fredag den 26. april 2013

VF-3 Olympus Pen elektronisk søger


VF-3 Olympus Pen elektronisk søger


Olympus VF-3 elektronisk søger til Olympus PEN kameraer. Den er specielt designet til - det nye Olympus PEN (E-P3) , Olympus PEN Lite (E-PL3) og Olympus PEN mini (E-PM1). Olympus VF-3 søger giver et 100% synsfelt og har mere end fire gange så høj opløsning af rivaliserende elektroniske søgere for sammenlignelige kameraer, så det er ideelt til at opfange kraftig zoom close-ups i fremragende fotokvalitet



Olympus VF-3 



Olympus VF-3 elektronisk søger, er kompatibel med Olympus XZ-1 kompakt og alle Olympus PEN kameraer undtagen Olympus E-P1. Kompakt, let og lige så elegant som Olympus PEN Lite og Olympus PEN mini, den nye Olympus VF-3 vipper op til 90 ° gør det let at optage film og billeder fra vanskelige vinkler, selv i vanskelige lys. Designet specielt til at arbejde problemfrit med tilbehøret Port på næste generation af Olympus PEN kameraer.


Olympus Pen søgeren 

Med en opløsning på 922.000 prikker, ca. 1x forstørrelse og en 17.4mm øjrstykke, Olympus VF-3 leverer fremragende ydeevne og fremragende værdi for pengene. De lyse, højopløsningsskærm gør det nemt at zoome ind og tage skarpe billeder og HD-film, især med et teleobjektiv. En anden bonus er den pålidelige låsemekanisme, der holder Olympus PEN søgeren solidt fastgjort til systemet kameraet, uanset hvad. 

Olympus VF-3 funktioner 

- Lysstærk 920.000 pixels skærm til tydelige fokus, selv i dårligt lys 
- Bredt indstillingsområde på -3 til +1 dioptri for folk med briller 
- Attraktiv og kompakt udseende matcher Olympus PEN kamera design 
- Sko med låsemekanisme, der holder søgeren solidt fastgjort 
- Ca.. 1x forstørrelse 
- 17.4mm øjestykke 
- 100% synsfelt til præcis indramning 
- Lav vægt på blot 28 gram 
- Softcase leveres med

Ingen kommentarer:

Send en kommentar