mandag den 28. maj 2012

Canon imagePROGRAF iPF5100

Canon imagePROGRAF iPF5100

Her det direkte link...

Storformatprintere 

Få enestående A2-udskrifter med Canons unikke pigmentblæksystem med 12 farver. iPF5100-storformatprinteren er hurtig og leverer ensartede udskrifter, der altid imponerer, så den er ideel til fremstilling af fotos, kunstreproduktioner, korrektur og plakater.

Features 

Blanke A2-udskrifter til kant på mindre end 2 minutter. 
12-farve lysfast blæk giver enestående farveskala 
Effektiv arbejdsgang med 4 mediestier 
Brugervenlige, intuitive programmer 
Flere farver med mindre blæk gør denne printer til en god investering 

Yderligere oplysninger 

Få enestående A2-udskrifter med Canons unikke pigmentblæksystem med 12 farver. iPF5100-storformatprinteren har en ny farvekalibreringsteknologi, der giver en imponerende bred farveskala samt hurtig udskrivning af ensartede udskrifter, der altid imponerer.

Superb kvalitet

iPF5100 producerer udskrifter af enestående kvalitet på A2-medier takket være Canons brancheførende LUCIA II-pigmentblæksystem med 12 farver og to printhoveder. De 12 farver giver ikke blot en usædvanlig bred farveskala. Der bliver også brugt mindre blæk end ved konventionelle systemer, fordi behovet for at blande farver reduceres, hvilket giver større omkostningseffektivitet. Med LUCIA-blæk får du desuden udskrifter med glidende farveovergang samt mindre kornethed og "bronzing" (ændringer i refleksionen i papiret), så resultatet altid er imponerende ensartet.

Ensartet og nøjagtig

iPF5100 indeholder et indbygget farvekalibreringssystem, der er let at bruge, så du får fantastiske resultater uden at spilde tiden. Ud over at give ensartethed på tværs af enheder gør en unik funktion det muligt at justere den mængde blæk, der udsprøjtes, i forhold til det anvendte medie ved hjælp af iPF5100 (efter kalibrering) - så der er ikke brug for eksterne kalibreringsenheder. Derudover tager den indledende kalibreringsproces kun 10 minutter.

Superb produktivitet 

Ligesom Canons øvrige imagePROGRAF-bredformatprintere har iPF5100 et dobbelthovedet printhoved med høj tæthed, der kan samle 30.720 dyser i bare to 1"-printhoveder. Resultatet er blækdråber på 4 pl (pikoliter), der sikrer fine farveovergange, høj opløsning og nøjagtighed. På trods af disse krævende udskriftsstandarder kan iPF5100 producere A2-kladdeudskrifter på bare 41 sekunder. 

Et 3-vejssystem til mediefremføring giver fleksibilitet - fra kanvas til glittede typer med en tykkelse på 0,07 til 1,5 mm.

Der fås et udvalg af kraftige softwareprogrammer, så iPF5100 kan bruges i både virksomhedsmiljøer og professionelle udskriftsmiljøer:

- Med imagePROGRAF Digital Photo Front Access kan du redigere billeder med et tryk på en knap.
- Med imagePROGRAF Plug-In til Photoshop kan brugerne eksportere 16-bit RGB-billeder, der er behandlet med Adobe Photoshop, direkte til imagePROGRAF-printeren
- Med Poster Artist (ekstraudstyr) Poster Creation er det let at fremstille opsigtsvækkende plakater takket være mere end 1.000 skabeloner og billeder.

Nem at betjene

iPF5100 er designet med brugerne for øje. Der er automatisk arkjustering, og via et stort LCD-display bliver brugerne hele tiden mindet om, hvilket medie der bruges og den resterende udskriftsmængde, for at sikre non-stop produktivitet.

NB! Stative er ekstraudstyr....



Ingen kommentarer:

Send en kommentar