tirsdag den 21. juni 2011

NYHED! - GOSSEN DIGISKY


DIGISKY er den nye handy og let lysmåler i Gossen sortiment af produkter til måling af blitzlyset og omgivende lys. OK!, der er lysmålere og der er lysmålere, men denne nyudvikling er både smuk, funktionel, kompakt og så kan den næsten alt… Det er den store, velindrettede grafisk display sikre en behagelig læsning af de målte værdier. Designet til en hånd, der er DIGISKY udstyret med en dreje controller, hvorigennem alle funktioner kan vælges meget let.

Selv funktioner til specielle opgaver kan indstilles individuelt ved hjælp af tre pre-indstillinger, som kan vælges i henhold til fotografens behov. Alle måleværdier kan angives fuldt ud, ½ eller 1 / 3 blændetrin. DIGISKY har en indbygget fjernbetjening - radio trigger.

TFT-LCD farvegrafik skærm så selv i mørke kan alle måleværdier aflæses tydeligt. Velindrettede menustruktur med alle oplysninger. Komfortabel Aktivering af din Studio lys/flash. Op til 4 grupper kan udvælges og udløst på 8 forskellige radio-frekvenser. Individuel konfiguration og op til tre profiler kan programmeres og vælges.

Her det direkte link...

Dette er er high-end udstyr!

Se dette lille videoklip...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar