fredag den 29. juli 2016

Plustek OpticFilm 8100 Diasscanner



Plustek OpticFilm 8100 Diasscanner

Direkte link...

Scanner dias og negativer i 7200 DPI (50 Megapixel) og flotte farver.

Plustek OpticFilm 8100 er en dedikeret og alsidig 35 mm dia- og filmscanner med høj (7200 dpi) optisk opløsning. To one-touch knapper i fronten på diasscanneren gør scanning nemmere og mere effektiv for deling på websites såsom Flickr, Facebook, Picasa, osv.

Plustek OpticFilm 8100 er en ægte 7200 dpi (ppi) filmscanner, der gør scanning og bevaring af gamle lysbilleder og negativer (35 mm film) let og effektivt. Med Plusteks Multi-Sampling fjernes "støj" fra lyset, ridser og støv, og den nye unikke lampe i scanneren giver dine billede mere levende og præcise farver.

OpticFilm 8100 scanneren leveres med den nyeste version af LaserSoft Imagingscanner software - SilverFast 8.

En nyudviklet WorkflowPilot guider brugeren gennem alle scanning og efterbehandling. Den nyudviklede grafiske brugergrænseflade er meget intuitiv og nem at bruge.

Silverfast programmet giver dig en masse automatiske funktioner og muligheder for indstillinger.
Med AACO (Auto Adaptive Contrast Optimization) bliver kvaliteten af de scannede billeder højere, og detaljer på negativer bliver forbedret med Multi-Exposure ("Flere fremkaldelser").
Scanneren kører med ægte multitasking og 64-bit hardware support, den er ekstremt hurtig og effektiv.

NegaFix, Selective Color Correction, Auto Adjust, USM, plus many more og ikke mindt SRD (Smart Removal of Defects) - Smart fjernelse af mindre defekter, som ridser, snavns og støv.

Med Plustek OpticFilm 8100 er det lettere end nogensinde at komme i gang. 8100 er den ideelle film scanner til en bred vifte af brugere, herunder private brugere, amatørfotografer og fotografer.

Der medfølger en diasholder og en negativholder.

Se filmen her...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar