fredag den 16. november 2012

Cullmann fun pod...

Et sjovt/særligt stativ af en anden art fra Cullmann er denne 2-delte forlænger håndholdt stativ af aluminium. Dette giver dig mulighed for at tage billeder over folks hoveder, til at skabe originale selvportrætter eller til at tage professionel styrings billeder af svært tilgængelige områder.

Her det direkte link...

"Denne ene er bare for sjov! Jeg har testet dette stativ med begejstring. Uanset om du ønsker at tage korte videoklip eller ekstremt usædvanlige fotos, mulighederne er vidunderligt fleksibel. Den åbner op for helt nye muligheder, såsom at fotografere over mængden ved koncerter. Du kan i højere grad udnytte spontane situationer - det er genialt, "sagde Cullmann Junior Product Manager Hannes Krug, der talte om den nye udvikling. Fotoringen har naturligvis også haft lejlighed til at prøve stativet - og den er sjov!

For et bedre greb, er håndtaget på det håndholdte stativ beklædt med skum og desuden udstyret med en håndrem. Et lille kuglehoved tillader placeringen af kameraet kan justeres hurtigt og let i alle retninger.

Dette sjove stativ vejer kun 210 g, men kan bære en belastning på 1000 gram. Dette gør den velegnet til alle typer af kompakte kameraer og ultrazoom kameraer. Stativet kan udvides til en maksimal længde på 100 cm. Og kan også anvendes som en lille monopod. Transportlængde på kun ca. 42,5 cm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar