tirsdag den 10. juli 2012

Canon udsender advarsel omkring Canon EOS 650D, REBEL T4i og Kiss X6i


Canon udsender advarsel omkring Canon EOS 650D, REBEL T4i og Kiss X6i

De forreste gummigreb på nogle enheder af Canon EOS REBEL T4i Digital SLR kamera (EOS 650D/EOS Kiss X6i oversøiske modeller) kan ændre farve (blive lyse) efter en kort periode.

De forreste gummigreb på nogle EOS Rebel T4i enheder, der produceres i visse partier i løbet af en 16 dages periode mellem 31 maj til 15 Juni, 2012.

Analyser har fundet årsagen, som er sporet til gummifabrikanten, hvor stoffet zink-bis (N, N'-dimethyldithiocarbamat) er, hvad der forårsager at gummioverfladen bliver lyse. Den mængde af gummi accelerator der er anvendt i den ramte produktionspartier var højere end normalt. 

Høje temperatur og høj fugtighed kan bidrage til at fremprovokere denne tilstand. Hvis nogen medicinske symptomer udvikle sig, bedes du kontakte din læge straks!

Zink-bis (N, N'-dimethyldithiocarbamat), der bliver afsat på gummioverflade, der er skabt som et resultat af denne kemiske reaktion.

Pågældende produkt er berørt:


Nogle EOS Rebel T4i digitale SLR-kameraer er produceret fra maj 31 til 15 Juni 2012 kan blive påvirket.





Du kan bruge serienummeret for at kontrollere, om dit kamera er påvirket af dette fænomen. Hvis den sjette ciffer i serienummeret er "1" skal du følge nedenstående fremgangsmåde. Hvis den sjette ciffer i serienummeret er "2" eller højere, er kameraet ikke påvirket.

Fremgangsmåde:

Klik på linket nedenfor for at komme til Canons hjemmeside og læs mere…
Support:


Forberedelserne er i gang for at tilbyde gratis reparation service til de berørte kameraer ved udskiftning af gummigreb! 






1 kommentar:

  1. Canon har g.d. udvidet den perioden, hvori de berørte kameraer er produceret, så de anbefaler, at ejere igen checker deres kamera, selvom det tidligere er meddelt "ikke berørt".

    SvarSlet