lørdag den 18. juli 2015

Olympus OM-D E-M10

Kompakt Olympus OM-D kamera med metahus, et high-end system kamera i OM-D serie fra
Olympus. Se fotoringens test af kameraet her...



Olympus OM-D E-M10 : Overlegen billedkvalitet i et kompakt format med Wi-Fi og indbygget flash.

Her det direkte link...

Et nyt medlem for den prisbelønnede OM-D familien:

Olympus E -M10 med overbevisende billedkvaliteten og den klassiske stil af E -M5 i forbindelse med styrker fra E- M1. Og i et fint metal hus, look/feel som et D- SLR, men bare meget mere kompakt og med flere muligheder. Faciliteterne omfatter billedprocessoren TruePic VII fra E- M1, Wi-Fi, en stor, high-speed elektronisk søger med hele (mere end full HD) 1.440.000 pixels, en vipbar 7,6 tommer LCD-skærm, 3-akset billedstabilisering, den ultra hurtige FAST AF og en indbygget pop-up flash. Således er OM- D E -M10 det perfekte valg til krævende hobby fotografer på udkig efter et kraftfuldt system kamera med mange muligheder.

OM-D design og klasse.

Trods sin attraktive pris og handy dimensioner er E -M10 uden tvivl en af de mest attraktive spejlløse systemkameraer. Den imponerer også med sin fremragende billedkvalitet og ergonomisk OM-D design - men med betydeligt reduceret vægt og reduceret størrelse. Mens tilsvarende D-SLR kameraer er lavet af plastik for at spare vægt, kommer Olympus E-M10 i smukt udført metalhus.

Den fremragende billedkvalitet af OM -D

For den fremragende billedkvalitet af de nyeste Olympus OM-D M.ZUIKO DIGITAL optik og den kraftfulde 16-megapixel Live MOS-sensor af OM-D E-M5 giver i forbindelse med TruePic billedprocessor VII i OM-D E -M1 det optimale samspil mellem objektiv og sensor. TruePic VII sikrer den bedste optiske ydeevne, for eksempel med fine detaljer og de respektive karakteristika og blændeindstillinger på objektivet. En anden styrke er at undgå moiré- effekter, da kameraet ikke kræver low-pass filter. Billedkvaliteten af E-M10 nyder godt af den indbygget 3-akset billedstabilisering der ligger i selve huset. Den kompenserer effektivt lodret og vandret rotation og roterende bevægelser omkring aksen af objektivet, selv under dårlige lysforhold eller med en eksponeringstid på 1/15 sekund ved foto og video-optagelse! Uanset hvilken et objektiv der anvendes.

OM- D elektronisk søger

I E-M10, er der forskellige teknologier hentet fra den prisvindende E-M5. Dette omfatter for eksempel den store, og ekstremt hurtige elektroniske søger med 1.440.000 pixels. Takket være den Adaptive Brightness teknologi fra E -M1 gengives mørke og lyse scener optimalt, som det opfattes af det blotte øje. Focus, tone og farve kan hurtigt og effektivt tilpasses med hjælp af Creative Control-funktionen. Virkningerne af ændringerne kan kontrolleres før skud i søgeren, og alt dette uden mærkbar forsinkelse.

Olympus hurtigste AF- system til OM-D

Olympus E-M10 er udstyret med en ultra- hurtig, høj præcision 81- punkts AF-system for hele billedet. Enten enkelte AF-punkter er (små og normal) valgt. Desuden kan brugerne nyde godt af high-speed burst-optagelse på op til 8 billeder i sekundet.

OM-D udløser med din smartphone

Ud over en indbygget pop- up flash, er Olympus E-M10 er udstyret med indbygget Wi -Fi til direkte kommunikation via smartphone. Dette giver mulighed for at dele billeder direkte med hjemmesider eller sociale netværk. Derudover kan din smartphone bruges til fjernstyring af kameraet, for at undgå uønskede kamerarystelser, for eksempel, med lange eksponeringstider. Efter en quick forbindelse via QR-koden, vises Live View direkte på telefonens skærm, og fokus og skud fjernbetjenes via WIFI. WLAN, i P, A, S , M og Art Filter -tilstand er også mulig.


Data på kamera

Sensor 16,1 MP MOS
Sensorstørrelse (H x B) 13 mm x 17,3 mm
Hastighed ved billedserie 8 fps
Selvudløser Ja
Skærm 3 ", LCD, 3:2, Touchscreen, Vridbar
Lukkertid 1/4000 sek - 60 sek
Pære Ja
Dækning 100 %
Understøtter hukommelseskort: SD/SDHC
Manuel ISO 100 ISO - 25600 ISO
Automatisk ISO: Ja
Elektronisk søger: Ja
Objektiv montering: Micro Four Thirds System
Blitz: Ja indbygget og sko til Olympus system ekstern flash
Indbygget mikrofon Ja
Batteritype: Opladeligt lithium-ion

Foto
Maksimal billedopløsning 4608 pixel x 3456 pixel
Billedformat JPEG, RAW

Video
Filmhastighed 30 fps
HD-indspilning 1080p
Maksimal videoopløsning 1920 pixel x 1080 pixel
Videoformat AVC, MOV, H.264

Tilslutninger
USB 2.0 tilslutning 1 stk
HDMI-tilslutning 1 stk
Generel information
Medfølgende tilbehør Batterier, Ekstern batterioplader, Kabler, Objektivdæksel
Menusprog: Engelsk, Svensk, Dansk, Norsk, Finsk
Vægt 396 g
Garantiservice 2 år
Dimensioner (H x B x D)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar