tirsdag den 20. november 2012

Plustek MobileOffice S420



Plustek MobileOffice S420

600dpi A4 dokument scanner, USB2.0, kan dele 2PC

Plustek MobileOffice S420 er et nyt medlem af MobileOffice serie af scannere, der giver høj hastighedsscanning og så muligheden for at dele dokumenter på farten. Perfekt til projektgrupper mindre virksomheder. Dette er "on-location" løsningen der sikre at informationsdeling bliver nemt.

Nem at arbejde med

S420 kan bruges som stand alone, når du rejser. Som en kompakt bærbar scanner, er S420 nem at få plads til i kufferten. Fordelen ved S420 er, at man bruger det samme værktøj på kontoret og "on-location" og samtidig kan du dele scanneren med dine kolleger, både på rejsen og på kontoret.

Arbejde smartere

På knappen Brugerdefineret opsætning kan du scanne og sende dokumenter til pre-udvalgte destinationer direkte. Hertil kommer, at med den velkendte medfølgende software FineReader 9,0 Sprint scanner papirdokumenter til søgbare PDF filer. Det er muligt at konvertere information i forskellige digitale formater såsom Word, Excel, Billedformater eller tage udskrifter direkte via forprogrammeret indstilling.

Dette er den bedste løsning for de forretningsrejsende og små mellemstore kontorer, der har brug for at sparer en stor mængde plads til opbevaring af papir, og også spare en masse omkostninger for brug af papir. Det kompakte design gør det nemt at placere S420 i en travl hverdag.

Går din hverdag digital….


Se videoen her…




Ingen kommentarer:

Send en kommentar