onsdag den 29. august 2012

Om alternative blækpatroner og genfyldningsblæk?


Hvad så med alternative blækpatroner og genfyldningsblæk?

Alternative blækpatroner går ofte under navne som Remanufactured, genfyldt, kompatible og genfabrikerede. Ofte loves at de kan meget mere end de originale og holder meget længere. Vi kan ikke afvise at nogle virker men det er et gråzone marked hvor man skal være varsom. En original farvepatron er altid designet til at sikre optimal udskriftskvalitet og ydeevne!

Det værste er nok ”den lille kemiker” model, hvor man selv som kunde skal til at bore huller og med en medicinske sprøjter selv skal fumle med flasker med blæk af forskelligt indhold. Vi kan ikke afvise at noget virker men det er et gråzone marked hvor man skal være varsom, dat det kan ødelægge printhovedet.

Her et par tip som sikre at du får det bedste ud af din blæk/Inkjet-printer!

Så råd nr. 1 Brug originale forbrugsstoffer som ikke skader printeren

Mindre børn og det at udskrive kan virke som en magnet på dem. Så sluk altid printeren og tillad kun mindreårige under opsyn at printe, det kan spare dig mange unødige omkostninger.

Så råd nr. 2 ”Nix pille” det er familiens værktøj!

For dårlig papirkvalitet kan ødelægge printhovedet! Er der for meget papirstøv i papiret eller er der for meget genbrugspapir i papiret så det ”støver” og overfladen ikke virker glat men grå og genstridig, så anvend ikke papiret i printeren, det kan skade både papirindtag og printhovedet!

Så råd nr. 3 Brug papir af en god kvalitet!

Brug de rigtige medier, fotopapir til billeder og i øvrigt kun de billeder du gerne vil udskrive! Det giver altid det optimale resultat.

Så råd nr. 4 Brug de rigtige medier til den konkrete opgave!

Og endelig råd nr. 5. Er du i tvivl så ring til din forhandler og spørg!


Her det direkte link til forbrugsstoffer...

Og her det direkte link til fotopapir...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar