mandag den 29. juli 2013

FUJIFILM X-M1 - Kommer snart...

FUJIFILM Corporation (Formand: Shigehiro Nakajima) var stolt over at kunne annoncere lanceringen af FUJIFILM X-M1, den tredje high-end kamera fra selskabet, med udskiftelige objektiver.

Med det samme internationalt anerkendte og multi-prisbelønnede 16,3 megapixel APS-C X-Trans CMOS-sensor, som også anvendes i FUJIFILM X-Pro1 og FUJIFILM X-E1. Sensoren unikke farvefilter matrix minimerer moiré og kromatisk aberration uden behov for en optisk lavpasfilter, med en dramatisk forbedring af opløsningsevne.

X-M1 bringer fremragende design, billedkvalitet og ydeevne og er ikke kun til foto entusiaster, men også til en bredere vifte af brugere.

Brugere kan indstille sensorens følsomhed fra den regelmæssige ISO200 til så højt som ISO6400 i 1/3 trin på, og kan endda drage fordel af det udvidede sortiment af ISO12800 og ISO25600 for at opnå utroligt klare og støjsvag billeder, selv i svagt lys eller om natten.

X-M1 vejer kun 330 gram på trods af at man har indarbejde en stor APS-C CMOS-sensor, en vipbar high-definition LCD-skærm, indbygget flash, Wi-Fi og en hot-shoe.

X-M1 fås i tre farver: sort, sølv og brun. Med en 920.000 dot high definition vipbart 3-tommer LCD for kreative og multi-vinkel skud! Det 3-tommer high-definition LCD-skærmen kan vippes op og ned, letter skud af blomster og kæledyr, samt high-up skud over en flok mennesker. Det er også velegnet til stativ-monteret videooptagelse for at udvide dine kreative muligheder.

Indbygget trådløs billedoverførsel giver dig mulighed for straks overføre billeder i høj kvalitet til en mobil enhed eller computer!

Full HD-videooptagelse

Fujifilm X-M1 er i stand til fuld HD (1920x1080) videooptagelse med 30 frames per sekund. Kreative effekter kan tilføjes, når du optager videoer med film Simulation muligheder, herunder Monochrome og smuk bokeh opnået med den store sensor på en stor blænde.

NYT objektiv…

FUJINON XC16-50mm F3.5-5.6 OIS (24-76mm ækvivalent) bliver lanceret med X-M1 som Kit linse og er designet til at supplere kameraet perfekt, dækker brændvidder på 24mm til 76mm. Den er ideel til forskellige motivtyper indendørs skydning, landskaber og snapshots.

XC16-50mm objektiv består af 12 all-glaselementer i 10 grupper, herunder 3 asfæriske elementer og 1 ED element. Den er udstyret med syv runde kanter blænderblade, som tilbyder 17 stop i 1/3 EV trin til præcis blænde kontrol.

Den XC16-50mm objektiv vil være tilgængelig i to farver: sort og sølv.

Fujifilm X mount (kompatibel med alle FUJINON XF / XC / Zeiss X mount objektiver)

Men vi skal nok lige hen over sommerferien før den kommer til Danmark!





Ingen kommentarer:

Send en kommentar