fredag den 26. oktober 2012

Kaiser 3155 StudioLight H KIT



Kaiser 3155 StudioLight H KIT

Her det direkte link...

Super lækkert studielys fra Kaiser, der er velegnet til såvel portræt- som produktfotografering samt film og videooptagelser. Der er tale om absolut topkvalitet der giver fotografen frihed til at skabe den korrekte lyslægning. Selve lampehovederne er udført absolut robust og de kraftige 1000 W lamper kan dimmes trinløst hvilket er en absolut fordel. Kaiser 3155 StudioLight H KIT egner sig til brug ved produktoptagelser, portrætoptagelser, modeloptagelser og videooptagelser da lyskilderne er 100% flimmerfri. Begge lamper ved fuld styrke giver 2000 Watt lyseffekt!

Dette sæt består af følgende dele;

2 stk. Kaiser StudioLight H lampehoveder

Lampehovederne arbejder med 1000 W halogenlys og lysstyrken kan reguleres trinløst. Der kan skiftes mellem maksimal lysmængde og den trinløse indstilling. Den indbyggede køler i lampehovedet er støjfri og giver ubegrænset arbejdstid med lampehovederne.

Fronten på Kaiser StudioLight H har S bajonetfatning, der giver mulighed for montering af forskellige reflektorer, softbokse med mere. Montering af lampehovedet på lampestativet foregår via std spigot som er nem og hurtigt at arbejde med og der er plads til montering af en paraply.

Kasier StudioLight H lampehoveder leveres med 180 mm reflektor, beskyttelse for lampen samt en 1000 W halogenlampe (3400K). Dette gør lampen velegnet til at arbejde i blandede lysmiljøer hvor der anvendes almindelig kontorbelysning.

De medfølgende kabler 4 meter lange og vægten på lampehovedet (med reflektor) er ca. 1.960 gram.

2 stk. Kaiser 60 x 60 cm Soft bokse, Varme resistente!

2 stk. Kaiser lampestativer med en arbejdshøjde på mellem 70 - 230 cm

1 stk. Solid transporttaske med håndtag og skulderrem

Dimensioner sammenpakket i taske 94B x 30H x 27D cm

Ingen kommentarer:

Send en kommentar