onsdag den 10. august 2016

Smartphone mobile shooting standSmartphone mobile shooting stand

Flere og flere Smartphones/mobiltelefoner har nu niveau i fotografisk kvalitet der kan måle sig med traditionelle kameraer. Samtidig er deres connectivity og mangfoldighed i app's og deling og mulighed for behandling af billeder er blevet stærkt udbygget. Dette giver helt nye muligheder bl.a. i den reprografiske verden.

I dette transportable sæt medfølger

Reprografisk stand med matgrå baseboard med trykt fint gitter og cm og inch skala. Kolonne lavet af mat sort aluminium med cm og inch skala. Højdejustering med plast lejer, friktion drev med et håndsving. Vandret kamera arm med justering til centrum, justerbar forskydning omkring 7 cm. Tilslutningsgevind 1/4. Fold i kolonne kan klappes fladt mod basen. I dette sæt medfølger belysning, som alt sammen passer i en taske! HF sidebelysning med høj frekvens styresystem. To små lys banker, der hver er udstyret med et koldt lys lysstofrør, vipbar og justerbar i højden. Vinkel af vertikale arme indstillelige og kan låses. Monteret med stærke trykstøbt clamp baser. Clamp bredde 48 mm (1,9 tommer)

Den medfølgende Smartphone mount, der naturligvis også kan anvendes separat bruges til fastgørelse af en iPhone eller smartphone til et stativ eller en mount med 1/4 "montage gevind (f.eks et bord stativ, en klemme, et suge stativ, en monopod, en Quik Pod - håndholdt eller et kuglehoved) og til fastgørelse ekstra tilbehør til din smartphone (f.eks et håndgreb).

Gummibelagt Quick kæber med 55-90 mm (2,2-3,5 in.) bredde. En klemme kæbe har en fordybning til en smartphone styretast. To ¼ "stativ gevind sikre universel anvendelse: Portræt og landskabs position, foto og video skydning og visning og video chat samt naturligvis bare som holder.

Det eneste man skal være opmærksom på er placeringen af kameraet på Smartphonen, der for nogle modeller betyder at kameraet ikke helt er centreret og det kompenseres for at flytte på det objekt man skyder, således at det passer med kameraet.

Data:

Lamper: 2 x 18 watt
Farve temperatur: 5400 K
CRI: 90-100
udskiftningslampe: 5458
Baseboard (BxHxD): 400 x 25 x 420 mm
Kolonnehøjde: 60 cm
Kapacitet: max. 1,5 kg i fuld stabil, 62 x 58 x 21 cm stor bæretaske med håndtag og bred skulderrem.

Yderligere en smartphone mount:

Vægt: 30 g (1,1 ounce)
Mål (BxHxD): 36 x 73 (-108) x 24 mm (1,4 x 2,9 (-4,3) x 0,9 in.)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar