lørdag den 27. april 2013

Cullmann Nanomax 230 T stativ


Cullmann Nanomax 230 T stativ

Med den nye Nanomax 230T CB6.1 opfylder Cullmann kundernes krav og tilføjer et kompakt rejse stativ med et større maksimal arbejdshøjde til Nanomax serien.

Her det direkte link...

Den kompakte rejse stativ Nanomax 230T CB6.1 leveres med et robuste kuglehovedet CROSS CB6.1 der er den nyeste tilføjelse til den succesfulde Nanomax serie. "T'et" står for rejser - og umiddelbart henvender dette stativ sig til rejser fotografer. Som tilbehør til små eller mellemstore kameraer, kompakt, bridge, spejlløse systemkameraer og DLSR kameraer.

Nanomax 230T CB6.1 har utrolig små dimensioner og en høj grad af betjeningskomfort. Tilføjelsen af 230T CB6.1 til Nanomax rækkevidde blev indledt af kundernes forslag.

Størrelsen af kuglehovedet sikre maksimal stabilitet. De twist-stabile, anodiseret aluminium stativ ben sikre hold selv i ujævnt terræn. Slidstærke fødder lavet af skridsikre gummi materiale giver stativet et sikkert greb på vådt underlag. Fotoringen har selv haft fornøjelsen af bruge dette stativog kan klart anbefale det. De ergonomiske klip/locks tillader bekvem og hurtig betjening af stativet. Yderligere tilbyder dette stativ forbedret understøttelse for makrofotografering, og centersøjlen på Nanomax kan adskilles, og benet vinkel på stativet er dobbelt justerbar, hvilket gør jordnære skud mulige. Nanomax 230T CB6.1 kommer med en blød microfiber pose og - ligesom alle Nanomax modeller - en 10 års garanti. 


Funktioner i Nanomax 230T CB6.1:

Kompakt rejse stativ med slidstærkt kuglehoved CROSS CB6.1
Aluminium kuglehoved med kameraet plade (1/4 "tilslutningsgevind)
10 års garanti
Twist-stabil, anodiseret aluminium stativ ben
Stativ stjerne lavet af trykstøbt aluminium
Dual stativ ben vinkel justering for makrofotografering
Delbar midtersøjle for jordnære skud
Skum polstring på de øverste stativ ben
Ergonomiske clips for bekvem betjening
Slid-resistente stativ fødder lavet af non-slip gummi materiale
Leveringsomfang inkluderer: blød mikrofiber taske
Maksimal stativhøjde 103 cm
Minimum stativhøjde 23 cm
Transportlængde kun 30 cm
Bæreevne 3 kg
Vægt 790g




Ingen kommentarer:

Send en kommentar