lørdag den 25. januar 2014

VANGUARD kuglehoved GH -200



VANGUARD kuglehoved GH -200 får opmærksomhed som få, og erstatter den prisbelønnede søster GH -100. GH -200 understøtter standard og store zoom-objektiver med imponerende sikkerhed.

Her det direkte link...
Dens hurtige sko plade med klemmer giver konfigurationer med stor teleobjektiv mulighed for at skabe et mere stabil center for tyngdekraft støtte og forebyggelse af utilsigtet bevægelser.
features:

• Universal hurtig sko -system
• Understøtter store zoomobjektiver
• Ekstremt ergonomiske håndtag
• Muliggør mere perfekt panorama fotografering
• FCS - Friktions Control System
GH -200 giver jævn bevægelse med ekstremt imponerende ergonomisk kontrol. Dette velkonstruerede kuglehoved har Grip Position Release System med et brancheførende pistolgreb -sil håndtag , der roterer 360 grader og giver dig mulighed for at låse op, flytte og låse gear på plads med lethed. Dens én hånd, bekvem betjening frigør din anden hånd til at fortage zoom justeringer. Du kan placere håndtaget i enhver vinkel, også for maksimal komfort. Frigørelse af håndtaget giver 360 - graders panorering bevægelse og -32 til +90- grader fra side -til- side tilt og -8 til +90- grader tilbage til forsiden tilt bevægelse hele vejen rundt. Det øjeblikkeligt fast-lock frigivelse af håndtaget er en drøm at arbejde med. Andre imponerende funktioner omfatter dens Friktion Control System, som giver dig mulighed for at ændre niveauet for friktion på kuglen for at imødekomme skiftende udstyrs vægt såsom at skifte til tungere objektiver.
Anodiseret center kugle giver mulighed for ekstremt flydende bevægelse uden at ofre præcis kontrol. Det har også et vaterpas placeret ved siden af ​​”hurtig sko pladen” for balance. Andre bemærkelsesværdige funktioner omfatter et og 72- click point panorama, der tilbyder 72 -punkts rotation med klik - på -plads positionering, der flytter kameraet 5 grader per klik og forhindrer spring i skud for at sikre en perfekt 360 graders panorama optagelse. GH -200 giver imponerende alsidighed i positionering med 360-graders vandret bevægelse og 90 - vinkel hældning.

Se filmen her…



Data:

 Max. Load Ball Head (kg): 6
 Højde (mm): 115
 Vægt (g): 805

Ingen kommentarer:

Send en kommentar