torsdag den 28. november 2013

Olympus OM-D E-M1 - PÅ LAGER!



E-M1: Hele pakken. I en perfekt størrelse.


Den nye E-M1 giver dig mere frihed til at skyde alle de fotos, du ønsker, med al den billedkvalitet, du ønsker. Den nye E-M1 er det mest avancerede kompakte systemkamera der nogensinde er produceret. Det er baseret på Micro Four Thirds-standarden og kommer pakket med avancerede teknologier som den forbedrede Live MOS-sensor og TruePic VII-billedprocessor, verdenspremieren på DUAL FAST AF og udvidet WiFi-styring fra din smartphone - alt med enestående billedkvalitet og ydeevne, som hæver OM-serie D til et helt nyt niveau. Denne overlegenhed modsvares af kamerahus, der har de perfekte dimensioner og er let at tage med rundt. Alt taget i betragtning udkonkurrerer dette kamera, det digitale spejlreflekskameraer i kraft af såvel sin størrelse som sine billedkvaliteter. 

Det kompakt systemkamera med verdens mest avancerede udvalg af optikker.

Med 65 optikker til rådighed for den nye E-M1, har du adgang til alle de optikker, du nogensinde kunne få brug for. Denne forbløffende alsidighed skyldes denne næste generations
OM-D udvidede kompatibilitet, der omfatter alle Micro Four Thirds optikker og nu også samtlige Four Thirds-objektiver via adaptor. Men det er ikke kun det store antal af objektiver, der er imponerende. E-M1 bringer også det bedste frem i enhver optik ved at anvende DUAL FAST AF plus Phase Detection AF for at supplere Contrast AF, så der opnås ekstremt hurtig og utrolig visuelt spændende fotografering.

Intervaloptagelse med tidsforskydning

Fremstil utrolige tidsforkortede sekvenser på film, hvor tiden synes at bevæge sig hurtigere end virkeligheden, takket være E-M1 magtfulde intervalskydning og tidsforkortelse.

Fjernstyr dit kamera med din Smartphone!

Via Wifi kan du både se hvad kameraet foretager sig, stille skarpt og ændre på indstillinger i kameraet. Det eneste du skal gøre er at aktivere Wifi på din Smartphone og trådløs forbinde kameraet til din telefon, så ser du hvad kameraet ser og har fuld kontrol!

Undervandshus (ekstraudstyr)

Undervandshuset er specielt udviklet til E-M1 og vandtæt til 45 meter - det giver maksimal beskyttelse, når du tager din fotografering med til helt nye dybder. Altså ikke kun på land er dette kamera enestående!

Se filmen her om den geniale farvestyring…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar