mandag den 27. februar 2012

Casio EXILIM EX-G1






Casio G Schock!  Den fås i to farve sort og rød!

Her det direkte link til det sorte kamera..

Her det direkte link til den røde...



Til grænseløse eventyr:

Uanset hvilket eventyr, du begiver dig ud på, kan du stole på EXILIM G EX-G1! G-design-støddæmperen beskytter kameraet mod slag og ridser, og fugt og støv kan ikke trænge ind. Desuden indeholder det solide kabinet 12 megapixel, 3x optisk zoom og mange andre funktioner. På trods af det ekstremt slanke og elegante design er EXILIM G EX-G1 hårdfør i alle situationer.

Til vanskelige øjeblikke

Uanset om du er ude at klatre, køre på mountainbike eller stå på snowboard, kan EX-G1 klare det meste uden at blive beskadiget. Dette ekstremt robuste og stødsikre kamera har en særlig overflade, der er nemt at holde fast i, og det kan endda betjenes med handsker på. Selvom du så skulle komme til at tabe det, sker der ikke noget - kameraet kan tåle fald på op til 2,13 meter. Dem, der vil højere op, kan sikre kameraet med en karabinhage.


Vandtæt og støvtæt

Ekstremt robust: EXILIM G EX-G1 kan bruges til alt fra små ture til store eventyr, så du kan tage fantastiske billeder. Dette robuste kamera kan modstå selv de mest barske forhold - det er beskyttet mod støv, sand, regn og sne og er vandtæt ned til 3 meter. Perfekt til udendørssport!

Hurtig blitz - Lys på!

Uanset om du er indenfor til fest eller udenfor i skumringen, kan der altid findes mange spændende motiver i mørke. Desværre kan det være svært at vurdere, hvornår man skal tage billedet, fordi motivet ikke er tydeligt i mørket. Funktionen Rapid Flash belyser motivet og giver dig mulighed for at tage gode billeder, seriebilleder og film, selv i dårlig belysning. Derudover fungerer Rapid Flash LED som et AF-hjælpelys til fotografering i mørke og som tidssignal, når selvudløseren bruges.

Altid klar til action

Har du nogensinde været lige ved at tage det perfekte billede blot for at opdage, at kameraet var løbet tør for batteri? Disse øjeblikke er utroligt irriterende - men de kan undgås. Kombinationen af en energibesparende teknologi og et højtydende litiumionbatteri sikrer, at EXILIM G EX-G1 ikke løber tør for strøm - heller ikke på lange dage - én batteriopladning sikrer op til 300 billeder efter CIPA-standarden.

Data:

Foto: 12,1 MP JPEG (Exif Ver. 2.2), DCF1.0, DPOF
Film: AVI format, Motion JPEG, IMA-ADPCM (mono)
2.5-inch TFT color LCD 230,400 dots (960 x 240)
Audio (Voice Recording):WAV format mono
Optisk Zoom: 3X
Digital Zoom: 4X (12x totalt)
CCD med elektronisk og mekanisk lukker / Lukkerhastighed Auto:1/2 - 1/1250 sek. Nat Scene:4 - 1/1250 sek.
Størrelse: 103.5(W) x 64.2(H) x 19.9(D) mm 4.01" (W) x 2.53" (H) x 0.78" (D)
Vægt: Ca. 154g med batteri og SD kort

Ingen kommentarer:

Send en kommentar