søndag den 20. februar 2011

Canon EOS 1100D / 18-55 mm is





Avanceret, kompakt og til at betale: Dit første skridt ind i en verden af fotografering med spejlreflekskameraer, bliver enkelt med Canon EOS 1100D.


Features

Overlegen 12-megapixel billedkvalitet
Intuitiv funktionsguide på skærmen
Kreativ Auto og Basic+
HD-videooptagelse
ISO 100-6400 sensitiv
Stort område 9-point AF system
63-zone iFCL eksponeringsmåling
6,8cm (2,7”), 230.000-dot LCD skærm
Alle EF- og EF-S-objektiver kan anvendes


Tag det første skridt

Det direkte link er her...

12-megapixel opløsning
Tag skridtet op til spejlrefleks-billedkvalitet med en 12-megapixel APS-C-størrelse sensor. En 14-bit DIGIC 4 billed-processor muliggør 3,2 billeder/sek.kontinuerlig optagelse og billeder der er fyldt med detaljer og tonal spændvidde.

Intuitiv funktionsguide på skærmen
EOS 1100D’s funktionsguide beskriver mange af kameraets funktioner og giver råd om, hvordan du kan bruge dem, når du fotograferer.

Nem at bruge Scene-tilstande og Basic+
Den tema-baserede Scene-tilstand vælger automatisk den bedst egnede eksponering, fokus og "drive-mode" indstilling til det motiv der skal fotograferes, mens Creative Auto indstillingen portrætterer funktioner, der kan indstilles på en let forståelig måde. Med Canon’s Basic+ teknologi kan udseendet og fornemmelsen af disse basis autoindstillinger finjusteres i forhold til stemning og lystype.

HD EOS Movie mode
Optag fantastiske HD-videoer med 25 eller 30 billeder/sek. med automatisk eksponeringskontrol, så du kan koncentrere dig om det du optager. Filmklip kan redigeres på din PC eller Mac, eller afspilles direkte på et HD-TV via kameraets HDMI udgang.

ISO 100-6400 sensitiv
Det er muligt at tage billeder ved svagt lys uden flash takket være EOS 1100D’s ISO 100-6400 lysfølsomhedsområde. Kameraets 14-bit DIGIC 4 processor hjælper med at kontrollere støj og fastholde billedkvaliteten.

Stort område 9-point AF system
EOS 1100D fokuserer hurtigt og præcist på statiske motiver og motiver, der bevæger sig, takket være ni AF-punkter spredt ud over rammen. En central kryds-type af AF punkter er sensitive i forhold til både horisontale og vertikale linier.

63-zone iFCL eksponeringsmåling
Avanceret iFCL eksponeringsmåling dissekerer en scene i 63-zoner før den analyserer den og finder den perfekte kombination af lukketid og blænde og ISO.

6,8cm (2,7”), 230.000-dot LCD skærm
Komponer og gennemse billeder på en stor 230.000-punkts LCD-skærm, som også giver adgang til kameraets menusystem og "Quick Control Screen".

Alle EF- og EF-S-objektiver kan anvendes
EOS 1100D kan bruges med alt EOS udstyr og tilbehør: "flashguns", fjernbetjening og udvalget af mere end 60 objektiver, der bliver brugt af professionelle fotografer i hele verden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar