fredag den 15. juli 2016

RODEON piXplorer - robust, alsidig og effektiv


RODEON piXplorer - robust, alsidig og effektiv


Her det direkte bestillings link

Fuldautomatiske panoramiske hoved, skabt til betagende og enestående billedoplevelser!

Er du fotografisk opdagelsesrejsende, altid på udkig efter det næste eventyr og enestående billede? Så er RODEON piXplorer er din perfekte kammerat!

Kompakt enhed til store panoramiske oplevelser
Det fuldautomatiske panoramiske hoved fuldender RODEON familien og stadig lig sine ældre brødre med sin kvalitet og effekt. Med sine små dimensioner passer i ethvert kamera rygsæk - vil du ikke ønsker at gå glip af det på din næste mesterskud.

Kombinationen af de stærke gear med det integrerede panel gør det nemt og hurtigt for dig at skabe smukke og forbløffende 180 x 360 ° panoramaer.

Vind og vejrbestandig
Vores ingeniører er blevet smittet af vores kunder trang til eventyr og gjort alt for at perfekt forberede RODEON piXplorer en udendørs brug. Den beskyttelse mod støv og fugt i henhold til IP 54, samt det integrerede batteri tillade selv optagelser under ekstremt dårlige vejr.

RODEON piXplorer er nu forsynet en gummibelagt hud, så du altid kan holde det stabilt og sikkert under håndtering og transport.

Derudover har vores teknikere opfundet et nyt quick-release-system, og udstyret RODEON piXplorer med en unik super-flat quick-release-adapter. Alle egnet DSLR-kameraer op til en aksial højde på 52 mm er kompatible og fastgøres, med et enkelt klik, til enheden. En yderligere adapterplade muliggør dobbelt stabilisering af kameraet og forhindrer en udskridning under optagelsen. Justeringen af er enkel og hurtig at gøre.

Alt-i-én løsning
Det interne lager af brugerindstillinger, fælles optagelsesindstillinger, gør dit arbejde lettere og får RODEON piXplorer arbejde hurtigere. Ingen yderligere tilbehør er nødvendige - din rygsæk forbliver lys og dine eventyr ville ikke være kompliceret. Upload af billederne sker via lagerkortet af kameraet og postprcessing gøres med gratis software RODEONpreview LITE.

Problemfri postprocessing
Du kender problemerne med ”syning” af billeder efter panorama optagelse! Med RODEON piXplorer er dette en lej! Den extremt høj præcision og den omfattende gratis software RODEONpreview LITE garanterer en automatisk arbejdsgang med rene resultater - selv under ekstremt dårlige forhold.

Bringer liv i dine billeder
Hurtig som en twister er den integrerede Twister-Mode - rekord store publics skarpe og uden ghosting. Twister-tilstanden sparer en masse tid til retouchering og bringer liv i dine billeder.

Universal
Det betyder ikke noget, om det er dag eller nat, jungel eller de højeste bjerge i verden  - RODOEON piXplorer løfter enhver opgave. Twister-Mode er hurtig som en hvirvelvind, men piXplorer også kunne være langsom som en snegl til tidsforskudt-film. Eller skydning af en bryllupsfest hvor et foto for at få alle med ikke er nok, takket være Brenizer Method er dette muligt her. Og hvis det er koldt udenfor, behøver du ikke at tage dine handsker af for at styre det panoramiske hoved. Den yderligere adapterplade garanterer en korrekt vinkel indstilling og vridningsmodstand af kameraet.

HDR
Panorama af byen ved nat med RODEON piXplorer! Skift til HDR og glemme dine bekymringer om begrænsede dynamisk og defekte engagementer.

Farvelægge point skyer
Grå-i-grå er det nok for dig? Bring liv i din point sky og kombinere din RODEON piXplorer med en masse af laserscannere - selvfølgelig, blandt andet RODEONsmartscan. Og oplevelsen bliver en helt anden.

Vækker de basale instinkter
Panorama-optagelse har aldrig været nemmere! Den måde er nu også gratis for ambitiøse nyankomne eller cross aktører for at skabe vidunderlige og professionel 180° x 360° optagelser med en enhed af standard høj kvalitet.


Tekniske data:

Fysiske dimensioner: 289 x 177 x 70 mm
Vægt inkl. batteripakke: 2,3 kg
Leveringsomfang: motoriseret hoved, integreret batteri, batterioplader
Kontrol: integreret betjeningspanel med opbevaring internt, IR-grænseflade
Gear-opsætning (vandret): 24.000 skridt
Gear-opsætning (lodret): 24.000 trin med referencepunkt
Datainterface: Infrarød
Du kan finde mere information i det tekniske datablad.

Link til datablad!

Her det direkte link til produktet!




Sådan foretages en optagelse, her også med 3D laserscanning!



Og her et eksempel på en 3D Panoramatur på F-352 Peder skram...



Du kan klikke på "stjernerne" og gå en virtuel tur på F-352 Peder skram!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar