tirsdag den 9. august 2016

MINOX DTC 600

At nyde dyrelivet og at holde øje med dets aktiviteter bliver stadig mere populært i forbindelse med jagt og vildt.  MINOX DTC 600 i grå et yderst nyttigt værktøj, et område og dets dyreliv kan  du nu udforske i detaljer og dermed lette forvaltning og vedligeholdelse på en effektiv måde.
For nylig, er der dog ligeledes en stigende efterspørgslen fra den civile sektor til diskret overvågning. MINOX har nu taget dette op som en mulighed med denne grå version af 600 DTC.

Uanset om det er overvågning af hjemmet, værftet og haven, weekend huse, både, bygninger, virksomheder osv. - DTC 600 dokumenteret alle aktiviteter diskret og roligt, og takket være dens infrarød flash - fuldstændig usynlig for det blotte øje.Også ideel til personlig sikkerhed og ejendoms beskyttelse!


Med en opløsning på 8 megapixel, optager MINOX DTC 600 i en enestående billedkvalitet i skarpe detaljer skarphed, kontrast og naturlig farvegengivelse. Den kraftige infrarøde flash med en rækkevidde på op til 15 meter, sikre an man også under dårlige lysforhold som f.eks skumring eller fuldstændig mørke, får pålidelige optagelser. Bølgelængdeområdet af flash er ved hjælp af et sort filter, foran den infrarøde flash helt usynlige for mennesker og giver større fleksibilitet og effektivitet i registreringen af bevægelsesfølerens intelligente konstruktion. Den individuelt justerbare følsomhed der giver giver kamera udløsning og sikre at uønsket bevægelses optegnelser af ikke relevante objekter, såsom af kviste eller græs, er helt udelukket. MINOX DTC 600 leveres med standard batterier - med en levetid på omkring 6 måneder - betjente, og kan derfor straks og overalt anvendes. Den korte lukkertidsforsinkelse på kun 1 sekund gør den nye DTC 600 er en pålidelig følgesvend. Alle data kan gemmes på SD-kort og kan aflæses direkte på den indbyggede 2,0'' skærm eller overføres via en USB-port på en computer. 

Hertil kommer, at data på SD-kortet opbevares med et kodenummer, så de ikke er tilgængelige for tredjemand. Hertil kommer, at den nye DTC, 600 kan forsynes med en hængelås og sikre det mod tyveri.

Den pålidelige MINOX DTC 600 er beskyttet af et slidstærkt og vejrbestandigt plasthus, som forhindre indtrængning af vand, støv, kulde og varme. Den nye MINOX DTC 600 er leveres med et monterings strop og USB-kabel.

Data:
Sort flash til diskret brug
Op til 8 megapixel opløsning
Praktisk 2 "farve monitor
Højhastighedslukker
Kraftig IR-flash med en rækkevidde på op til 15 meter
Lavt strømforbrug
Op til 3 billede serier og videoer op til 30 sekunder

Ingen kommentarer:

Send en kommentar