torsdag den 25. december 2014

Røde VideoMic Rycote




Røde VideoMic Rycote

Denne RØDE VideoMic er en professionel kvalitet 1/2" kondensator shotgun mikrofon designet til at give optimal lyd i absolut topklasse.

Her det direkte link...

Et indbygget chok monteringssystem isolerer VideoMic kapsel og elektronik og sikre maksimal mekanisk afkobling af ”fumlelyde” på selve kameraet går i mikrofonen. 

Monteres på standard sko, men har også et 3/8" gevind i bunden for nem montering på boom arm eller stativ. (Bemærk, at kameraer med proprietære størrelse sko mounts kræver en ekstra adapter.)

Dens super nyrekarakteristik er meget retningsbestemt, at fokusere på motivet foran kameraet , og minimere eventuelle omgivende lyde.

Fremstillet af robust og holdbar ABS er mikrofonen designet til at modstå at blive ”smidt” i en kamerataske, men samtidig gør den mikrofonen let og ekstremt bærbare.

Ud over mikrofonens native 40Hz -20kHz reaktion en selekterbar højpasfilter på 80Hz er tilgængelig, som vil forhindre og minimere støj i den lave ende af skalaen fra såsom klimaanlæg og trafik.

A -10dB og - 20dB niveau dæmpning ( eller PAD), er valgbar fra batterirummet, og giver mulighed for optagelse af højlydte lydkilder, såsom levende musik eller motorsport.



RØDE giver hele 10 års fabrikgaranti.

Data:

LED batteri niveau indikator
On/off på mikrofonen
Montering, via std. sko eller 3/8" gevind
Driftsmåde af mikrofon - Superkardioide
Forbindelsesteknologi – Kabling, 3,5 mm mini jack
Følsomhed: -38 dBV/Pascal
Impedans: 200 Ohm
Driftsspænding (DC) til Mikrofon 9 V std. batteri.
Responsbåndbredde 40 - 20000 Hz
Maks. Lydtryk 134 dB
Bredde 10.2 cm
Dybde 25 cm
Højde 6.5 cm
Vægt 176 g







Ingen kommentarer:

Send en kommentar