mandag den 26. august 2013

Olympus E-P5


Her det direkte link..

Inspireret af det legendariske PEN-F kamera fra 1963 har retro E-P5 kameraet fået en grundig og moderne gennemgang, der skubber grænserne for kvalitets billeddannelse i det 21. århundrede. Tag billeder med den samme pro-standardkvalitet som D-SLR kameraer. Udnyt det fulde potentiale af din optik med en mekanisk lukkertid på op til 1/8000s, ultra-fokus autofokus med Pinpoint AF, højhastigheds udløserforsinkelses mode 5-akse billedstabilisering med IS Auto, og meget mere - for opfange skud med utrolig præcision og klarhed, uanset lysforholdene og uanset hvor hurtigt dit motiv er. Ë-P5 præsterer også med trådløs forbindelse: Det kan fjernoptage lige så hurtigt fra kameraet som direkte fra din smartphone eller det kan registrere din placering ved tildele GPS-data fra din telefon til hvert billede du tager. Derefter kan du dele dine hotshot billeder via telefonen med specifikke venner, og samtidig beskytte dine data.

E-P5 leverer samme billedkvalitet som det banebrydende Olympus OM-D, for Hotshots der matcher den øvre ende af billedstandarder for digitale spejlreflekskameraer. Den har også en mekanisk lukkertid på op til 1/8000s - perfekt til at bringe det bedste frem i højhastighedsobjektiver til fuld defokuserings effekter i lyse optageforhold eller til frysning af hurtig bevægelse fra strømmende vand til en kolibri's blafrende vinger.

Olympus 3″ vipbar skærm er det første valg, for nem indramning, gennemgang og deling af fotos og film. De billeddannende effekt af denne skærm er kendetegnet ved levende farvegengivelse og høje niveauer af kontrast med forbedret opløsning på op til 1.037k punkter for yderligere forbedret visning og indramnings muligheder. Altimens dens vippefunktion lader dig tage stillbilleder og film, selv fra ekstreme vinkler og udsigtspunkter.

Trådløs flashstyring

Oplys enhver scene, du ønsker at skyde med ubegrænset fleksibilitet og fra ethvert synspunkt - ved at oprette så mange som tre grupper af eksterne flash udgange omfatter så mange eksterne flash-enheder, som du ønsker, kan alle betjenes via forskellige trådløse kanaler.

Full HD film

Lav smukke, helt jævne film i Full HD 1080 30p. Det giver den bedste filmbilledkvalitet, du kan få i et kompaktkamera i dag. Med Full HD er optagelser realistiske, jævne, lyse og klare. Film bliver et fascinerende vindue til det virkelige liv, når de ses på et stort Full HD-tv.


Olympus PEN E-P5 specifikation:

•  16MP MOS Four Thirds format sensor
•  Twin kontrol ringer (for og bag) med '2 x2 'dual-mode option
•  1/8000 sek top lukkertid, 1/320 sekunder flash sync
•  '5-aksen 'image stabilisering med automatisk detektering af panorering (' S-IS Auto ')
•  ISO 'LOW' (100 ækvivalent) - ISO 25.600
•  Op til 9fps optagelse (5,0 fps med kontinuerlig AF)
•  Fokus 'topper' display
•  Intervalometer og Time Lapse film skabelse
•  1,04 m dot 3 "LCD touchscreen-display - kan vippes 80 ° opad og 50 ° nedad
•  Indbygget Wi-Fi til fjernbetjening optagelse (iAUTO kun) og overføre billeder til smartphone eller tablet
•  Option: VF-4 elektronisk søger: 2.36m dot LCD, 0,74 x forstørrelse (ækvivalent), øje sensor

Se filmen her…




Ingen kommentarer:

Send en kommentar