torsdag den 28. juni 2012

Canon PIXMA MG3150 Inkjet printer




PIXMA MG3150 er en kompakt og elegant Alt-i-Én-printer med automatisk dupleks og Wi-Fi. Den printer, kopierer og scanner hurtigt og effektivt i høj kvalitet. Med det brugervenlige FastFront er det nemt at udskifte blæk og papir.

Her det direkte link...

Features

Alt-i-Én: print, kopiering og scanning
Kompakt design med FastFront
Op til 4800 dpi, min. 1 pl 2 pl-kvalitet
ISO ESAT-hastigheder på 9,2 ipm sort/hvid og 5,0 ipm farve
10 x 15 cm fotos på ca. 44 sek.
Wi-Fi
Automatisk dupleksprint
Full HD Movie Print
CREATIVE PARK PREMIUM


Kompakt og elegant Alt-i-Én-printer til hjemmet med Wi-Fi og automatisk dupleksprint

Om den nye PIXMA serie.




Fremragende kvalitet
Denne kompakte Alt-i-Én-løsning er ideel til førstegangskøbere, studerende og familier, der har behov for print, scanning og kopiering i hverdagen. Canons FINE-blækpatronsystem anvender en blækpatronstørrelse på min. 2 pl kombineret med en printopløsning på op til 4.800 dpi og leverer ensartede kvalitetsprint og -tekst i fotolab-kvalitet, som stort set er kornfri. Sænk omkostningerne ved brug af XL FINE-patroner (tilbehør).

Hurtig print til hjemmet
Print dine dokumenter hurtigt med ISO ESAT-hastigheder på 9,2 ipm for sort/hvid-dokumenter og 5,0 ipm for farve. Levende farver i fotolab-kvalitet med print til kant på 10 x 15 cm produceres på ca. 44 sekunder*.

Forbedrede tilslutningsmuligheder
Indbygget Wi-Fi gør det nemt at dele i hjemmet. Print fra og scan direkte til mobilenheder ved brug af Easy-PhotoPrint App.

Brugervenlig og kompakt
Takket være FastFront-funktionen kan ilægning af papir og udskiftning af blæk nu udføres nemt som et resultat af et mere kompakt design. På den måde kan Alt-i-Én-printeren placeres tættere på væggen eller på en hylde og optage mindre plads.

Miljøvenlighed
Brug Auto Duplex Print til automatisk dobbeltsidet print for at reducere dit papirforbrug og hjælpe miljøet – det hele uden at gå på kompromis med printkvalitet. Med ECO Information kan du se, hvor meget CO2 og papir du kan spare med dobbeltsidet print. Spar energi ved at bruge auto-sluk-funktionen – indstil printeren til at slukke, når den ikke bruges i et angivet tidsrum.

Intelligent software
Lav dine filmøjeblikke om til smukke print med Canons unikke Full HD Movie Print. Nye funktioner omfatter sammenflet kanter og layout-print, der skaber mere iøjnefaldende billeder. Gør dine fotos endnu mere spændende med sjove filtereffekter med Easy-PhotoPrint EX. Brug Easy-WebPrint EX til at samle uddrag fra flere forskellige websider, så du kun printer det, du har behov for fra internettet. Slip din kreativitet fri med CREATIVE PARK PREMIUM, en online-tjeneste, der lader dig downloade fotos, illustrationer, papirhåndværk og meget andet fra internationalt anerkendte fotografer og kunstnere**.

Langtidsholdbare, smukke fotos
ChromaLife100-systemet fremstiller langtidsholdbare, smukke fotografier. Kombinationen af PIXMA MG3150, originale Canon-blækbeholdere og ægte Canon-fotopapir bevarer minderne i en menneskealder***.

* Se specifikationer
** Kræver internetforbindelse
*** Du kan få flere oplysninger om ChromaLife100+ på www.canon.dk/chromalife100

Ingen kommentarer:

Send en kommentar