mandag den 17. januar 2011

GRATIS SOFTWARE TIL VIDEO REDIGERINGVi er tit blevet spurgt om der er free-ware eller gratis software til videoredigering som også kan bruges. Svaret er ja, naturligvis – om mange er ikke så dårlige endda. Det eneste man virkelig skal passe på er ”ondartet” software, der har det med at se gratis ud når du installere det, og så viser det sig at du har fået en 1/4 softwarepakke med et utal af irriterende pop-ups eller dit antivirus program brækker sig i lårtykke stråler når det får øje på software pakken…

Et som allerede er installeret på mange nyere computere, er Windows Movie Maker, der kører Windows XP, Movie Maker har træk og slip funktioner, der gør at oprette og redigere dine film nemmere. Microsoft har mange add-ons til denne software, og opgraderinger er tilgængelige via deres hjemmeside. Dette er en af de bedste gratis videoredigeringsprogrammer programmer til rådighed.

Link har du her...
Apple iMovie er sammenlignelig med Windows Movie Maker, men Apple iMovie bruges på MAC-operativsystemet. Apple iMovie har mange avancerede funktioner og add-ons. Desværre er softwaren kun gratis, hvis du køber en ny Mac. Hvis du vil have softwaren uden at købe systemet, det er tilgængeligt for køb. En af de bedste gratis videoredigering programmer til rådighed til MAC brugere.

Link har du her...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar