onsdag den 7. marts 2012

Apples event den 7. marts 2012


Hvis ikke du så live streaming video fra Apples "se og røre ved’s" særlig begivenhed i dag, hvor Apple CEO Tim Cook og andre Apple-chefer afslører det nye Apple TV, den nye iPad, og flere nye software innovationer.

 Her er overskrifterne fra San Francisco i dag…

 • Apple lancerer ny iPad byder Retina-skærm, A5X chip, 5-megapixel iSight-kamera og ultrahurtig 4G LTE
• Apple fuldender iLife for iOS med debut af iPhoto og større opdateringer til iMovie og GarageBand
• Apple bringer 1080p high definition til nye Apple TV

 For dem som havde ventet noget banebrydende, nyt design en ”dims” man bare må eje fordi den er smuk og giver mening var der nok ikke så meget at komme efter. Yeps, iPad 3 er flut og dens display bedre, hurtigere CPU osv… Ny kamera humm… men et tigerspring ind i fremtiden var det desværre ikke. Og så var der en hel del snak om at få priserne ned….

 Og dog, teknologisk og inde i apparatet er den som tablet helt fremme i skoen igen som en iPad bør være, men man se denne lancering i et større perspektiv. Tænk iTunes, iStore, iLife, iTv, iMovie og så giver dette en større mening og helhed. Man skal tænke ”I”, en flimmerfri verden uden PC software bøvl, noget som hænger samme og virker og er smukt og funktionelt og så rasende hurtigt at dimserne bare gør det man forventer! Og så var der noget at komme efter!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar