torsdag den 17. februar 2011

NYHED! Fotoringen klar med nye fotolamper...


Dagslyslampe sæt med 2 x 1260 watt effektivt lys!

Tendensen med anvendelse af energibesparende lys til foto og video er ubrudt. Med næsten 2600 Watt effektiv lysstyrke overgår Chamäleon her sig selv, med dette kit. Den kraftige lysstyrke opnås i hver lampe ved anvendelse af hele 9 specielle lavenergi fotolamper, på hver 28 watt. Lystemperaturen ligger konstant på 5200g kelvin, og lysstyrken kan reguleres i 5 niveauer.

Den enkelte lampe leveres med reflektor på hele 47 cm og oktoboks på hele 80 cm. (ottekantet softboks) og her får du to lamper.

Dette er professionelt lysudstyr i den høje ende, i mere end en forstand. Det medfølgende med de to lamper to kraftige lampestativer der når op i en højde på 265cm og så kommer lamperne på toppen!

Lamperne kan både anvendes til video og foto, da de arbejder helt lydløs uden brug ventilator. Med en gennemsnitlig brændtid på 5000 timer pr. lyskilde er de særdeles robuste og pålidelige, uden at den afgiver ekstremt store mængder af varme, kun maksimalt 252 watt pr. lampehoved. For professionelt lysudstyr er dette tæt på ingenting!

Dette lampe sæt er velegnet til selv store opgaver!

3m ledning er monteret i hvert lampehovede.

Velegnet til "sax-mount" på std. Spigot

Her det direkte link...

1 kommentar: