mandag den 23. juli 2012

NYHED! Canon klar med EOS M kameraet



Canon klar med EOS M kameraet

Så er det lige før.. Olympus har gjort det! Nikon har gjort det! Og nu gør Canon det!

Canon EOS M et kamera baseret på en 18 Megapixel APS-C hybrid CMOS-sensor med høj opløsning! Så nu gør Canon det også, en kompakt systemkamera med udskiftelig optik!
 
EOS M benytter sig af Canons DIGIC 5-processor, hvilket gør, at farver står skarpt frem og hudfarver gengives naturligt smukt, og den meget hurtige lukker giver mulighed for lynhurtige action-fotos. Stemningen i aftenbilleder og mere krævende natscener kan også let optages i de fineste detaljer takket være EOS Ms standard ISO-følsomhed på 100-12800 (kan udvides til 25600).

Den nye model har desuden et Hybrid AF-system, der understøtter ultrahurtig og præcis autofokus, ved stillbilleder og film, så man kan optage enhver situation på overbevisende vis.




.

Optag det, du ser, og udtryk let din kreative vision

Hver del i EOS M er designet til at gøre det let at tage smukke og kreative billeder af høj kvalitet. Fra første berøring af den klare og højopløselige 7,7 cm (3,0”) Clear View LCD II-touchscreen giver EOS M så meget eller lidt kontrol over billederne, som man ønsker. Man kan vælge mellem en række forskellige optagelsesmetoder og indstillinger ved hjælp af ikonerne på skærmen, eller lade Scene Intelligent Auto tilpasse kameraindstillingerne afhængigt af motivet og optagelsesforhold. Det giver brugeren muligheden til at fokusere på kompositionen og til at vælge det rette øjeblik til at trykke på udløserknappen.

EOS M-brugere kan fotografere med den sikkerhed, det giver at have verdens mest omfattende fotografiske system bag sig. Uanset om man vil fange alle detaljer i en næroptagelse eller zoome ind på et motiv i det fjerne, kan ethvert af Canons store udvalg af EF-objektiver tilsluttes ved hjælp af den nye Mount Adapter EF-EOS M, hvilket giver fuld fotografisk fleksibilitet.

Med en af Canons Speedlite-flashenheder kan man også eksperimentere med kreative lyslægning og give billeder et mere interessant touch. Alternativt kan man skabe unikke billeder ved at benytte sig af et udvalg af kreative filtre som legetøjskameraeffekt, kornet sort/hvid eller endda et filter, der efterligner forvrængningen af et fiskeøjeobjektiv. Filtrene kan vælges, inden billedet tages, og resultatet vil blive vist i Live View, hvilket giver fotografen muligheden for at eksperimentere med forskellige effekter, inden det perfekte filter til de endelige billeder vælges.

Når der byder sig et øjeblik, hvor man ønsker mere end bare et billede, kan man med EOS M enkelt skifte til Full HD-video og optage enestående filmklip med stereolyd. Video Snapshot-funktionen hjælper en til at skabe og redigere spændende filmklip og give dem et professionelt look, så man undgår at vise lange hjemmevideoer for venner og familie.

Udvidelse af EOS-systemet med særligt tilbehør

Ud over kompatibiliteten med Canons eksisterende EF-objektiver, tilbehør og Speedlite-enheder lanceres EOS M sammen med et skræddersyet udvalg af kompakt tilbehør. De to nye EF-M-objektiver, standardzoomen EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM og EF-M 22mm f/2 STM i ”pandekage”-design, giver høj ydelse og gør det nye kamera let at have med overalt. Begge objektiver har Stepper Motor-teknologi, hvilket er med til at give exceptionelt jævn AF-ydelse, præcis Canon-optik og et kompakt design, som gør dem til det perfekte supplement til kameraets kompakte hus.

EOS M leveres desuden med den nye Speedlite 90EX-flashenhed som standard. Flashen er let og kompakt, har et maksimalt ledetal på ni og understøtter brugen af vidvinkelobjektiver, hvilket gør det til den ideelle allround-flash til hverdags brug. Med flashens trådløse masterfunktion kan man styre flere flashenheder trådløst, hvilket giver avancerede brugere muligheden for at eksperimentere med en række kreative lyseffekter.

Her data på den lille sag…

• Ny EF-M objektivfatning (optimeret til APS-C sensor størrelse)
• 18 Megapixel APS-C 'Hybrid CMOS' sensor
• Kontinuerlig autofokus i filmtilstand med motivsporing
• 14-bit DIGIC5 processor
• ISO 100 til 12.800 standard, ekspanderet 25.600
• 4.3 bps kontinuerlig optagelse, 3 fps med autofokus sporing
• 1080p30 videooptagelse, stereolyd (med 25p eller 24p optioner)
• Ekstern mikrofon stik og justerbar lydoptagelse niveau
• 1040k dot 03:02 trykfølsom Clear View II LCD (kapacitativ type, multi-touch support)
• Standard EOS hot-shoe til ekstern flash (ingen indbygget blitz)
• Creative Filtre' image-behandling kontroller, fremvist live på skærmen

Og så i fire friske farver, hvis, sort sølv og rød...

Hele programmet er snart klar på vores hjemmeside!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar