søndag den 15. maj 2011

Sony ALPHA DSLR A390L m. 18-55


Sony ALPHA DSLR A390L m. 18-55

- selv førstegangsbruger af DSLR har mulighed for at opleve suveræn billedkvalitet samt masser af kreative funktioner. Kompakt, nemt at bære og behageligt at holde. Desuden er det dejligt nemt at bruge.

LCD-skærmen kan vippes op eller ned, så den er behagelig at se på i forskellige optagelsesstillinger. Det er virkelig nyttigt, hvis du ikke holder kameraet tæt til øjet: Hvis du f.eks. tager billeder ud over en menneskemængde eller kryber sammen for at få en interessant synsvinkel.

Hold tingene klare og enkle. SteadyShot reducerer kamerarystelser, når du tager håndholdte billeder. Det er fantastisk til stemningsfulde motiver i svag belysning uden flash og billeder med høj zoomindstilling, når du ikke har et stativ.

Hvem ønsker at blive tynget af deres DSLR? Lille, let og behageligt at holde, så der er mindre at slæbe på, når du skal på weekendtur eller på længere rejser. Nu er der ingen undskyldninger for at lade dit kamera blive hjemme.

Lad dig ikke bremse af dit digitale SLR. Som noget helt unikt fra Sony giver Quick AF Live View dig mulighed for at nyde realtidsvisning uden at gå på kompromis med bekvemmeligheden ved hurtig, nøjagtig autofokus og hurtig kontinuerlig optagelse.

Tilslut dit kamera til dit BRAVIA-TV - derefter kan du nemt betjene afspilningsfunktionerne med fjernbetjeningen til dit BRAVIA-TV. Du behøver ikke engang rejse dig fra sofaen for at nyde forestillingen i funklende HD.

BIONZ-processoren i dit a-kamera er nøglen til dets lynhurtige reaktioner ved optagelse. Denne kraftfulde behandlingsmotor kan håndtere store mængder digitale oplysninger fra kameraets sensor og levere smukke billeder næsten uden støj - igen og igen.

Har du aldrig brugt et DSLR-kamera før? Bare rolig - hjælpen er nær. Der er en hjælpeguide på skærmen og en række sceneudvælgelsestilstande, der passer til alle motiver. Du får fantastiske resultater, uden at skulle bekymre dig om komplicerede indstillinger.

- 14,2 effektive megapixel
- BIONZ-processor
- Quick AF Live View
- 6,9 cm (2,7") skærm (vipbar)
- Brugervenlig hjælpeguide
- Hurtig autofokus
- SteadyShot INSIDE
- Smart Telekonverter
- Høj følsomhed op til 3200
- D-Range-optimeringsfunktion
- Dobbelt antistøv-system
- HDMI®-udgang
- BRAVIA® Sync

Data:

Billedsensor: CCD 14.2 megapixel
Objektiv I: Sony DT
Brændvidde: 18 - 55 mm
Billedstabilisator: JA
LCD skærm: 2.7" TFT LCD-skærm
Drejbar skærm: JA
Live View: JA
A-Bayonet til alle Minolta AF Linser
Optagelsesmedie I: MS PRO Duo
Optagelsesmedie II: SD/SDHC
Motivprogrammer: JA
ISO: Op til 3200
ISO - High mode: -
HD-videoklip: NEJ
Videoformat: -
Indbygget mikrofon: NEJ
Indbygget højtaler: NEJ
Ekstern flashsko: JA
Danske skærmmenuer: JA
Kapacitet: 500 billeder pr. opladning (CIPA)
Farve: SORT
Input - Mikrofon: NEJ
Output - HDMI: JA
Output - USB 2.0: JA
Output - AV: NEJ
Dimensioner: 128.1B x 97.1H x 83.5D mm
Vægt: 497 gram (hus alene)

Direkte link er her...

Se videoen her..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar