv for deling på websites såsom Flickr, Facebook, Picasa, osv.

Plustek OpticFilm 8100 er en ægte 7200 dpi (ppi) filmscanner, der gør scanning og bevaring af gamle lysbilleder og negativer (35 mm film) let og effektivt. Med Plusteks Multi-Sampling fjernes "støj" fra lyset, ridser og støv, og den nye unikke lampe i scanneren giver dine billede mere levende og præcise farver.

OpticFilm 8100 scanneren leveres med den nyeste version af LaserSoft Imagingscanner software - SilverFast 8.

En nyudviklet WorkflowPilot guider brugeren gennem alle scanning og efterbehandling. Den nyudviklede grafiske brugergrænseflade er meget intuitiv og nem at bruge.

Silverfast programmet giver dig en masse automatiske funktioner og muligheder for indstillinger.
Med AACO (Auto Adaptive Contrast Optimization) bliver kvaliteten af de scannede billeder højere, og detaljer på negativer bliver forbedret med Multi-Exposure ("Flere fremkaldelser").
Scanneren kører med ægte multitasking og 64-bit hardware support, den er ekstremt hurtig og effektiv.

NegaFix, Selective Color Correction, Auto Adjust, USM, plus many more og ikke mindt SRD (Smart Removal of Defects) - Smart fjernelse af mindre defekter, som ridser, snavns og støv.

Med Plustek OpticFilm 8100 er det lettere end nogensinde at komme i gang. 8100 er den ideelle film scanner til en bred vifte af brugere, herunder private brugere, amatørfotografer og fotografer.

Der medfølger en diasholder og en negativholder.

Se filmen her...

Olympus 8 x 42 EXWP l

Olympus 8 x 42 EXWP l er en absolut high-end kikkert udført i de bedste materialer og henvender sig til jægere og naturelskere som ønsker det bedste af det bedste. Kikkerten kan dobbelthånds og enkelthåndsbetjenes og er forsynet men en solid gummiarmering som beskytter den mode stød og slag. Naturligvis er de vandtæt og nitrogenfyldt så den ikke dugger.

Her det direkte link...

Se filmen her...

 Olympus Professionel kikkert

* 8x forstørrelse
* Nitrogen fyldt for vandtæt / fogproof / dirtproof
* High indeks Bak-4 prismer for lyse, sprød, kant-til-kant billeder
* Slim & stilfuldt ergonomisk design
* Fuldt multi-coated linser for maksimal billede lysstyrke og kontrast
* Fase & UV coating
* Long eye-relief med twist-up/down okularer
* Stort center-focus knappen for hurtig og nem fokus
* Indbygget dioptrisk tilpasser sig individuelle syn
* Størrelse B x H x D (mm): 129 x 145 x 53
* Vægt: 650 g

Agfaphoto DC-2338mT (12 MegaPixel) til kun kr. 525,-


Agfaphoto DC-2338mT (12 MegaPixel)  til kun kr. 525,-

Et super kamera, i metalhus, Li-on batteri, touch skærm, spækket med den nyeste teknologi for at sikre at du altid får det bedste resultat.. Bl.a. bør nævnes video med lys! og hele 24 forskellige programmer som hjælper dig med at tage forrygende billeder. En super lille lækker sag...

Her det direkte link...


12.0 MegaPixel CCD sensor
3x optisk zoom, 5x digital zoom
3.0’’ TFT LCD skærm
Kompatibel med SDHC kort
Video med lys
24 indstillingsmuligheder
Lithium-ion batteri
Metalhus
Touch screen display (betjenes ved tryk på skærmen)
Face tracking
Billedstabilisator
Smile detection
Auto exposure bracketing
YouTube® video format

lørdag den 26. september 2015

Fujifilm Instax Wide 300


Fujifilm Instax Bredformat billeder!

Her det direkte link...

Dette store film kamera er specielt velegnet til fotografering ved events, fester og andre sammenkomster hvor det er vigtigt og sjovt at have et godt resultatet med det samme. Eller naturligvis bare som et stort Instax kamera!  Og bedst af alt, du har dit billede med det samme!

Der medfølger Close-up linse til skud af genstande helt ned til 40 cm fra motivet, og giver mulighed for nærbillede og udvider anvendelsen yderligere foto skydning.

Mange funktioner gør kameraet utroligt nemt at bruge!

"Automatisk flash til svag belysning" optimerer luminescens efter afstanden. Brug baggrundsbelysning at forbedre dine fotos takket være "Fill-flash ved flash-på-knappen."
"Eksponeringskompensation (Lysere-mørkere Control)" gør det muligt for dig at få den helt rigtige stemning.


Se filmen her...



Data:

Anvendt film: Instant Film Fujifilm Instant Color Film "Instax WIDE"
Størrelse på  film 86 x 108mm
Billedstørrelse 62 x 99mm
Objektiv: Udtrækkelig linse, 2 komponenter, 2 elementer, F = 95 mm, 01:14
Søgeren: Fast billede søger, 0,37 x, med målet stedet
Fokusering Motordrevet 2-range switching (0,9 - 3m / 3m - ∞)
Normal tilstand (0,9 - 3m) Landskab funktion (3m - ∞)
Udløserknappen Programmeret elektronisk udløseren, 1/64 sek - 1/200 sek.
Eksponeringskontrol Automatisk, Sikringsanlæg rækkevidde (ISO 800): LV 10.5 - LV 15
Eksponeringskompensation (Lysere-Mørkere Control): ± 2 / 3EV
Film Fodring/Out Automatisk
Flash Indbygget, automatisk elektronisk blitz, Opladningstid: 0,2 sek - 6 sek (ved hjælp af
 et nyt batteri), Flash opladningsindikatoren (LED lyser rødt), Fill-in flash
 Mode Effektiv flash lampe rækkevidde: 0,9 - 3m
Display (LCD) Exposure tæller (antal ueksponerede film), Lysere-Mørkere kontrol, Fill-flash-tilstand
Strømforsyning: Fire AA 1,5 V alkaliske batterier (LR6), Kapacitet: 10 film pakker
 (Baseret på Fujifilms testbetingelser)
Andet: Bekræftelse film pack vindue, close up linse, og stativgevind
Mål & vægt 167.8mm x 94.7mm x 120.9mm (eksklusive fremspring) / 612g
(Uden batteri, rem, film pakke, og tæt op objektiv)





Kaiser "studiolight E70 Kit" Lighting kit



Kaiser "studiolight E70 Kit" Lighting kit

Bærbar belysningssystem med foldbare softbokse. Til produktoptagelser, portrætter, video og film optagelser. Dette sæt arbejder fuldstændigt lydløst og er utroligt kompakt, hvilket går at sættet egner sig til on-location optagelser. Softboksene giver et dejligt blødt lys at arbejde med, og derved bløde skygger. Ønsker man mere dramatiske billeder kan front diffusoren nemt fjernes og du har et hårdt lys, for mere dramatiske skygger.

Lys udbyttet med de medfølgende lyskilder ligger hele 325-350 Watt svarende til traditionelle tungstenlamper, pr. softboks altså ca. 700 watt totalt! Og bedst af alt er at du som fotograf får nøjagtigt det du ser i søgeren, og ved at skifte til andre lyskilder kan man forøge effekten eller reducere effekten.

Et helt igennem gennemført belysningssæt der leveres i taske, og man kan vælge mange forskellige lyskilder, dog er sættet ikke egnet til tungsten.



Indeholder:

To 50 x 50 cm (20 x 20 in.) softbokse, hver med paraply mekanisme for enkel og hurtig opsætning,
E27 fatning til kompakte fluorescent (energisparepærer) op til 200 watt med max. 31 cm (12.2 in.) Samlet længde (ikke egnet til glødepærer / wolfram lamper)
Drejeled, der kan også være fastgjort drejet 90 °
2,8 m (. 9,2 ft) netledning med kabel switch
Aftagelig forreste diffusor.

To dagslys photofloods 65 W, 5500 K, 3900 lm, E27.

To lysstande med 16 mm standard studs og 1/4 "stativ gevind, indstilling højde 70-190 cm (27,6 -. 74.8 i).

I en polstret bæretaske med håndtag og aftagelig skulderrem med skulderpude.

Taske dimensioner: ca. 71 x 24 x 24 cm (28 x 9,4 x 9,4 in.)



NB! Dette produkt markedsføres med det primære formål med belysning for billede, video og film optagelse. Det er ikke beregnet til husholdningsbrugsbelysning.


SEKONIC C700R SpectroMaster

SEKONIC C700R SpectroMasterSEKONIC SpectroMaster C-700R er designet til film og stillbilleder optagelser der skal...

