onsdag den 26. marts 2014

Fujifilm X100S



Fujifilm X100S, afløseren til den legendariske X100, der så dagens lys på Photokina 2010. Fujifilm har igen fanget fantasien hos seriøse fotografer, og genopdagelsen af det at tage ”rigtige” billeder. Dette koncept har i den grad gjort X100 legendarisk, og mange har med spænding fulgt med i rygterne om afløseren.

Fujifilm X100S kan bestilles direkte her...

Og her de specielle side med alt tilbehør til X100S...

Konceptet, og mens det ydre design er stort set uændret, men det er et meget anderledes kamera inden i. Det bruger en 16.3MP X-Trans CMOS-sensor svarende til den, der ses i de udskiftelige objektiv kameraer X-Pro1 og X-E1, men nu med on-chip fasedetektering og en stærkt forbedret autofokus hastighed. Dette understøttes af en ny processor, EXR Processor II, der omfatter en Lens Modulation Optimizer funktion, som i henhold til Fujifilm 'overvinder' linseaberrationer såsom diffraktion og perifere aberrationer. Den elektroniske søger er blevet opgraderet til en højere opløsning 2,35 dot display (fra 1.44M prikker), men dette er ikke den OLED enhed, der benyttes i X-E1, men en LCD i stedet.

To yderligere manuel fokusering er til rådighed, når du bruger EVF eller LCD - et fokus 'toppet' display, der skitserer i-fokus elementer, og en helt ny 'Digital Split Billede fokus' skærm, der bruger fasedetektering data fra sensoren, og er designet til at tilbyde en lignende oplevelse til manuel fokusering i traditionelle film kameraer. Desuden er sensoren på den manuelle fokusring blevet opgraderet til at detektere bevægelse med større præcision.

Brugergrænsefladen får alle de forbedringer Fujifilm har gjort i sine X-series kameraer i de seneste par år, herunder 'Q' menu med hurtig adgang til vigtige indstillinger, og et stærkt forbedret menu system. 




Data på Fujifilm X100S 

- Fujifilm designet 16.3MP APS-C X-Trans CMOS II-sensor
- On-sensor fasedetektion autofokus
- Novel farvefilter array til at undertrykke farve moiré, ingen optisk lavpasfilter
- EXR Processor II billedprocessor
- Hybrid optisk / elektroniske søger med 2,35 dot LCD EVF
- Analoge ringer for lukkertid, blænde og eksponeringskompensation
- Fast 23mm F2 linse (samme som X100)
- Forbedret manuel fokus system (mere lydhør fokus ring, fokus toppet og split-billede vises)
- 2,8 "460k dot LCD
- On-screen 'Q' kontrolpanel og nyt menu-system
- Full HD 1080/60fps filmoptagelse, 24Mbps bitrate
- Stik til elektronisk fjernudløsning / stereo mikrofon





Ingen kommentarer:

Send en kommentar