tirsdag den 16. juli 2013

Optisk værktøj i særklasse - MINOX BL 8 x 44


Optisk værktøj i særklasse - MINOX BL 8 x 44

Målet for MINOX’s udviklingsingeniører er at identificere tendenser og reagere på disse med innovative produkter. Med BL 8x44 har de optiske specialister fra Wetzlar udføre denne opgave.

Med en åben bro, disse BL kikkert er meget behagelige at håndtere og give brugeren en fremragende greb, også når forholdene bliver ekstreme. Den åbne Broen giver også mulighed for en sikker og pålidelig drift, selv kun med en hånd, hvilket giver mere frihed til at bevæge sig, når ud er ude i naturen eller på jagt. Udover dette, tilbyder BL linje et synsfelt, der er blevet forøget med 16%.

Bevægelige objekter kan nu blive fanget endnu hurtigere og mere pålideligt. bogstavet L står for "Light", og dette sikres gennem robuste gummi-pansrede hus af polycarbonat og et ergonomisk design. Takket være en avanceret forsegling teknologi, er BL kikkerten også vandtæt ned til fem meter.

Kvælstofgas fyldning forhindrer tildugning af de optiske overflader, selv under alvorlige temperatursvingninger. Det optiske system har multi-coatede linseelementer, der sikrer den bedste optiske ydelse og neutral farvegengivelse.

Takket være en fase-korrektion belægning, sikres et billede med usædvanlig høj detaljer overførsler og høj kontrast, også i svagt lys situationer.

Med MINOX BL kikkerten får man en neopren-rem samt taske.

Her det direkte link...

Se filmen her…



Data:

Tekniske data:

MINOX BL 8x44 med
Comfort Bridge
Forstørrelse 8x
Objektiv diameter 44 mm
Exit pupil 5,25 mm
Synsfelt 136 m / 1,000 m
Øjestykke 19,5 mm
Nærfokus: 2,5 m
Dioptrijustering + / - 4 dpt
Twilight nummer 18,8
Driftstemperatur -10 - 50 ° C
Vandtæt Ja, ned til 5m
Mål (HxBxD) 13,3 X5, 3x15 cm
Vægt 740 g

Ingen kommentarer:

Send en kommentar