Posted by Fotoringen.dk on 24. september 2015

Kaiser "StarCluster" LED Kamera Lys




Kaiser "StarCluster" LED Kamera Lys



Kompakt LED blødt lys for foto og video, især nyttig, når man skyde videoer med DSLRs 8,5 x 6 cm (3,3 x 2,4 tommer) panel 96 white High-CRI-LED'er, 5600 K farvetemperatur (dagslys / neutral farvegengivelse), dæmpbart. 600 lux luminans ved 1 m (3 ft) afstand og 60 ° vinkel af stråling (halv-værdi vinkel). Krystalklar beskyttende skærm. Magnetiske armaturer til diffusor skærm og kunstigt lys filter til konvertering til 3200 K (begge inkluderet). Strømforsyning med fem standard AA batterier eller genopladelige batterier til huse i det bageste batterirum. Kan også være drevet af en Canon LP-E6 batteri (standard batteri af EOS 5D MK II og 7D, 60D) fastgjort på bagsiden. Terminal for netadapter. Elektronisk stabiliseret lysudbytte holde belysningsstyrken konstant, når netspændingen går ned. Automatisk nedlukning, når batterierne er opbrugte til forebyggelse af dyb afladning. 











Brochure..

Her det direkte link...

Flere lys kan kombineres side om side eller oven på hinanden ved hjælp af et specielt koblings stsyem. Tripod gevind. Trinløs justerbar drejeled med standard fod til tilbehørssko og stativ gevind.

Specifikationer:

Belysningsstyrke: 600 lux (1 m, <) 60 °)
farvegengivelse Index:> 85
LED levetid: ca. 30,000 timer
Farvetemperatur: 5600 K
Driftstid med fuldt lastede batterier: 2,5 timer max
Driftsspænding: 5,8 til 16,8 V
Mål af lys hoved: 127 x 77 x 45 mm (5 x 3 x 1,8 tommer)
Vægt: 195 g (6,9 ounce) (uden batterier)
Stativ gevind: en 1/4"



Brochure

Leveringsomfang: lys, diffusor, kunstigt lys filter, drejeled
(leveres uden batteri)

Kaiser "TopTable" Add-On Glass Table



Kaiser "TopTable" Add-On Glass Table

"TopTable" Add-On Table

Kode nr.: 5933

Her det direkte link...

Product bord med klar glas plade, der eksempelvis kan placeres på Kaiser TopTable Fotobord 5931 eller bruges separat. Genialt hvis man skal skyde produkter der skal "svæve".

Mål (BxHxD): ca. 510 x 160 x 405 mm (20,1 x 6,3 x 15,9 tommer)

Yashica 7x35 ZCF kikkert



Yashica 7x35 ZCF kikkert

Yashica er klar med en gigtig god kikkert til en fornuftig pris. Perfekt til fritid og naturoplevelser. Ligger rigtigt godt i hænderne, takket være det ergonomiske design og det gummiarmerede hus. Naturligvis mulighed for stativmontering. En kikkert der både egner sig til natur og fritid.

Og så koster kikkerten kun kr. 335,-

Her det direkte link...

Data:

Forstørrelse x7
35mm Objective diameter
+2 to -2 diopters adjustment
Porro Prisme, Hybrid optik
Semi coated; Fully coated(optical);Color Multi-coating(Optical)
Exit Pupil Diameter : 5 mm
Synsfelt ved 1000m: 166
Relative lysstyrke: 25
Minimum fokus afstand: 20 ft
Størrelse: 125 x 180 x 56 mm
Vægt:665g

Tilbehør:

Taske, rem og objektivbeskyttelse

fredag den 25. september 2015

Panasonic Lumix DMC-G6 Kit titanium silver + 14-42 OIS


Compact System Camera

Panasonic Lumix DMC-G6 Kit titanium silver + 14-42 OIS

Direkte link...

Panasonic Lumix DSM-G6 DSLM er et helt særligt spejløst systemkamera der giver helt nye muligheder. Elsker du at skyde billeder, så går den det helt enestående - elsker du at skyde video, så gør den - men langt bedre end konkurrenterne. Panasonics forståelse af navnlig video gør dette til et sublimt video kamera, og lyddelen er rigtig god. Stilbilleder er den utrolig god til og den svingbare skærm er en drøm at arbejde med, og så er den berøringsfølsom. Dette kamera får et spejlreflekskamera til at virke som noget fra stenalderen.

Se filmen her…



DMC-G6 integrerer 16.05-megapixel Live MOS-sensor og Venus Engine og byder på sine avancerede støjreduktion systemer, der sikre billedkvalitet i særklasse. Det styrbare støj området er udvidet med ca. 64x i størrelse og fjerner støj effektivt. Multi-proces NR fungerer på to separate trin tillader finere kontrol over støjniveauet. Grænsen for opløsning er forbedret med detalje reproduktion og avanceret Intelligent D-range Control sikrer smuk graduering med større dynamikområde. The Low Light AF får højere ydelse i såsom måneskin selv uden AF assist lampe.

Den hurtige, præcise Light Speed AF gør det muligt at fange motiver i hurtig bevægelse tydeligt. Kameraet og objektivet udveksler det digitale signal ved max. 240 fps og minimere den tiden til at fokusere. DMC-G6 realiserer højhastigheds burst-optagelse ved 7 fps i 16,05-megapixel fuld opløsning. Også AF Tracking gør fortløbende skydning til at fange bevægelse ved 5 fps. 1440K-dot tilsvarende OLED LVF giver den enestående synsvinkel. Det kan bruges med monitor på samme tid som pege-funktionen.

DMC-G6 kan optage fuld HD 1.920 x 1.080 videoer med fantastisk glathed på 50p (50Hz) i AVCHD Progressive og MP4-format, eller 24p i AVCHD-format i henhold til dine formål. Ud over den indbyggede stereo mikrofon indbygget Dolby ® Digital, er DMC-G6 udstyret med 3,5 mm mini jack til ekstern mikrofon for endnu bedre lydoptagelse. Desuden kan lydindgangsniveauet justeres i 19 trin. P / A / S / M-indstilling, vil trofast afspejler din skydnings hensigt, og give dig en bred vifte af videobilleder.

Med Wi-Fi ®-forbindelse med NFC-teknologi, kan du tilslutte kameraet til din smartphone / tablet hvor som helst med one-touch, hvilket gør deling af billederne meget lettere. Det er også muligt at anvende en smartphone / tablet som en multi-stand fjernbetjeningsudløser med en skærm. Med Instant Transfer funktion bliver fotos automatisk sendt til din smartphone / tablet lige efter optagelsen. På den anden side kan både foto og video blive arkiveret til det registrerede digitale udstyr såsom PC automatisk via det trådløse adgangspunkt (router) derhjemme.

Creative Kontrol med 19 filtereffekter giver dig den ekspressive magt til at gøre almindelige situationer i meget specielle scener. Creative Panorama kan du anvende filter effekter til en dynamisk lodret / vandret panoramabillede. Stop Motion Animation funktion muliggør at producere en stop motion (stop ramme) video på kamera med billeder, der er sekventielt skudt, mens du flytter objektet ved grader. Clear Retouch gør det muligt at slette uønskede objekter eller figurer i et billede ved at spore over dem på skærmen med en fingerspids.
Features:

16.05-megapixel Live MOS-sensor og Venus Engine
Hurtig, præcis Light Speed AF
Ny 1440K-dot Equivalent OLED LVF (Live View Finder)
P / S / A / M Manual Control og 50p (50Hz) / 24p Full HD Video
Nem trådløs forbindelse via Wi-Fi ® / NFC med Smartphones
Kreativ Panorama og kreativ kontrol med 19 Filter Effects

Connectivity
NFC (Near Field Communication): Ja
WLAN: ja
Opbevaring
SD: SD / SDHC / SDXC

Menu Sprog: Dansk: Ja, Ungarsk: Ja, Fransk: Ja, Japansk: Ja, Tysk: Ja, Hollandsk: Ja, Polsk: Ja,
Italiensk: Ja, Spansk: Ja, Portugisisk: Ja, Tyrkisk: Ja, Engelsk: Ja, Svensk: Ja, Græsk: Ja, Finsk: Ja,
Tjekkisk: Ja,

Panasonic Lumix DMC-G6 Kit DSLM inkl. 14-140 mm Power OIS

connectivity
NFC (Near Field Communication): Ja
WLAN: ja
Opbevaring: SD: SD / SDHC / SDXC
AV-out: ja
USB: 2.0
HDMI: Ja

lysmåling
Multi-Field Metering: Ja
Spot Metering: Ja
Full-Field Integral Metering: Ja

