søndag den 23. november 2014

OLYMPUS STYLUS 1


OLYMPUS STYLUS 1: Super-slank. Ekstra stærk. Til det hele.


Ved at kombinere det bedste af STYLUS-teknologier, den banebrydende OM-D-serie og D-SLR-fotografering er STYLUS 1 er en ny race af kameraer i sin helt egen kategori. Tag f.eks. den elektroniske søger, der tilpasset fra OM-D E-M5 og dig 100% motivdækning og derved udkonkurrerer dækningen i de D-SLR kameraer i startklassen. Eller i.ZUIKO DIGITAL zoomoptik med 10.7x forstørrelse og en konstant lysstærk blænde på 1:2.8. Plus den store BSI CMOS-sensor (1/1,7″), hvad der er næsten uhørt i denne klasse.

Disse teknologiske nyskabelser har teknikerne fået plads til i et bemærkelsesværdigt kompakt kamerahus, der er bekvemt at bære på, mens zoomoptikken er designet så elegant, at det ser ud til at forsvinde, når det er tilbagetrukket.

3″-skærm med vippefunktion
Med en opløsning på op til 1,040 punkter har displayet har en vippefunktion, så du nemt kan optage fra usædvanlige perspektiver som ekstremt høje og lave vinkler.

Full HD-film
Vil du gerne lave film, der virkelig imponerer? Med STYLUS 1 kan du stole på strålende billedkvalitet i dine film, plus smuk stereolyd og et væld af kreative effekter.

Stylus 1 anvender en 12MP BSI CMOS-sensor, og et 28 -300mm objektiv skabt i den ypperste kvalitet, objektivet har en konstante F2.8 maksimal blændeåbning som gør hele pakken meget imponerende. Det har også en indbygget elektronisk søger, der er lånt fra E- M5, og som med sin 1,44 m dot opløsning og 0.58x forstørrelse, er større og skarpere end i næsten enhver anden ultrazoom kamera.

Se filmen her…




Olympus Stylus 1

12MP 1/1.7 " -typen BSI CMOS-sensor
28- 300mm ækvivalent optisk stabiliseret F2.8 linse
To -mode (klik / drejering ) drejeknap
Indbygget 3 EV gråfilter
1,44 m dot LCD elektronisk søger
1,04 M dot 3 " vippe touchscreen bageste LCD
ISO 100-12.800
Indbygget Wi -Fi med smartphone kontrol

Ingen kommentarer:

Send en kommentar