lørdag den 22. juni 2013

Optakt til Le Mans 2013



Over 25.000 danske valgfarter igen i år til Le Mans, og de kan godt begynde at glæde sig. Denne gang ikke kun over den otte dobbelte vinder (Mr. Le Mans) Tom Kristensen igen har en vinderbil i Audi R18 e-tron quattro. En helt ny og spændende bil. Og netop det at over 25.000 danskere er nødsaget til ar rejse den halve jord rund for at se et legendarisk, episk motorløb domineret af danske kørere kan virke helt åndsvagt, men ok! Fra en kultur domineret af et flertal af trafikforskrækket danskere (tænk bare på morgen trafikken – suk…), med hang til Christinia cykler, advarsels klistremærker med ”børn i bilen”, ”fart dræber” og ikke mindst et land hvor Ellerten var et seriøst bud på motoriseret transport, må vi nok tage til takke med det!.

Ikke kun Tom Kristensen men også Allan Simonsen ser ud til at have en god chance i år. Det lover godt for dette års Le Mans, som kan blive en stor ny danskerfest. Jan Magnussen har desværre haft bøvl med at finde fart nok i Corvetten, men nu får vi se.

Tom Kristensen starter i Pole Position. De to nye Toyota TS030 – Hybrid, var under den foregående uge næsten 4 sek. langsommere end Audi. Dog virker det som at de går en anelse længere på en tank. En ting er sikkert, vi bliver klogere efter de næste 24 timer.

Dette er ikke kun motorløb men en utrolig folkefest, hvor mennesket og kampen med maskinen og  mod uret - i historiske 24 timer er i højsædet!

Det er de stor navnes løb, legendernes kamp, der hvor stjerner skriver deres navn!

Om vi glæder os… ja!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar