søndag den 23. september 2012

Halloween i Tivoli 2012



Halloween i Tivoli 2012

Som noget nyt i år varer Halloween i Tivoli to uger og starter fredag 12. oktober til og med søndag 28. oktober.

Hygge og uhygge med hekse, genfærd og kæmpegræskar

Tivoli bliver pyntet med græskar, fugleskræmsler og alt det der hører til at skabe den rette Halloween-stemning for hele familien. Dagene med Tivolis Halloween er ’hyggelig uhygge’, så selv de mindste kan være med. Du kan blandet andet møde Tivolis hekse, Harlekin, Pjerrot og Columbine på Halloween-torvet ved Plænen og i parader rundt i Tivoli sammen med Græskarbandet (Tivoli-Garden).

Genfærd og forskrækkelser i Tivoli

Aftenerne til Halloween i Tivoli bliver ikke for sarte sjæle. Vi har åbnet for en ny forlystelse, hvor du kan afprøve dit mod og bestå dit livs mandomsprøve ved et møde med Tivolis genfærd og monstre.
Forlystelsen Skærsilden åbner op for sluserne og bliver bygget om til en tur med historie, uhygge og masser af forskrækkelser. Måske vil der endda være nogle gamle Tivoli-ikoner, der kigger dig over skulderen.
Haven vil fremstå i sin vanlige flotte Halloween-pragt, men i gaderne omkring Skærsilden kan du risikere, at blodtrykket bliver lidt højere.

Åbent i efterårsferien og ugen efter

I år har Tivoli åbent fra starten af efterårsferien og ugen efter, så det bliver til 17 dage med Halloween i Tivoli. Rundt i Haven vil der være masser af aktiviteter, Tivolis forlystelser kører og restauranterne er åbne – også til frokost i hele perioden.

Her det direkte link til Tivoli i København...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar