mandag den 15. marts 2010


MINOX Sigtekikkert ZA 3 3-9x40 PLEX

En god sigtekikkert er en integreret del af en moderne riffel. Både sigtekikkertens og riflens konstruktion og kvalitet kombineret med en korrekt faglig montage er afgørende for, at jægeren kan træffe sit bytte under alle lysforhold med største præcision - hver gang.

En sigtekikkert udsættes for helt usædvanlige ydre påvirkninger, eksempelvis giver riffelrekylen en acceleration på op mod 1000g, altså 1000 gange tyngdekraften i brøkdele af et sekund i ekstreme tilfælde. Også kulde og varmepåvirkningen med store temperaturforskel, er en voldsom belastning.

Tyske MINOX er kendt for at producere optisk udstyr, og kikkerter af absolut bedste kvalitet. Denne position er yderligere blevet styrket ved lanceringen af MINOX sigtekikkerter, som ydelsesmæssigt ligger i en klasse helt for sig. Her kan man tale om tekniske data på dæmringsydelse, lysstyrke, kontrast, skarphed og brillans, som er helt uden sidestykke. Desuden er disse sigtekikkerter lettere og har større synsfelt end mange andre modeller.

NB! Kontakt os for indskydning

Udførlig brochure ligger under Fotoringens side med guides, tips og videoer.

ZA 3 3-9x40 PLEX

Ingen kommentarer:

Send en kommentar