fredag den 20. september 2013

Polaroid Z 2300 sort + M 230 Zink 2x3" Media pakning med 50 stk


Polaroid Z 2300 sort + M 230 Zink 2x3" Media pakning med 50 stk

Her det direkte link til Polaroid Shop...

Polaroid Z2300 10-Megapixel Instant Print Digital Camera med ZINK Zero Ink Printing Technology er den nyeste tilføjelse til Polaroid Instant digital kamera linje og giver dig mulighed for at tage billeder, du vil se udviklet foran dine øjne på få minutter.

Dette 10-megapixel kamera har en 3-tommer LCD-skærm til at se billeder og indeholder en 6x digital zoom og anti-shake billedestabilisering. Med den indbyggede højttaler og mikrofon kan du  optage 720p HD-videoer og se dem med det samme på kameraets skærm.

Den kompakte størrelse gør det bærbare, så du kan sende venner og familie hjem med billeder af deres egne inden for få minutter. Z2300 er micro SD kompatibel med udvidet hukommelse på op til 32-gigabyte og har en integreret printer med ZINK Zero Ink Printing Technology.

ZINK Technology leverer inkless udskrivning ved at forankre farve ind i papiret, ingen blækpatroner eller farvebånd er nødvendige. Print fuld farve, 2-inch ved 3-tommer prints og nemt overførte billederne til en social medieplatform. Bare skyd billeder, udskriv og dele på mindre end et minut uden brug af computer forbindelser. Du kan endda ændre farven på billedet til sort og hvid eller skabe sjov skyggen af ​​Polaroid logo farver. Trykkene der komme ud er plamage-sikre, vandafvisende og rivefast med en flot billedkvalitet og har en klæbbar bagside for ekstra sjov. Tilpas dine billeder ved at se og beskære billederne til højre på skærmen og tilføje din egen grænse eller Polaroid Classic Border logo - gør det til en bærbar ”fotokiosk”, der giver dig mulighed for at bringe Polaroid magi med dig overalt.

Inkluderet med kameraet, er 10-ark af det nye premium ZINK fotopapir, et genopladeligt lithium-ion batteri, AC adapter / oplader (med internationale outlet adaptere) og et USB-kabel. Kameraet fås i både sort og hvid.

Se filmen her…



Data:

10 MP digitalkamera
3,0 "lyse farve LCD til visning af billeder
Kompakt størrelse og anvendelighed
SD kompatible til udvidet hukommelse, op til 32GB
USB 2.0
Genopladeligt lithium-ion-batteri
Højttalersystem og mikrofon
Udskriver med ZINK ® Zero Ink ®
Størrelse - 118 x 76x 34.6mm
Vægt 264g


Instruktionsbog (sprog): EN, DE, FR, ES, IT, PT, NO, RUC

Ingen kommentarer:

Send en kommentar