søndag den 30. januar 2011

Skal jeg vælge Canon D550 eller Nikon D3100?


Skal jeg vælge Canon D550 eller Nikon D3100? Dette spørgsmål får vi ofte. Begge kameraer er sublime spejlreflekskameraer, ingen tvivl omkring det og en ting er sikkert, ingen af dem er dårlige kameraer. Nikon er så absolut den mest prisattraktive, Canon er lidt tungere. Nikon har autofokus i videomode, det har Canon ikke. Canon her input til mikrofon, det har Nikon ikke. Canon her 4 Mega pixel mere i opløsning. Nikon har en bedre batterilevetid, det har Canon ikke. Og de har stort set samme billedkvalitet. Så hvad skal man vælge?

Sportsfotografen ville nok vælge Nikon, fordi den virker en anelse hurtigere på fokus og er mere neutral i billede gengivelsen – næsten brutal.

Fotografen ville nok vælge Canon fordi den tegner en anelse skarpere på sensoren. Den som gerne vil have et kamera som alle i familien kan betjene, også i video mode ville nok vælge Nikon. Men hvis det gik på billede kvalitet og stilbilleder alene ville jeg nok også se på Olympus E-450 eller E-620, på stilbillede områder gør de det langt bedre.

Hvad du end vælger er dette som en keltisk knude, intet valg er forkert… Du er velkommen til at ringe til os hvis du har yderligere spørgsmål…

Link til canon D550 value pakke..

Link til Nikon D3100 value pakke...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar