torsdag den 23. august 2012

Nikon har annonceret Coolpix S800c


Nikon har annonceret Coolpix S800c - det første kompaktkamera fra en stor producent der anvender Android mobile operativsystem. På den ene side er det en 16MP BSI-CMOS kompaktkamera med et indbygget 10x, 25-250mm objektiv, på den anden side, en 3,5 "OLED-berøringsskærm, der kører Android 2,3 (Gingerbread).

Melville, NY (22. august 2012) - I dag annoncerede Nikon Inc. den innovative COOLPIX S800c, Nikons første Wi-Fi kompakt digitalkamera til at optage Nikons kraftfulde kamera imaging teknologi og de ​​uendelige muligheder i et Android opetativsystem (OS). Designet til den altid forbundet individ, S800c leverer høj billedkvalitet og overlegen ydelse som forventes fra et Nikon kamera kombineret med kommunikation funktioner og app-baserede alsidighed som fra en smartphone eller tablet.

Powered by Android

Kameraets tilslutningsfunktioner giver brugerne mulighed for at problemfrit at forbinde, gennemse og upload til deres sociale netværk, herunder Google+ ™, Facebook og Twitter. Brugerne kan også drage fordel af den fulde funktionalitet af Android-teknologi til at surfe på nettet eller endda downloade programmer og spil på deres S800c. Ligesom en smartphone eller tablet-pc, har kameraet mulighed for at køre kamera-specifikke foto og video applikationer, men giver de forskellige fordele ved skydning med et rigtigt kamera.  

GPS: Har du nogensinde ønsket at spore en weekend udflugt eller geo-tag et vanskeligt at finde skyde plet? GPS funktionen muliggør optagelse af skydning placering information om stillbilleder og film.

Og når en Wi-Fi-forbindelse er ikke åben eller tilgængelig, kan kameraet sende billeder og videoer trådløst til en smartphone eller tablet, så brugeren kan dele bedre billeder via et mobilt netværk.

Dette er det første kompaktkamera / smartphone hybrid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar