fredag den 24. maj 2013

Olympus OM-D E-M5 med 14-42mm objektiv!

Seneste OLYMPUS OM-D - en ny generation system kamera med tilnavnet E-M5

Og kameraet kan nu forudbestilles hos Fotoringen!

Det kan gøres på dette link...


Dette er OLYMPUS OM-D, en helt ny generation af systemet kamera kompatibelt med Micro Four Thirds System standard.

Hovedtræk

Kompakt, let kamerahus i traditionen fra den berømte OM serie lavet af magnesiumlegering og styrket med et dust-/splash-proof cover kendt fra Olympus E-5 kameraet.

16,05-megapixel nye Live MOS-sensor og TruePic VI image processor sikre høj billedkvalitet og høj følsomhed

Elektronisk søger med høj billedkvalitet og høj funktionalitet, der muliggør real-time kontrol af forskellige optageforhold

Verdens første 5-akse billedstabilisering kompensere for kamerarystelser af nogen art under både stillbilleder og film optagelse


Verdens hurtigste autofokussystem samt 3D-tracking for øget bevægelse objekt sporingsydeevne

Micro Four Thirds System med udskifteligt objektiv i OLYMPUS OM-D E-M5 hus, der fås i sølv og Sort.

For 40 år siden, i 1972, introducerede Olympus verden til en af de mest revolutionerende kameraer der nogensinde er udtænkt - OLYMPUS M-1. Mindre og lettere langt end nogen anden dengang nutidig 35mm SLR kamera, dette kamera var den første i en serie, der ville blive en af de mest elskede linjer kameraer i verden. Omdøbt i 1973 til OLYMPUS OM-1, dette unikke og innovative kamera gav sit navn til OM-serien af system SLR-kameraer og udviklede sig og i årenes løb til OM-2 og OM-10, som kulminerede med OM-3Ti'eren i 1994. I hele denne periode, fastholdt OM-serien den kompakte størrelse, lav vægt og originalitet, der havde gjort det til en legende blandt kameraer verden over.

OLYMPUS OM-D, overtager hvor den oprindelige OM serien slap. Ligesom de populære PEN-serie modeller, har denne nye OLYMPUS OM-D et kompakt, let design, der er fuldt kompatibel med Micro Four Thirds System standarden. Men hvor PEN-serien arvet den bekvemmelighed, enkelhed og høj billedkvalitet, der tilbydes af PEN-serien i filmen alder, har OLYMPUS OM-D arvet traditionen fra et sandt system, spejlreflekskamera fra OM serien. OLYMPUS OM-D er designet med professionelle og seriøse kamerafunktioner, til dem der ønsker at gøre fuld brug af udskiftelige objektiver og skyde fotografiske mesterværker ved at kigge ind i søgeren, uden at skulle bekymre sig om vejret eller miljømæssige forhold. sand, støv, sol, slud eller sne, OLYMPUS OM-D er klar til det hele.

Udefra ser dette kamera meget som et SLR, og ser ud som den oprindelige OM serien.

Den raffinerede Billedkvaliteten på OLYMPUS OM-D er muliggjort af den nye Live MOS-sensor med 16,05 megapixel og TruePic VI image processor. Et fremragende støjreduktion system gør det muligt at stillbillede optagelsers hvor følsomheden kan nå ISO25600.

En veldesignet elektronisk søger med 1.44M-dot opløsning i kombination med avanceret optik er indbygget i kamerahuset for at sikre en stabil søger under alle forhold. Evnen til at justere lysstyrke og farvetoner via on-screen simuleringer er en af de store fordele ved elektroniske søgere.

Olympus indbyggede billedstabilisering er også blevet yderligere raffineret. Det tidligere system, der anvendes en 2-akset udligningsordning beskæftiget sig med de to former for roterende bevægelse. Denne indeholder verdens første 5-akse billedstabilisering mekanisme.

FAST AF-system, der gjorde Olympus Pen E-P3 verdens hurtigste autofokus kamera er blevet yderligere forfinet, sætte en ny standard for branchen igen. Olympus har også løst problemet med bevægeligt objekt tracking kapacitet med et nyudviklet 3D-tracking AF-systemet.

Andre funktioner:

9 fps hurtig serieoptagelse

Evolved Art Filtre
- New Art filter "Key Line"
- Nye variationer "Cross Proces II" og "Dramatic Tone II"

3,0 tommer drejelig type OLED monitor, kapacitiv berøringsskærm panel med hurtig respons

Avancerede video-funktioner
- Full-HD (MOV) Filmfunktion
- Nye filmeffekter


Se filmen her...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar