torsdag den 6. september 2012

BREAKING NEWS! - Udvidelse af FUJINON XF objektiv program




Fujinon XF linser er højdepunktet af Fujifilms optiske design teknologi, med top kvalitet helt i glas konstruktion, herunder asfæriske linseelementer. Linserne har FUJINON s "Super EBC Coating" for at reducere refleksion på en bredere vifte af bølgelængder, og dermed styrer ghosting. Brugen af ​​1/3EV blændering giver delikat, taktil kontrol af eksponering og dybdeskarpheden.

1. Den kompakte FUJINON "XF18-55mmF2.8-4 R LM OIS" linse, det første korte zoomobjektiv af FUJINON XF objektiver. Denne korte zoomobjektiv dækker over en række hyppigt anvendte brændvidder fra 18mm i vidvinkel på 55 mm telefoto. Linsens struktur består af 14 elementer i 10 grupper, herunder 3 asfæriske og 1 ekstra "low spread" element, og en syv-blændelameller.

Den lineære motordrevet system leverer højhastigheds-autofokus på 0,1 sekunder til at fange de perfekte muligheder for fotografering. Lydløs drift også gør objektivet velegnet til videooptagelse.  Avancerede optiske og mekaniske designs er blevet anvendt til at holde linsen kompakt trods tilbyde hurtig blænde på F2.8 - 4,0 på vid gab.

NB! Svarende til 35 mm-format: 27-84mm

2. FUJINON "XF14mmF2.8 R", en fantastisk ultra vidvinkel linse med høj opløsning i alle hjørner
Avanceret optisk design er blevet brugt til at overvinde den forvrængning tilbøjelige tendens ultra vidvinkelobjektiver til at styre forvrængning uden digital korrektion.

Linsen struktur består af 10 elementer i 7 grupper, herunder 2 asfæriske og 3 ekstra lav spredning elementer, og en syv-blændelameller.

Objektivet er udstyret med distance og dybdeskarphed indstilling, hvilketgør den velegnet til en lang række optagesituationer.

Med F2.8 bred åben, er linsen velegnet til svagt lys fotografering. Den korte minimumafstanden for optagelse med 18cm betyder, at det effektivt kan sløre baggrunden, mens også give en følelse af perspektiv karakteristisk for ultra vidvinkelobjektiver.

Fujifilm X Mount har en kort ryg fokuseringsafstand, forebygge vignettering, for at opnå klarhed og lysstyrke til alle hjørner i motivet. Billede forvrængning og kromatisk aberration er godt styret til at levere høj opløsning til alle hjørner af et billede, som gør linsen perfekt til landskabsfotografering.

NB!

For FUJIFILM X-Pro1 og kommende X-E1 kunder!

Husk at opdatere firmwaren på dit kamera, når du bruger disse objektiver første gang.
Firmwaren bliver i første omgang leveret på SD-kort (bundtet i Lens Box) eller den kan downloades fra "Support" på Fujifilm Global website. Gå venligst til følgende webadresse for detaljer. Hver firmware vil snart være tilgængelige:

Fujifilm Global website: http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/



Ingen kommentarer:

Send en kommentar