3D Fotografi: Ja (med 3D-Lens)
Objektiv: Ja
Bajonetkobling: Micro Four Thirds
Digital Brændvidde (mm): 14-140
35mm Tilsvarende Brændvidde: 28-280
Blænde: f/3,5 - 5,6
Fokusering: Autofokus
Søger: Ja
Flash Modes: Indbygget Blitz, TTL flashstyring
GPS-modtager: Nej

Eeksponeringskontrol
Program Automatisk: Ja
Time Automatic: Ja
Automatiske Åbninger: Ja
Manuel eksponering: Ja
Kompatible operativsystemer
Windows XP: Ja
Windows Vista: Ja
Windows 7: Ja
Windows 8: Ja

Type: LCD
Touch Screen: Ja
Skærmdiagonal (cm): 7,5
Skærmdiagonal (tommer): 3,0
Live View: Ja
Instruktionsmanual (Sprog)
Tysk: Ja
Fransk: Ja
Italiensk: Ja
Hollandsk: Ja

Video Recording: Ja
HD-optager: Ja
Max. Video Opløsning (Pixel): 1.920 x 1.080
Max. Antal billeder / sekund: 50

lukkerhastigheder
Lukkerhastighed (sek.): 1/4.000 - 60
Bulb (langtidseksponering): Ja

Elektronik
Opløsning (Pixels): 4.608 x 3.456
Chip Opløsning (millioner pixels): 16,05
Sensor Chip: LiveMOS
Sensor Chip (mm): 17,3 x 13
Selvrensende sensor: Ja
Camera Kit består af
Selve kameraet: Ja
Linse: 1

Generelt
Farve: Sort
Bredde (mm): 122,5
Højde (mm): 84,6
Dybde (mm): 71,4


Vægt (g): 390

Vanguard Orros 8250

Vanguard Orros 8250

Det direkte link...

Vanguard Orros 8250 er perfekt til at tage med på tur, rejse og ved sportsbegivenheder, takket være det meget kompakte design. Med hele 8x forstørrelse og 25mm objektiver er du sikret et skarpt billede under alle forhold, samt at komme tæt på. De multicoatede linseelementer giver kontrastrige, mættede billeder, så du altid har det fulde overblik.

Og du kan roligt tage Vanguard Orros 8250 med i naturen da den er nemlig vandtæt!

Leveres med lille taske og bærerem.

- 8 x forstørrelse
- 25mm objektiver
- Vandtæt
- Multi-coated
- Letvægtsdesign
- Inkl. opbevaringstaske

Kaiser Easy Shooting kit


Kaiser Easy Shooting kit


Kode-nr .: 5845-1

Kvalitets lysbord og lampesæt i et samlet kit til skydning af små objekter uden forstyrrende baggrund - nemmere bliver det ikke! 


I kittet er der et kompakt kvalitetslysbord, som består af en foldbar rørformet stålramme og en hvid gennemskinnelig plastfolie med foruddannet forkant. Nem opsætning og nedtagning uden behov for værktøj, pladsbesparende opbevaring. Bundramme med gummi fødder og holder for tilbehør på begge sider. Fordelen ved at skyde produkter på et lysbord er at det er nemmere at styre lyset og få produktet til at "svæve".

Krav og data på lysbordet:

- Krav til plads på bordet: ca. 59 x 37 cm (23,2 x 14,6 in.).
- Højde på baggrund: ca. 35 cm (13,8 in.).
- 19 cm (7,5 in.) Fri plads under bordet for en transmitteret lyskilde (lyskasse).
- Samlet dimensioner: (BxHxD): 70 x 54 x 68 cm (27,6 x 21,3 x 26,8 in.).
- Vægt: ca. 3,4 kg (7½ lbs.).

Beskrivelse af lamperne i dette kit.

Pro Desktop lampesæt med 2 stk. lamper og 2 stk. stativer 

Kaiser 5862

Til optagelse af små og mindre genstande. Velegnet til produktfoto i bl.a. lystelt, eller som i dette kit, på lysbord. Begge lampehoveder har E27 lampefatning og tåler lamper/lyskilder på op til 250 watt. 

Som lyskilde medfølger 28 watt specielle dagslyslamper som giver lys som 150watt på 5600 kelvin


- 2 Stk lampehuse med reflektor ø 27 cm, aftagelig diffuser hætte, tilthoved og 3,2m ledning
- 2 Stk. lampestativ med justerbar højde fra 35 - 68 cm

Gossen Digipro F lysmåler og flashmeter



Gossen Digipro F lysmåler og flashmeter 


Et super værktøj fra Gossen, en kombineret lysmåler og flashmeter der arbejder utroligt præcist. Dejligt kompakt og enkelt at anvende. Her har du mulighed for både at måle det omgivende lys og flash til at sikre den optimale eksponering. 



