lørdag den 17. december 2011

UPDATE - Fujifilm FinePix X100


Fujifilm X100 er allerede et legendarisk kamera, hvis produktion desværre har været ramt af den ene naturkatastrofe efter den anden, først jordskælvet i Japan og senest oversvømmelserne i Thailand som ramte komponent produktionen. Dette har betydet voldsomme forsinkelser og først i januar 2012 kan man forvente det på hylderne igen i Danmark. Men det er nok en god ide at forudbestille kameraet hvis man vil være helt sikker.

Designet er rent retro (Ca. 1960) og konceptet er lidt ud over det sædvanlige, at bringe begejstring tilbage for det at fotografere. Det at kunne tage et godt billede under alle lysforhold, uden at skulle vide alt, og glæden ved at kunne dele begejstringen for en situation med et godt billede - og meget mere. Naturligvis også mulighed for at optage HD video. Hybridsøgeren gør kameraet til en drøm at arbejde med, og så er linsen et kapitel for sig selv, med en blænde på F2, og APO element som sikre et klart billede fra kant til kant. Der er allerede vedvarende rygter om en X300, med udskiftelig linser. Dog skal denne fødsel lige overstås. Efter mange måneders venten kan dette kamera endelig leveres, med lidt vente tid, men det betaler sig – for hvilket et kamera, lysstærk som intet andet, præcis i gengivelsen og en drøm at arbejde med. Skal man have den med på ferien er det fortsat en god ide at ringe til os, så kan vi fortælle mere og lave netop den pakke til dig som opfylder dine drømme.

Hvilket tilbehør er der til Fujifilm FinePix X100?

Her først et direkte link til X100..











Fujifilm har først og fremmest lavet en lille lækker lædertaske i 1960'er look. Farven er mørkebrun og der følger en læderrem med. Alt naturligvis i en rigtig god kvalitet.










Det direkte link til tasken er her...


Dernæst en adapterring til 49mm filter. Ringen gør dt muligt at montere eksempelvis UV filter, ND filter eller Pol filter.











Direkte link til adapterring er her...


Dernæst en metalmodlysblænde, hvor ovennævnte adapterring medfølger...













Det direkte link er her...


Ønsker man at anvende ekstern flash, er der to helt nye flashenheder at vælge imellem. Fujifilm EF-20 TTL flash til X100 med et ledtal på 20 og EF-42 med et ledtal på 42. Bemærk at Fujifilm anvender sit eget TTL system!












Link til EF-20

Link til EF-42


FujiFilm FinePix X100 kan fjernudløses med trådudløser!









Her det direkte link til trådudløseren...


Fujifilm batteri til X100














Her det direkte link til ekstra batteri...

Se videoen her…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar