tirsdag den 18. september 2012

Så er det I dag at dørene går op officielt for Photokina 2012



Så er det I dag at dørene går op officielt for Photokina 2012. Den største fotografiske event i Europa. Og alle producenter har sat deres sejl til…

I går eksploderede vores e-mail med presse meddelelser med nye produkter, og der bliver nok at se på! Som vi allerede havde spået vil der være en kraftig udvikling i det spejlløse segment, og både Canon, Nikon, Fujifilm, Olympus, Sony, Panasonic, Samsung med flere, har valgt en kraftig øget fokus med omkring 61 presse meddelelser med nye produkter i netop dette segment.

Og hvorfor så det? Der er naturligvis flere forklaringer, men spejl teknologien er dyr at producere, og det at mekanisk, at ”flippe” et spejl op og ned med op til 15 gange i sekundet kan i dag gøres langt hurtigere digitalt, og dernæst at en optisk søger koster langt mere at producere end en elektronisk i full HD!

Får vi så bedre billeder, JA – Heldigvis! billede kvaliteten øges og producenterne har igen fået øjnene op for kvaliteten af det, at bruge et godt objektiv. Så derfor ser vi flere og flere spejlløse systemkameraer med sublim sensor teknologi og forrygende objektiver!

Så derfor glæder vi os…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar