søndag den 6. maj 2012

Sigma EX 2,8/105 DG Macro SI/AF OS HSM


Et enestående makroobjektiv som tilbyder avanceret ydeevne i close-up fotografering. Sigmas egen proprietære OS (Optical Stabilizer) system gør det muligt for håndholdte close-up fotografering.

En Special Low Dispersion (SLD) linse og en højt brydningsindeks SLD linse levere fremragende korrektion for alle typer aberration og forvrængning. Et flydende fokuseringssystem bevæger to forskellige linsegrupper i den optiske bane til forskellige positioner. Dette system kompenserer for astigmatisk aberration og sfærisk aberration og giver en meget høj optisk ydelse fra uendelig til 1:1 Macro.

Super Multi-Layer coating reducerer reflekser og overstråling, der giver billeder med høj kontrast. Det er også muligt at anvende denne linse med Sigma APO TELE konvertere. HSM (Hyper Sonic Motor) sikrer rolig og høj hastighed ved autofokus samt fuldtids manuel fokuseringskapacitet. Dette objektiv har hele 9 afrundet blænderblade for at skabe en attraktiv sløring til områder der er i ikke fokus i billedet.

Dette objektiv er i absolut særklasse!

Fås til Canon, Nikon og Sigma

Link til Canon...
Link til Nikon...
Link til Sigma..


Data:

16 elementer i 11 grupper
Synsvinkel 23.3 grader
Antal blændeblade 9
Fastsættes mindstekrav til blænde F22
Mindste fokuseringsafstand 31,2 cm
Filter Størrelse (mm) Diameter 62mm
Maksimum Forstørrelser 01:01
Mål (diameter x længde) 126,4 mm/3.1in. × 5 i
Vægt 725g

Ingen kommentarer:

Send en kommentar