mandag den 18. juli 2016

Solar oplader til kameraudstyr, mobiltelefon, MP3/4, GPS udstyr…


Solar oplader til kameraudstyr, mobiltelefon, MP3/4, GPS udstyr…

Her det direkte link...

Med Free Loader er du uafhængig af stikdåsen, lad solen eller lyset oplade dine batterier eller dit elektroniske udstyr. Hvordan virker den så? Free Loaderen foldes ud som en sommerfugl og placeres dernæst på et egnet sted, så gemmer Free Loaderen strømmen indtil at der er behov for at oplade sit udstyr, og det bedste er at strømmen er gratis.

Free Loader er perfekt rejsen – til steder hvor strøm ikke er tilgængelig, eller bare til dagligt brug. Free Loader en ny måde at være miljøbevidst på og samtidig kan den spare dig for mange penge. Og så er den lille og let 123 x 62 x 17 mm 185g.

Til Free Loader tilbyder vi forskelligt ekstra udstyr, som transport taske, forskellige stik og batteriholdere til AA og AAA batterier. Den leveres med et kit på 11 stk. stik til gængse standarder. Free Loader er forsynet med et 1000 mAh Li-ION batteri.

Der medfølger stik til:
- LG Chocolate mobil telefoner - Motorola V66 serien og V3 mobiltelefoner - Alle Nokia mobiltelefoner også N serien - Samsung A288 og D800 serie mobiltelefoner - Sony Ericsson T28 og K750 mobiltelefoner - 4mm jack-stik til Sony PSP, Tom Tom sat nav, digital kameraer, PDA’er and two-way radioer - Mini USB til Blackberry Smart phones, Bluetooth headsets etc - USB 2.0 til iPod, iPod Shuffle, MP3 afspillere, smart phones, PDA’s, GPS plus, osv.. - Nintendo DS lite

Se filmen her...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar