fredag den 15. april 2011

Denne NAB 2011 er nu slut


Denne NAB 2011 er nu slut, et fantastisk show med både nyheder inden for broadcast og teknologi. En ting stod lysende klart, teknologien har flyttet sig, både hvad angår animation, hardware og software. I maj kommer den virtuelle udgave, den følger vi naturligvis også…

Det er noget at vi alle vil få glæde af med tiden. Medieoplevelsen er blevet tættere på virkeligheden end nogen sinde før, og denne udvikling vil fortsætte.

Udviklingen omkring DSLR og kompakt systemkameraer i film og Broadcast virker som om den er kommet for at blive, og der blev vist enestående eksempler på hvordan den anvendes. Bl.a. fordi at sensoren er op til 1/3 større og billede sensorens dynamiske område langt overgår de traditionelle Broadcast og film kameraer… Og på handycam siden så vi eksempler på at et handycam til omkring kr. 10.000,- langt teknologisk overgik et kamerahus til Broadcast til kr. 175.00,- minus XLR stik og Sync osv…

En anden ting som er epokegørende er at næsten alle har mulighed for at være filmskabere, både i HD og fuld HD. For os normale betyder dette at vi kan vise vores oplevelser i enestående kvalitet uanset om man hopper ud i 3D.

Den digitale software udvikling var næsten skræmmende – Forestil dig at du ønsker at ”booke” en video til en lørdag aften og du selv kan bestemme hvilken ”digitale” skuespillere ud vil se i filmen… (vi er tæt på!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar