søndag den 27. juli 2014

Pentax K 30 Kit black + DA 18-55 mm WR


Pentax K 30 Kit black + DA 18-55 mm WR

Pentax K-30 er et nyt digitalt SLR-kamera, som har arvet mange egenskaber fra Pentax K-30. Den nye model har et kompakt og let kamerahus, som er pakket med spændende og brugervenlige funktioner. En af nyhederne er bl.a. en nyudviklet CMOS-sensor med en væsentligt hurtigere processor.

Pentax K-30 byder på en 16,3 megapixels opløsning, og kameraet er hurtigt nok til at kunne håndtere denne høje opløsning selv ved serieoptagelse samt filmoptagelse i fuld HD-kvalitet, 1920x1080. Af andre nye egenskaber kan nævnes en væsentligt hurtigere autofokus-funktion, en opgraderet HDR-funktion (High Dynamic Range), som nu kan bruges ved frihåndsfotografering og  nemmere anvendelse takket være en gennemgribende omarbejdning af alle billede komponenter.

Kameraet har 18 digitale filtre, der gør det muligt at efterbehandle billederne på en kreativ og personlig måde uden brug af computer. Blandt filtrene er det nye Sketch og Posterization, og det er endda også muligt at kombinere flere filtereffekter.

I funktionen Cross Process ændrer kameraet automatisk sine indstillinger for hver eksponering for at skabe opsigtsvækkende billeder med dramatiske farver. Man kan vælge mellem tre forskellige muligheder: Random (tilfældige indstillinger), Preset (tre opsætninger med forudindstillede parametre) og Favorite med eget valg af parametre.

Der er i alle detaljer i fremstillingen tænkt på, at K-30 skal være nem at bruge. Dette er i høj grad noget, som den avancerede fotograf og amatørfotograf sætter pris på.


-  Nyudviklet 16.3 megapixels CMOS-sensor
-  ISO-følsomhed op til 25600
-  81 forseglinger gør kameraet vejrbestandigt
-  Kuldesikring ned til -10 C
-  Nyudviklet SAFOX IXi+ AF modul som giver lynhurtig fokusering
-  11 AF sensorpunkter, hvoraf 9 er af krydstype
-  77- segmenters lysmåler
-  Højopløst  3- tommer LCD-skærm med 921.000 punkter
-  High- speed serieoptagelse med op til seks billeder pr. sekund
-  LiveView med MF assist
- Full HD Video (1920 x 1080 @ 30bps)
- Indbygget SR-billedstabilisering i huset (virker på alle objektiver)
- Mange scene-programmer og kreative digitale filtre indbygget
- Kan benytte både medfølgende Li-Ion batteri, samt AA- batterier (med ekstra holder)

Se filmen her…














Ingen kommentarer:

Send en kommentar