tirsdag den 9. august 2016

Gratis software til star trail - StarStaXGratis software til star trail - StarStaX

Det ultimativt fedeste software værktøj til at skabe star trail eller komet trail. Og bedst af alt det er skabt som freeware – altså gratis.

StarStaX er en hurtig multi-platform billede stabling og blander software, som gør det muligt at fusionere en række fotos til et enkelt billede ved hjælp af forskellige blandingstilstande. Det er primært udviklet star trail fotografi, hvor den relative lille bevægelse af stjernerne giver mulighed for at lægge flere billdeder sammen og skabe ”star trails”. Udover stjerne stier, kan det være til stor nytte i mere generelle billede blanding opgaver, såsom støjdæmpning eller syntetisk eksponering udvidelsen. StarStaX har avancerede funktioner såsom interaktiv gap-påfyldning og kan skabe et billede sekvens af blending proces, som nemt kan omdannet til flotte time-lapse videoer.

StarStaX er i øjeblikket under fortsat udvikling. Den nuværende (udvikling) version 0.60 blev frigivet den 15. juli 2013. StarStaX er tilgængelig som en gratis download til Mac OS X, Windows og Linux.

Du kan hente softwaren her…

Og så bør du lige se billederne på dette link…

Og bedst af alt... se filmen her...Ingen kommentarer:

Send en kommentar