fredag den 30. december 2011

NYHED! - Sekonic PRODIGI COLOR C-500R


SEKONIC PRODIGI COLOR C500R (med Radio)

Sekonic PRODIGI COLOR C-500R

Identisk med C-500, "R"-modellen tilføjer trådløs udløser til dit flash- og kameraudstyr. Sekonic er forudsat svaret på ultimativ eksponeringskontrol med L-758DR, verdens første meter, der kan indstilles til en film eller et digitalt kamera. Med den nye PRODIGI COLOR C-500R giver Sekonic fotografer verdens eneste fotografiske farve meter designet til at læse spektrale følsomhed både for farvefilm og CCD og CMOS sensorer, som bruges i dagens digitale still- og DV Cine-kameraer.

Professionelle fotografer og filmfotografer ved, at god belysning og korrekt eksponering er vigtigere nu end nogensinde. Med de højere krav, som nutidens digitale medie kræver kan betyde timers postproduction. De ved, at farve er en kritisk faktor, når flere lyskilder er involveret.

Ændring af reflekser, tilføjer diffusion eller justering af lys niveauer vil resultere i en farvetemperatur ændring, der skal korrigeres. De ved, at det tage sig tid til at gøre rigtige så derfor er en god investering, i det perfekte udstyr der sikre dig optimale resultater og tidsbesparelser altid en rigtig investering. Farvekontrolpunkter Command Center- Easy, one-touch skærm og verdens mest omfattende udvalg af farve / belysning information. PRODIGI COLOR C-500R sætte dig i kontrol over alle farve- og lyssituationer.

C-500R er det første farve meter der inkludere et indbygget radiosender modul. Farvetemperatur målinger af elektroniske flashenheder kan gøres ved at udløse flashen trådløst fra en afstand op til 100 meter. Den indbyggede transmitter er kompatibel med PocketWizard radio udløsnings systemer.

Mål: 62 x 159 x 28 mm (BxHxD)
Vægt: 190 g (uden batterier)

Se filmene her…








Sekonic C500R manual...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar