lørdag den 7. maj 2011

Epson Stylus Pro 3880 - A2+ printer


Fotografisk værktøj i den tunge ende... Og så til en utrolig god pris...

Den professionelle storformatprinter til A2+, der er så kompakt, at den kan stå på skrivebordet. Udskriv superbe, langtidsholdbare fotos i farver og sort-hvid på et udvalg af medier med Epson UltraChrome K3 blæk med Vivid Magenta.

Epson UltraChrome K3 blæk med Vivid Magenta bruger pigmentbaseret blæk med ni farver til at give dine udskrifter et meget bredt farveområde og exceptionel lysægthed. Tre sortniveauer leverer en perfekt balanceret gråskala og glidende nuanceovergange, og automatisk skift mellem optimeret fotosort og matsort giver dig de bedste resultater på det valgte medie.

Fremstil fotos til kant med en bredde fra 4" op til 17" og den længde, du bestemmer – op til 37,4". Udskriv på et bredt udvalg af foto-, kunst- og proofing medier og tilføj fleksibilitet med tre papirgange til enkeltark, der håndterer medier og plakatkarton med op til 1,5 mm tykkelse. Dette er perfekt til POS-brug – og med den kompakte størrelse kan forhandlere nemt få plads til denne printer i butikken eller på kontoret.

Epson Stylus Pro 3880 er også ideel til fjern proofing. Udskrifter er så ensartede, at du kan godkende prøvetryk hurtigt. Du kan være sikker på, at det, du ser, er det du vil få med de sidste tryk.

Med den fremragende farvestabilitet og lysægthed fra Epson UltraChrome K3 blæk med Vivid Magenta kan du fremstille langtidsholdbare udskrifter til salg eller udstilling. Exceptionel nøjagtighed sikrer, at hvert gentryk er identisk med det første, selv hvis de er udskrevet med måneders mellemrum.

80 ml BLÆKPATRONER

Epson UltraChrome K3 blæk med Vivid Magenta giver professionelle større kontrol over deres udskrifter. Med ni pigmentbaserede blækpatroner leverer de superb gråbalance og fremragende nuanceovergange til sort-hvid og farver.

Det direkte link er her...

HVAD ER DER I KASSEN

• Epson Stylus Pro 3880 printer
• Ni separate blækpatroner
• Software-cd
• Grundlæggende brugervejledning
• Vejledning til netværksopsætning
• Guiden "Start her"
• Garantidokument
• Strømkabel


ENERGY STAR®-godkendt printer

*1 Du finder flere oplysninger på www.epson.dk
*2 Udskrivningshastigheder kan variere. Billedet med cykel bruges til test af udskrivningshastighed
*3 Ellers 3 mm top, venstre, højre og bund
*4 USB-kabel påkrævet ved brug af pc/Mac (medfølger ikke)


Se filmen her…


Ingen kommentarer:

Send en kommentar