Gossen Digipro F lysmåler er microproccesor styret og meget nem at arbejde med. 


Data:

- Drejbart hoved 
- Måler omgivende såvel som flash lys 
- Microprocessor styret 
- Digitalt LCD-display 
- Mulighed for at gemme indstillinger 
- Programmerbar eksponeringskompensation 
- Prioriteret forvalg af blænde og lukkertid 
- Dækker naturligvis hele CINE skalaen
- Automatisk batteri check 
- Auto offf 
- Anvendes til såvel digitale som analoge optagelser

Følgende medfølger:

- 1 stk. AA batterier (ikke genopladelige) 
- Etui 
- Håndledsrem 
- Engelsk betjeningsvejledning 

Specifikationer:

Sensor: Silicon blue cell photodiode 
Måleområde: LW -2.5 - +18 (ISO=100) 
Eksponeringstider: 1/8000 s - 60 min. 
Blændetrin: f/1 til f/90 9/10 
Flash synkronisering: 1 til 1/1000 (1/90 s) 
ISO: 3.2 - 8000 
Strømforsyning: 1x 1.5V AA 
Dimensioner: 65.0B x 118.0H x 19.0D mm 
Vægt: 95 gram (uden batteri)





Gratis software til star trail - StarStaX



Gratis software til star trail - StarStaX

Det ultimativt fedeste software værktøj til at skabe star trail eller komet trail. Og bedst af alt det er skabt som freeware – altså gratis.

StarStaX er en hurtig multi-platform billede stabling og blander software, som gør det muligt at fusionere en række fotos til et enkelt billede ved hjælp af forskellige blandingstilstande. Det er primært udviklet star trail fotografi, hvor den relative lille bevægelse af stjernerne giver mulighed for at lægge flere billdeder sammen og skabe ”star trails”. Udover stjerne stier, kan det være til stor nytte i mere generelle billede blanding opgaver, såsom støjdæmpning eller syntetisk eksponering udvidelsen. StarStaX har avancerede funktioner såsom interaktiv gap-påfyldning og kan skabe et billede sekvens af blending proces, som nemt kan omdannet til flotte time-lapse videoer.

StarStaX er i øjeblikket under fortsat udvikling. Den nuværende (udvikling) version 0.60 blev frigivet den 15. juli 2013. StarStaX er tilgængelig som en gratis download til Mac OS X, Windows og Linux.

Du kan hente softwaren her…

Og så bør du lige se billederne på dette link…

Og bedst af alt... se filmen her...



Tip til lys ved undervandsfotografi…

Tip til lys ved undervandsfotografi…Alle bøger om undervandsfoto har kapitler, der handler om vandets evne til at...

Posted by Fotoringen.dk on 23. september 2015

torsdag den 24. september 2015

Fotografisk baggrundssystem til stof eller papir...


Fotografisk baggrundssystem til stof eller papir...

Her det direkte link...

Fotoringens baggrundssystem består af to stativer og en overlægger, segmenterne sættes sammen i den ønskede længde. Der er også en bærepose det til denne professionel model. Denne er velegnet til standard papir og Fotoringens letvægtsstoffer.

Baggrundens højde kan justeres fra 105 til 280 cm, og længden fra 2,10, 3,25 til 4,20. Overlæggerens diameter er 32mm.

Leveres med taske.

Pro Desktop lampesæt med 2 stk. lamper og 2 stk. stativer




Pro Desktop lampesæt med 2 stk. lamper og 2 stk. stativer

Til optagelse af små og mindre genstande. Velegnet til produktfoto i bl.a. lystelt. Begge lampehoveder har E27 lampefatning og tåler lamper/lyskilder på op til 250 watt.

Som lyskilde medfølger to 28 watt specielle dagslyslamper som giver et lysudbytte som 150 watt på 5600 kelvin

Dierkte link er her... 

- 2 Stk lampehuse med reflektor ø 27 cm, aftagelig diffuser hætte, tilthoved og 3,2m ledning
- 2 Stk. lampestativ med justerbar højde fra 35 - 68 cm

Se filmen Her...