torsdag den 3. februar 2011

Casio Exilim EX-ZR10 - Med kæledyrsfunktion!



Det at få et godt billede, eller lige netop ”det” billede af ens kæledyr har altid været en udfordring. Det har Casio imidlertid lavet om på! De har nemlig skabt et lille, kompakt kamera til et par tusinde kroner, som kan noget, ingen andre kameraproducenter kan tilbyde. Det elegante kamera gør det legende let at tage utrolige gode billeder - uden at man skal vide ret meget om fotografering.

Kameraet, Casio Exilim EX-ZR10, har ikke mindre end 12 MP i opløsning, og som verdens eneste professionelle kameraproducent byder Casio på en helt speciel indstilling, som direkte oversat hedder Pet ”kæledyr”. Den vil uden tvivl blive meget populær, fordi det nu er muligt at skyde verdens bedste billede af verdens smukkeste og dejligste kæledyr, hund, kanin eller kat, hvad enten den hopper, leger eller er til konkurrencer.

Hemmeligheden er high-speed Hemmeligheden bag kameraet er, at det kan ”skyde” i high-speed, eller med andre ord – tage en masse billeder på ét sekund, og dette gør kameraet særdeles velegnet til billeder sport og kæledyr. Sættes indstillingen på ”Pet” (kæledyr) optager kameraet 30 billeder pr. sekund når udløseren holdes halvt nede, indtil man trykker udløseren helt ned – og så har man hele 30 billeder at vælge netop det bedste udfra. Dette betyder, at den menneskelige forsinkelse - fra øjet ser noget, til hjernen sender besked til fingeren om at trykke på udløseren – fjernes (med andre ord, man tager billeder af fortiden…). På den måde er man altid sikker på at få det rigtige billede med hjem, hvor andre med normale kameraer typisk vil sige – øv, jeg var ikke hurtig nok! Dette er helt enestående!


Direkte link til EX-ZR10 i sort

Direkte link til EX-ZR10 i sølv

Direkte link til EX-ZR10 i rød


Se videoen her...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar